pantelikas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Πληρωμή με paypal ή με κάρτα. Όχι αντικαταβολή. Βάλε τα πράγματα που θέλεις στο καλάθι σου και πριν στείλεις την παραγγελία βλέπεις τα μεταφορικά. Αποστολές από Αγγλία δεν θυμάμαι ποτέ να σταμάτησαν, γίνονται κανονικά. Και με capital control γίνονταν αγορές αν είχες τρόπο
takaros43 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, pantelikas είπε Πληρωμή με paypal ή με κάρτα. Όχι αντικαταβολή. Βάλε τα πράγματα που θέλεις στο καλάθι σου και πριν στείλεις την παραγγελία βλέπεις τα μεταφορικά. Αποστολές από Αγγλία δεν θυμάμαι ποτέ να σταμάτησαν, γίνονται κανονικά. Και με capital control γίνονταν αγορές αν είχες τρόπο Ευχαριστω φιλε
flo1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Στις 1/11/2018 στις 8:14 ΠΜ, coyote2 είπε Τα Χριστουγεννα και την Πρωτοχρονια ειχε δωρεαν μεταφορικα (ανεξαρτητα του ποσου της παραγγελίας) αν εκανες αγορα μεσω της εφαρμογής
Dionisis Giaholaris Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα παιδια! Ξερω σιγουρα καπου το εχετε ξανα αναφερει αλλα δε μπορω να βρω κατι οσο ψαχνω. Μολις μου ηρθε δεμα ειχαμε παραγγειλει διαφορα με εναν φιλο. Εγω ειχα παρει ενα μπουφαν karrimor σε μαυρο αλλα μου ηρθε σε γκρι. Σε αυτην τη περιπτωση τι γινεται; Με ποιον επικοινωνω; Χρειαζεται να στειλω φωτογραφιες; Πληρωνω τα μεταφορικα; ευχαριστω προκαταβολικα παιδια
Dionisis Giaholaris Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 58 λεπτά πριν, coyote2 είπε Άρχισε με το μσν οριστε;
jonkyr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, Dionisis Giaholaris είπε οριστε; μ(ε)σ(ε)ν(τζερ) του ΦΒ Αυτά τα ελληνικά σας πια... Τίποτα δεν καταλαβαίνετε οι νέοι!
coyote2 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 εμ εσ εν το λέγανε οι παλιοί ρε... όχι οι νέοι
Eva.Link Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Γειααα Ηρθαν σημερα τα πραγματα μου απο το sports direct και ειναι 4-5 που θελω να τα επιστρεψω μερικα για refund και αλλα για αλλαγη στο νουμερο. Συμπληρωνω το χαρτι, παω ελτα, γυριζουν πισω και τελος? επισης εκανα τη συναλαγη με χρεωστικη. *tip: μην παρετε φουτερ Everlast αν θελετε φουτερ. ειναι λιγο πιο χοντρα μπλουζακια με κουκουλα.. οχι φουτερ
john_shadow Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Eva.Link είπε Γειααα Ηρθαν σημερα τα πραγματα μου απο το sports direct και ειναι 4-5 που θελω να τα επιστρεψω μερικα για refund και αλλα για αλλαγη στο νουμερο. Συμπληρωνω το χαρτι, παω ελτα, γυριζουν πισω και τελος? επισης εκανα τη συναλαγη με χρεωστικη. *tip: μην παρετε φουτερ Everlast αν θελετε φουτερ. ειναι λιγο πιο χοντρα μπλουζακια με κουκουλα.. οχι φουτερ ναι όπως το είπες
jonkyr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, coyote2 είπε εμ εσ εν το λέγανε οι παλιοί ρε... όχι οι νέοι Στα αστεία το είπα. Πρόλαβα το MSN όταν δημιουργήθηκε, πρόλαβα και το Hotbot για search engine Απλώς εσείς οι νέοι (δεν ξέρω πόσο νέος είσαι, έτσι το λέω) βαριέστε να γράψετε ολόκληρες λέξεις On topic: Αγόρασα 3 πράγματα από το σάιτ, το ένα ακυρώθηκε λόγω έλλειψης. Με χρέωσε κανονικά όμως στην κάρτα το αρχικό ποσό. Πρέπει να κάνω κάτι (να τους ενημερώσω) ή θα γίνει αντιλογισμός αυτόματα; Δεν μου έχει ξανατύχει αυτό, αλλά σίγουρα θα έχει συμβεί σε κάποιον.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Eva.Link είπε Γειααα Ηρθαν σημερα τα πραγματα μου απο το sports direct και ειναι 4-5 που θελω να τα επιστρεψω μερικα για refund και αλλα για αλλαγη στο νουμερο. Συμπληρωνω το χαρτι, παω ελτα, γυριζουν πισω και τελος? επισης εκανα τη συναλαγη με χρεωστικη. *tip: μην παρετε φουτερ Everlast αν θελετε φουτερ. ειναι λιγο πιο χοντρα μπλουζακια με κουκουλα.. οχι φουτερ Θα πληρώσεις και τα μεταφορικά να ξέρεις.
efkola Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Σημερινό δημοσίευμα για το ενδιαφέρον που δείχνει το Sports Direct για την Ελλάδα.
orck Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, efkola είπε Σημερινό δημοσίευμα για το ενδιαφέρον που δείχνει το Sports Direct για την Ελλάδα. Δεν ξερω ποσοι εχουν επισκευτει τα φυσικα καταστηματα στο Λονδινο, την πρωτη φορα ειχα μεγαλη λαχταρα να παω να δω απο κοντα τα προιοντα και... καμια σχεση, τελικα πηρα μια ομπρελα γιατι εβρεχε . Μονο το σηματακι ηταν ιδιο, αλλα πραγματα ειχε μεσα, ακριβες μαρκες, σε αλλες τιμες, προσαρμοσμενες στην τοπικη οικονομια (ακριβα). Απο το eshop οτι εχω παρει τουλαχιστον εγω, απο οσο καταλαβαινω ειναι στοκ που τους εχει ξεμεινει και το δινουν πολυ φτηνα να αδειασουν οι αποθηκες. Πολλες φορες παραλαμβανα προιοντα με ταμπελακι μια τιμη σβησμενη και διπλα μια τιμη στο 30% της αρχικης που τελικα αγορασα εγω. Φοβαμαι οτι εαν ερθουν και ανοιξουν φυσικα καταστηματα θα ειναι ακριβως το ιδιο με την Intersport*. Ανοιγει η ανοιξε και καταστημα Decathlon στην Κορινθο και φοβαμαι οτι θα ειναι και αυτο σαν την Intersport*. Μακαρι να κανω λαθος. *ακριβες τιμες, μικρη ποικιλια, σε καποια ειδη εχει μονο την δικια του αγνωστη κινεζικη φασον-μαρκα Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από orck
takaros79 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 καλημερα παιδια...τα preordered δεν μπορεις να τα αγορασεις με paypal σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα