pOLoS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 <p>Και τα 2 Karrimor που πήρα είναι για τρέξιμο (άλλο αν εγώ τα θέλω για ποδήλατο)</p> <p><a href="http://www.sportsdirect.com/karrimor-quarter-zip-short-sleeved-shirt-mens-451921">http://www.sportsdirect.com/karrimor-quarter-zip-short-sleeved-shirt-mens-451921</a></p> <p><a href="http://www.sportsdirect.com/karrimor-x-lite-quarter-zip-running-top-mens-451881?colcode=45188126">http://www.sportsdirect.com/karrimor-x-lite-quarter-zip-running-top-mens-451881?colcode=45188126</a></p> <p> </p> <p>Και τα 2 είναι εφαρμοστά πάνω μου, οπότε υποθέτω ότι τα νούμερα της karrimor είναι όπως τα δικά μας</p> <p>αλλά δε μπορώ να είμαι και σίγουρος.</p> τα karrimor είναι κορυφή, έχω πάρει 5 μπλούζες , για γυμναστήριο, ποδήλατο, τρέξιμο είναι ότι πρέπει
stratos_21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Lonsdale Script T Shirt Mens Red Small Firetrap Frowzier Knitted Jumper Mens Navy Small Kangol Chinos Mens Tobacco 32W R No Fear Vinyl Gadget Bag Black N Lee Cooper Vintage T Shirt Mens Vintage Blue Small Dunlop Lambo Mens Leather Trainers Brown/ Beige 9.5 Propeller Basic Vest Mens White Medium Nike Lunarglide Plus 4 Mens Running Shoes Grey/Purple 9 Lee Cooper Classic Belted Jeans Mens Mid Wash 32W R Αυτη ειναι η παραγγελια που μου ηρθε την Παρασκευη.Η παραγγελια εγινε την Τριτη κατα τις 11 το πρωι μεσω PayPal.Ηταν η 1η μου,και σιγουρα οχι η τελευταια!Ειμαι 1.75 68κ. και για τα νουμερα συμβουλευτηκα το παρων θεμα και τα reviews των προιοντων.Ολα λοιπον μου ηρθαν τελεια,αν εξαιρεσει κανεις τα παπουτσια Dunlop που ολοι ελεγαν ενα νουμερο μεγαλυτερο,και ενω κανονικα φοραω 43-43.5,τα πηρα 44 δλδ 9.5 UK.Μου ειναι λιγο μεγαλουτσικα,οχι οτι επιπλεω κιολας,με πατους λογικα θα ειναι αψογα...Επισης,αν και περιφερεια μεσης εχω 85εκ.,και παντελονια φοραω 32in. ,το τζην Lee cooper νομιζω σε 30in. θα μου ηταν ιδανικο! Sent from my Wildfire S A510e using Insomnia
nikoskomotini Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Γεια σας παιδιά! Σκέφτομαι να κάνω μια παραγγελία μπλουζάκια slazenger. Διάβασα τα σχόλια και κάποια παιδιά τόνισαν ότι είναι σε φαρδια γραμμή. Είμαι 2μ. και 96κ. Σε nike φοράω xl. Να ρισκάρω σε xl ή θα κολυμπάω; Σήμερα είδα το site και οι τιμές είναι απίστευτες. Αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει και νούμερο σε everlast / lonsdale θα ήταν καλοδεχούμενη η βοήθειά του.
Questioner Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Τα μεγέθη στα μπλουζάκια firetrap τι λένε; Δεν βλέπω να γράφει κανείς ότι είναι μεγαλύτερα από το κανονικό. Έχει πάρει κανείς;
CROM271 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Τα μεγέθη στα μπλουζάκια firetrap τι λένε; Δεν βλέπω να γράφει κανείς ότι είναι μεγαλύτερα από το κανονικό. Έχει πάρει κανείς; Τα firetrap εχουν γενικα στενη γραμμη. Θα το δεις και σε αρκετα σχολια στο sportdirect. Να σου φερω και ενα παραδειγμα. Μπλουζακια lonsdale, everlast, lee cooper κλπ που εχω παραγγειλει σε Large μου ειναι καλα εως λιγο μεγαλα. Ενα firetrap που εχω παρει (μακρυμανικο ομως) πηρα XL και μου ερχεται κουτι. Εχω παρει και απο μαγαζι ελλαδα firetrap και παλι ηταν γενικα ψιλοστενο... Θα προτεινα επομενως να μην σκεφτεις για νουμερο μικροτερο απο αυτο που φορας αλλα τουλαχιστον το ιδιο ή ισως και ενα μεγαλυτερο σε καποιες περιπτωσεις. Ισως απο ρουχο σε ρουχο να παιζουν διαφορες. Δεν θελω να σε παρω και στο λαιμο μου...
Questioner Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Έκανα παραγγελία ένα small και ένα medium να δω τι παίζει. Γενικώς φοράω medium και σε lonsdale/slazenger small.
Questioner Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Ανάλογα με το βάρος και τον όγκο. Ξεκινάνε από 10€ και σε 2-3 εργάσιμες είναι σπίτι σου.
vagsvr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Εγω παραγγειλα το Σαββατο δυο ζευγαρια lunarglide 4 σε νουμερο 44.. Ειναι τελεια! Εχω τα lunar 2 και lunar 3 ο αδερφος μου και ετσι ξεραμε οτι αυτο ηταν το νουμερο! Αν δε μου ταιριαζε τοτε ναι, κατι θα επαιζε! Ευτυχως εχω διαβασει απο το thread παρα πολλα μηνυματα και κατατοπιστηκα! (ηταν η πρωτη μου παραγγελια..) Εγω επειδη ειμαι απο επαρχια το δεμα ηρθε σημερα και ας ειχε φτασει την Τριτη στη Θεσσαλονικη! Πηρα και αυτη τη ζακετα Slazenger Full Zip σε XL http://www.sportsdirect.com/slazenger-full-zip-top-mens-554088 Συμφωνω με οσα διαβασα, για τα χρηματα της μια χαρα ειναι.. Τωρα υπαρχει ενα θεμα.. Μου αρεσουν τα Nike Flex.. Μηπως γνωριζει καποιος αν ειναι σε πιο στενη γραμμη..? Δηλαδη πρεπει να παω στο 45 η ειναι παρομια γραμμη με τα lunarglide..? Αρχισα να σκεφτομαι ηδη την επομενη παραγγελια, χαχα...
Questioner Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 WTF???? "Shipment arrived at incorrect facility. Sent to correct destination." Και έλεγα πως θα παραλάβω ταχύτατα όπως τις προηγούμενες φορές αλλά αυτοί (DHL) βλέπω ότι έστειλαν το δέμα αλλού. 1
equilibrium Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Oι τιμες στο site τους ειναι οι τιμες που εχουν και στα καταστηματα τους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα