Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να καταθέσω την εμπειρία μου από την πρώτη μου αγορά! Πήρα μπλουζάκια slazenger σε L αν και γενικά φοράω XL (2m/96kg) και μπορώ να πω, πως έστρωσαν πολύ καλά! Το μήκος τους αρκετά καλό γιατί το φοβόμουν είναι η αλήθεια.

http://www.sportsdirect.com/slazenger-tipped-t-shirt-mens-592001?colcode=59200115

Επίσης φαίνονται αρκετά ποιοτικά για τα λεφτά τους.

Χρόνος παράδοσης 5 εργάσιμες,

Ελπίζω να βοήθησα!

ΥΓ: Ξέχασα να αναφέρω πως και και ένα everlast μπλουζάκι που πήρα για να δω το νούμερο(L) ήταν καλό, αν και ελάχιστα πιο φαρδύ από τα slazenger.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παίδες να ρωτήσω κάτι! Αν έχω το νόμισμα σε € η αξία των προϊόντων αυξάνεται λίγο, ενώ στην περίπτωση των pounds μειώνεται ελαφρά αντίστοιχα. Άρα αν αφήσω την επιλογή των pounds και ολοκληρώσω την παραγγελία μου παίζει θέμα? εσείς με τι νόμισμα παραγγέλνετε? 

παίδες να ρωτήσω κάτι! Αν έχω το νόμισμα σε € η αξία των προϊόντων αυξάνεται λίγο, ενώ στην περίπτωση των pounds μειώνεται ελαφρά αντίστοιχα. Άρα αν αφήσω την επιλογή των pounds και ολοκληρώσω την παραγγελία μου παίζει θέμα? εσείς με τι νόμισμα παραγγέλνετε? 

δεν παιζει θεμα φιλε σε οτι νομισμα και να τα παραγγειλεις σε ευρω θα πληρωσεις μολις φτασει η παραγγελια στο σπιτι σου!

καλησπέρα σας ,

θα ήθελα την βοήθειά σας , σε κάτι που με προβλημάτισε σε παραγγελία  που έκανα χθές απο το site, και συγκεκριμένα ,παρήγειλα 8 προϊόντα , και ενώ  στο Order Confirmation ,που μου εστάλει με e-mail, βλέπω και τα 8 είδη που θέλω , εντός του site στο πεδίο order history , βλέπω μόνο 3 απο αυτά .
Αν πατήσω κάτω δεξιά  εκεί που αναφέρει (view more details) , με μεταφέρει σε άλλη σελίδα , που είναι όλα τα στοιχεία μου και τα 8 είδη σωστά , και τα βλέπω όλα.
έχει κανείς κάποια εξήγηση;
σας ευχαριστώ........

δεν παιζει θεμα φιλε σε οτι νομισμα και να τα παραγγειλεις σε ευρω θα πληρωσεις μολις φτασει η παραγγελια στο σπιτι σου!

ναι το γνωρίζω αυτό άρα με συμφέρει να παραγγείλω σε pounds και να γίνει η μετατροπή από την τράπεζα της κάρτας μου έτσι δεν είναι? ευχαριστώ για την απάντηση σου. 

καλησπέρα σας ,

θα ήθελα την βοήθειά σας , σε κάτι που με προβλημάτισε σε παραγγελία  που έκανα χθές απο το site, και συγκεκριμένα ,παρήγειλα 8 προϊόντα , και ενώ  στο Order Confirmation ,που μου εστάλει με e-mail, βλέπω και τα 8 είδη που θέλω , εντός του site στο πεδίο order history , βλέπω μόνο 3 απο αυτά .

Αν πατήσω κάτω δεξιά  εκεί που αναφέρει (view more details) , με μεταφέρει σε άλλη σελίδα , που είναι όλα τα στοιχεία μου και τα 8 είδη σωστά , και τα βλέπω όλα.

έχει κανείς κάποια εξήγηση;

σας ευχαριστώ........

Έτσι είναι το site. Δεν υπάρχει πρόβλημα

Έτσι είναι το site. Δεν υπάρχει πρόβλημα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , για την βοήθεια .

....το κατάλαβα γιατί , μετά απο λίγο το order status , έγινε Ready To Ship , και είδα ότι μου στέλνουν όλα τα παραγγελθέντα είδη , εκτός απο ένα που είναι Temporarily out of stock

Φαίνεται ότι μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά.

κατά την παραλαβή θα ενημερώσω για οτιδήποτε..........

Έκανα την 1η μου παραγγελία σημερα 4 polo tshirt Pierre Cardin μέγεθος medium. Ελπίζω να μου κάτσουν καλα επάνω μου. Εχει παρει κανεις αυτη τη μάρκα να μου πει εντυπώσεις; Τελος έρχονται με απλό ταχυδρομείο ή συστημενο;

θέλω να πάρω ένα αμάνικο μπουφάν (στην κατηγορία gilets είναι) μάρκας lee cooper, έχω διαβάσει τα σχόλια αλλά και ελληνες που το αγόρασαν αλλά λένε το medium τους έπεσε μια χαρά αλλά δεν μας λένε πόσο ύψος είχαν ή πόσα κιλά είναι για να ξέρουμε και εμείς...γνωρίζει κανείς τι νούμερο να πάρω ή αν έχει πάρει να μου πει στο περίπου τι να πάρω 

Καλησπέρα. επειδή είμαι καινούργιος στις αγορές μέσω ίντερνετ , σκέφτομαι να παραγγείλω 2-3 παντελόνια που βγαίνουν γύρω στις 20 λύρες. με τα μεταφορικά-αποστολή τι παίζει? θα τα στείλουν στο πιο κοντινό μου ελτά ή κάπως  αλλιώς ?

Καλησπέρα. επειδή είμαι καινούργιος στις αγορές μέσω ίντερνετ , σκέφτομαι να παραγγείλω 2-3 παντελόνια που βγαίνουν γύρω στις 20 λύρες. με τα μεταφορικά-αποστολή τι παίζει? θα τα στείλουν στο πιο κοντινό μου ελτά ή κάπως  αλλιώς ?

καθώς περιμένω να μου παραδώσουν την πρώτη παραγγελία απο το συγκεκριμένο κατάστημα , έχω καταλάβει ότι η αποστολή και παράδοση γίνεται μέσω DHL( παράδοση στο σπίτι), και κοστίζει 10€.

άλλη μία ερώτηση ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος πληρωμής? να βάλω τα στοιχειά της κάρτας, μέσω paypal ή μέσω αμαζον έχει μια τέτοια επιλογή

καθώς περιμένω να μου παραδώσουν την πρώτη παραγγελία απο το συγκεκριμένο κατάστημα , έχω καταλάβει ότι η αποστολή και παράδοση γίνεται μέσω DHL( παράδοση στο σπίτι), και κοστίζει 10€.

Αχα, ευχαριστώ . Και εγώ χτες που πειραματίστηκα λίγο τα 10ευρώ αποστολή δεν άλλαζαν. ίσως να μεγαλώνουν αν βάλεις πάνω από 100ευρώ π.χ

άλλη μία ερώτηση ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος πληρωμής? να βάλω τα στοιχειά της κάρτας, μέσω paypal ή μέσω αμαζον έχει μια τέτοια επιλογή

Χωρίς να έχω κάνει πολλές αγορές μέσω ίντερνετ,paypal all the way . Θεωρείται το πιο ασφαλές για τέτοιες αγορές . Χτες διάβαζα σε άλλο νήμα και το ότι έχει ένα κατάστημα  paypal διασφαλίζει μια κάποια ασφάλεια οπότε , paypal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...