Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

«Your basket does not meet the requirements of this discount code» σε διαδοχικές προσπάθειες σε κινητό και tablet. Υποψιάζεται κάποιος κάτι για αυτό; Όσοι χρησιμοποιήσουν επιτυχώς το κουπόνι ας το αναφέρουν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εμένα τα ίδια ανεπιτυχεί απότελέσματα...

καλάθι 145€

μεταφορικά 19,99€

Και επειδή διάβασα όλους τους όρους... λέει ελάχιστη παραγγελία 12€ (δεν αναφέρει έξοδα αποστολής και αν εξαιρούνται προορισμοί)

Επεξ/σία από Cartman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λέει ότι η προσφορά άρχισε στις 6μμ Αγγλίας.

Επίσης να παραγγέλνετε σε λίρες καθώς η ισοτιμία τώρα είναι 1GPB=1,12eur

... και paypal φυσικά για δωρεάν επιστροφές.

EDIT:  Και σε μένα δεν παίρνει τον κωδικό με το ίδιο μνμ: Your basket does not meet the requirements of this discount code

EDIT: Μήπως αυτό " The FREEDEL promotional code is limited to 1 use, per customer" παίζει ρόλο σε όσους από εμάς παραγγείλαμε μέσα στη χρονιά με δωρεάν μεταφορικά; Εγώ παρήγγειλα 26/12/2017 με δωρεάν μτφ

Επεξ/σία από gregdel
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, gregdel είπε

EDIT:  Και σε μένα δεν παίρνει τον κωδικό με το ίδιο μνμ: Your basket does not meet the requirements of this discount code

EDIT: Μήπως αυτό " The FREEDEL promotional code is limited to 1 use, per customer" παίζει ρόλο σε όσους από εμάς παραγγείλαμε μέσα στη χρονιά με δωρεάν μεταφορικά; Εγώ παρήγγειλα 26/12/2017 με δωρεάν μτφ

• οχι, εχει να κανει με τον συγκεκριμενο κωδικο. και με αγορα απο την εφαρμογη.
Επεξ/σία από oneirena
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gregdel είπε

Σίγουρα όχι γιατί δεν μου παίρνει τον κωδικό,ενώ δεν έχω κάνει ποτέ παραγγελία με δωρεάν μεταφορικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...