vngls7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 «Your basket does not meet the requirements of this discount code» σε διαδοχικές προσπάθειες σε κινητό και tablet. Υποψιάζεται κάποιος κάτι για αυτό; Όσοι χρησιμοποιήσουν επιτυχώς το κουπόνι ας το αναφέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneirena Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 και σε εμενα τα ιδια. και σε κινητο και σε ταμπλετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Έκανε πολλές δοκιμές με αφαιρέσεις στο καλάθι με το ίδιο αρνητικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς μας απογοήτευσαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneirena Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 ποσο ειναι το καλαθι σου? ποσα τα μεταφορικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cartman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εμένα τα ίδια ανεπιτυχεί απότελέσματα... καλάθι 145€ μεταφορικά 19,99€ Και επειδή διάβασα όλους τους όρους... λέει ελάχιστη παραγγελία 12€ (δεν αναφέρει έξοδα αποστολής και αν εξαιρούνται προορισμοί) Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από Cartman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneirena Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Eχει κανει καποιος με μεταφορικα 9,99? μηπως να την σπασουμε? εχω ενα καλαθι στα 200 με μεταφορικα 30.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Καλάθι 140€ μεταφορικά 29,99€ Θεωρώ τα μεταφορικά ασύμφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneirena Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 και εγω, ετσι δεν κανω παραγγελία... απαράδεκτοι όμως. λενε minimun 12 ευρω παραγγελια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cartman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Κάθε πέρσι και καλύτερα πλέον με τους συγκεκριμένους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneirena Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 εβγαλα πραγματα πηγα την παραγγελια 85 ευρω τιποτα.. αθλιοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 μηπως η προσφορα παιζει απο 25 του μηνα και ωρα Αγγλιας? δλδ πχ αποψε στις 2:00? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λέει ότι η προσφορά άρχισε στις 6μμ Αγγλίας. Επίσης να παραγγέλνετε σε λίρες καθώς η ισοτιμία τώρα είναι 1GPB=1,12eur ... και paypal φυσικά για δωρεάν επιστροφές. EDIT: Και σε μένα δεν παίρνει τον κωδικό με το ίδιο μνμ: Your basket does not meet the requirements of this discount code EDIT: Μήπως αυτό " The FREEDEL promotional code is limited to 1 use, per customer" παίζει ρόλο σε όσους από εμάς παραγγείλαμε μέσα στη χρονιά με δωρεάν μεταφορικά; Εγώ παρήγγειλα 26/12/2017 με δωρεάν μτφ Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από gregdel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneirena Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, gregdel είπε Λέει ότι η προσφορά άρχισε στις 6μμ Αγγλίας. Επίσης να παραγγέλνετε σε λίρες καθώς η ισοτιμία τώρα είναι 1GPB=1,12eur ... και paypal φυσικά για δωρεάν επιστροφές. EDIT: Και σε μένα δεν παίρνει τον κωδικό με το ίδιο μνμ: Your basket does not meet the requirements of this discount code EDIT: Μήπως αυτό " The FREEDEL promotional code is limited to 1 use, per customer" παίζει ρόλο σε όσους από εμάς παραγγείλαμε μέσα στη χρονιά με δωρεάν μεταφορικά; Εγώ παρήγγειλα 26/12/2017 με δωρεάν μτφ οχι, εχει να κανει με τον συγκεκριμενο κωδικο. και με αγορα απο την εφαρμογη. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από oneirena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftpc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, gregdel είπε Λέει ότι η προσφορά άρχισε στις 6μμ Αγγλίας. Επίσης να παραγγέλνετε σε λίρες καθώς η ισοτιμία τώρα είναι 1GPB=1,12eur ... και paypal φυσικά για δωρεάν επιστροφές. EDIT: Και σε μένα δεν παίρνει τον κωδικό με το ίδιο μνμ: Your basket does not meet the requirements of this discount code EDIT: Μήπως αυτό " The FREEDEL promotional code is limited to 1 use, per customer" παίζει ρόλο σε όσους από εμάς παραγγείλαμε μέσα στη χρονιά με δωρεάν μεταφορικά; Εγώ παρήγγειλα 26/12/2017 με δωρεάν μτφ Σίγουρα όχι γιατί δεν μου παίρνει τον κωδικό,ενώ δεν έχω κάνει ποτέ παραγγελία με δωρεάν μεταφορικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα