Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ετοιμασει μια μεγαλη παραγγελια και τα μεταφορικα βγαινουν 30 ευρω.Εννοειται πως δε σκοπευω να δωσω τοσα,αλλα λεω να περιμενω παραμονη πρωτοχρονιας μηπως τα ξαναβγαλει δωρεαν(τα μεταφορικα).Μπορω να ετοιμασω τη παραγγελια απο pc,να κανω την αγορα απο το mobile app,και μολις το δεχτει να διαγραψω την εφαρμογη απτο κινητο ετσι?

Νομιζω ετσι το ειχα κανει 1-2 χρονια πριν...

Θα εκανα την αγορα τα Χριστουγεννα,αλλα λογω εργασιας δε προλαβα να βαλω χρηματα στη καρτα..

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, nas91 είπε

Εχω ετοιμασει μια μεγαλη παραγγελια και τα μεταφορικα βγαινουν 30 ευρω.Εννοειται πως δε σκοπευω να δωσω τοσα,αλλα λεω να περιμενω παραμονη πρωτοχρονιας μηπως τα ξαναβγαλει δωρεαν(τα μεταφορικα).Μπορω να ετοιμασω τη παραγγελια απο pc,να κανω την αγορα απο το mobile app,και μολις το δεχτει να διαγραψω την εφαρμογη απτο κινητο ετσι?

Ναι

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, nas91 είπε

Μπορω να ετοιμασω τη παραγγελια απο pc,να κανω την αγορα απο το mobile app,και μολις το δεχτει να διαγραψω την εφαρμογη απτο κινητο ετσι? 

Κράτα το app δίνει καμια φορά δώρο 20% έκπτωση.

Εμένα παραγγελία τα Χριστούγεννα σήμερα την πήρε ο courier παράδοση 7 Γενάρη λένε.

• Like 1
Δημοσ.

Επεξεργάστηκε η παραγγελία των Χριστουγέννων σήμερα. Ευτυχώς δεν κόστισε η ιστορία με τον κωδικό στα μεταφορικά -που δεν γινόταν δεκτός-, αφού έχασα ένα μόνο T-shirt από το καλάθι μου. Με το καλό η παραλαβή τώρα μετά τις γιορτές. 🤗

• Like 1
Δημοσ.

εριξα και εγω παραγγελια με δωρεαν μεταφορικα 15 μικροπραγματα συνολο και χτες μου ηρθε email οτι δεν υπηρχε ενα αντικειμενο αλλα ευτυχως ηταν το λιγοτερο σημαντικο απο αυτα που ηθελα. προχωραει κανονικα να υποθεσω με τα υπολοιπα και αφαιρουν το ποσο? στο processing ειναι ακομα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kostas_87 είπε

εριξα και εγω παραγγελια με δωρεαν μεταφορικα 15 μικροπραγματα συνολο και χτες μου ηρθε email οτι δεν υπηρχε ενα αντικειμενο αλλα ευτυχως ηταν το λιγοτερο σημαντικο απο αυτα που ηθελα. προχωραει κανονικα να υποθεσω με τα υπολοιπα και αφαιρουν το ποσο? στο processing ειναι ακομα

ναι σε ολα

Δημοσ.

Είναι απαράδεκτοι.

Εδώ και ένα μήνα ανταλλάζουμε emails διότι έλλειπαν από τα δέματα που παρέλαβα  προϊόντα αξίας 87 ευρώ χωρίς μεταφορικά από σύνολο 285 και είχαν και λάθος ένα μπλουζάκι , αλλά με σωστό κωδικό. Έκαναν πάνω από δέκα μέρες να έρθουν αφού άλλαξαν και εγώ δεν ξέρω πόσα μεταφορικά μέσα . Τελικά απλά έκλεισαν την υπόθεση. Κάνω αγορές σχεδόν εβδομαδιαία για  πάνω από 15 χρόνια και αυτό δεν μου έχει τύχει ξανά .

Μην τους εμπιστεύεστε ,είναι απαράδεκτοι και λαλάκες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geotsav2 είπε

Είναι απαράδεκτοι.

Εδώ και ένα μήνα ανταλλάζουμε emails διότι έλλειπαν από τα δέματα που παρέλαβα  προϊόντα αξίας 87 ευρώ χωρίς μεταφορικά από σύνολο 285 και είχαν και λάθος ένα μπλουζάκι , αλλά με σωστό κωδικό. Έκαναν πάνω από δέκα μέρες να έρθουν αφού άλλαξαν και εγώ δεν ξέρω πόσα μεταφορικά μέσα . Τελικά απλά έκλεισαν την υπόθεση. Κάνω αγορές σχεδόν εβδομαδιαία για  πάνω από 15 χρόνια και αυτό δεν μου έχει τύχει ξανά .

Μην τους εμπιστεύεστε ,είναι απαράδεκτοι και λαλάκες.

Eιναι καθαρα θεμα τυχης η εξυπηρετηση τους.Να ευχεσαι μη πεσεις στη περιπτωση λαθους η αλλαγης προιοντων.Ευτυχως 1-2 φορες που τους χρειαστηκα,με βοηθησαν σχεδον αμεσα.Γενικα ομως σα συνολο ειναι μη εξυπηρετικοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, nas91 είπε

Eιναι καθαρα θεμα τυχης η εξυπηρετηση τους.Να ευχεσαι μη πεσεις στη περιπτωση λαθους η αλλαγης προιοντων.Ευτυχως 1-2 φορες που τους χρειαστηκα,με βοηθησαν σχεδον αμεσα.Γενικα ομως σα συνολο ειναι μη εξυπηρετικοι.

Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω το SD... πραγματικά η παραπάνω φράση είναι μνημείο αντίθεσης

Επεξ/σία από gregdel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά οι Αγγλοι δεν το έχουν και πολύ με την εξυπηρέτηση ... Ειναι γενικό το φαινόμενο χωρίς να σημαίνει οτι δεν υπάρχουν και καλοι επαγγελματίες. (μου αρέσει που θέλουν να κλείσουν και τα σύνορα για τους μετανάστες εργαζόμενους .. ) 

Είναι χαλαροι και επιφανειακοι. Οσοι μένουν Αγγλία θα το έχουν αντιμετωπίσει σίγουρα.. 

Φτιάχνω κι εγώ καλάθι για παραμονή πρωτοχρονιάς μήπως και βγάλει δωρεάν μεταφορικά.. 

Ερώτηση θέλω να πάρω Lee Cooper μπουφάν για τη βροχή λεπτό . Σε νουμερα πως είναι ; Είναι στενή - φαρδιά γραμμή ή True to size ? ευχαριστώ

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Prof_Chaos είπε

Γενικά οι Αγγλοι δεν το έχουν και πολύ με την εξυπηρέτηση ... Ειναι γενικό το φαινόμενο χωρίς να σημαίνει οτι δεν υπάρχουν και καλοι επαγγελματίες. (μου αρέσει που θέλουν να κλείσουν και τα σύνορα για τους μετανάστες εργαζόμενους .. ) 

Είναι χαλαροι και επιφανειακοι. Οσοι μένουν Αγγλία θα το έχουν αντιμετωπίσει σίγουρα.. 

Φτιάχνω κι εγώ καλάθι για παραμονή πρωτοχρονιάς μήπως και βγάλει δωρεάν μεταφορικά.. 

Ερώτηση θέλω να πάρω Lee Cooper μπουφάν για τη βροχή λεπτό . Σε νουμερα πως είναι ; Είναι στενή - φαρδιά γραμμή ή True to size ? ευχαριστώ

Σε φόρμα πέρσι που πηρα ήταν ενα μέγεθος πανω...δλδ πήρα την φόρμα σε μιντιουμ κ ήταν σαν λαρτζ

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δωρεάν ξανά μεταφορικά μέσω εφαρμογής με των κωδικό FREEDEL (για ποσά άνω των 12€)

όπως και τα Χριστούγεννα, μέχρι 01/01/19   23:59(GMT)

Επεξ/σία από SalonikiosLeme

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...