Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα, βλέπω ένα lee cooper jean https://gr.sportsdirect.com/lee-cooper-casual-chinos-mens-519066?colcode=51906692

και ήθελα να ρωτήσω αν τα νούμερα που δείχνει είναι eu τα 38 κλπ και τι είναι το w;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, mariatarja said:

καλησπέρα, βλέπω ένα lee cooper jean https://gr.sportsdirect.com/lee-cooper-casual-chinos-mens-519066?colcode=51906692

και ήθελα να ρωτήσω αν τα νούμερα που δείχνει είναι eu τα 38 κλπ και τι είναι το w;

Μην εμπιστευεσαι τους οδηγους για τα νουμερα που εχουν. Αν δεν ξερεις ακριβως τι φορας απο καθε εταιρεια και κωδικο, ειναι παρα πολυ πιθανο να μην σου κανει. Το paypal προσφερει δωρεαν μεταφορικα για επιστροφη αν θες να αλλαξεις κατι, χρησιμοποιησε το καλυτερα.

Καλησπέρα! Παρήγγειλα με paypal 200 ευρώ πράματα με μεταφορικά 30 ευρώ...

Την παραγγελία μου την έστειλαν σωστά, αλλά 2 ρούχα δεν μου κάνουν...

Πώς μου προτείνετε να τους τα στείλω πίσω? Επίσης μπορώ να πάρω πίσω μέσω paypal τα μεταφορικά μου ή ένα κομμάτι?

13 λεπτά πριν, vag0sGR είπε

Καλησπέρα! Παρήγγειλα με paypal 200 ευρώ πράματα με μεταφορικά 30 ευρώ...

Την παραγγελία μου την έστειλαν σωστά, αλλά 2 ρούχα δεν μου κάνουν...

Πώς μου προτείνετε να τους τα στείλω πίσω? Επίσης μπορώ να πάρω πίσω μέσω paypal τα μεταφορικά μου ή ένα κομμάτι?

1. το στέλνεις πίσω με ελτα, βγάζεις φωτο το δέμα με τα γραμματόσημα πάνω και την απόδειξη

2. πας στο paypal, βρίσκεις την συναλλαγή και κάνεις request return shipping refund στην παραγγελία που έχεις κάνει, βάζεις τις φωτο και κάνεις την αίτηση

μετά αναμένεις απάντηση από paypal, θα πάρεις μέχρι 30€ πίσω

• Like 1
  • Thanks 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
2 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε

Καλησπέρα παίδες. 

Τρέχει κανα κουπονάκι ; Πρώτη φορά θα πάρω πράγματα από κει και δεν ξέρω τι παίζει με κουπόνια κλπ.

Πριν λίγες που έψαξα και εγω,δεν βρηκα κατι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, serdakis said:

Κατα καιρους τρεχει στο application για νεους χρηστες.τσεκαρε εκει

Ναι διάβασα όσες περισσότερες σελίδες μπορούσα και ήταν απ τα πρώτα που τσέκαρα. 

'Εχει τρομερές τιμές πάντως, αλλά τα μεταφορικά σε κάνουν να το ξανά σκεφτείς. 
Βέβαια παίζει ρόλο και το τι θα πάρεις, τι budget έχεις κλπ. 

Επεξ/σία από UsualSuspect__

1 ώρα πριν, UsualSuspect__ είπε

Ναι διάβασα όσες περισσότερες σελίδες μπορούσα και ήταν απ τα πρώτα που τσέκαρα. 

'Εχει τρομερές τιμές πάντως, αλλά τα μεταφορικά σε κάνουν να το ξανά σκεφτείς. 
Βέβαια παίζει ρόλο και το τι θα πάρεις, τι budget έχεις κλπ. 

Γενικα το ΣΚ παιζουν προσφορες 3 στην τιμη του ενος, αλλα καλο ειναι να βρεις 1-2 φιλους να παρετε μαζι, ωστε να μοιραστείτε τα εξοδα

Λοιπον το ξαναεψαξα και το βρηκα. Ειχα γλωσσα Ελλαδα/Ευρω και δεν εβγαζε τιποτα, μου ελεγε με μυνημα οτι δεν υπαρχει η υπηρεσια σε τοπικο καταστημα. Μολις το γυρισα σε Ην.Βασιλειο/Λιρες το εμφανισε.
Ειναι χρεωσιμη υπηρεσια με 5λιρες, και οταν πας να παραλαβεις στο καταστημα σου δινουν ενα κουπονι 5 λιρων για αγορες (με αλλα λογια στα γυρνανε πισω οταν παραλαβεις, αρα οσοι παραλαβουν κανονικα ειναι δωρεαν, οσοι απλα τους βαζουν να μαζευουν ρουχα και να τα κανουν βολτα χωρις να τα παραλαβουν η να τα επιστρεψουν πισω θα πληρωσουν τις 5 λιρες, εξυπνο).

Μου ήρθε sms από DHL express που μου λέει πως η παράδοση θα γίνει στις 17 του μήνα. 

Παίζει να έρθουν γρηγορότερα; Γιατί υπάρχει περίπτωση να φύγω 2 μέρες νωρίτερα.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...