Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 hours ago, lambroszekis said:

Σε πρόσφατη παραγγελία κατά την εξέλιξη της δυο προϊόντα βγήκαν out of stock, κι έτσι στείλανε το πακέτο χωρίς αυτά τα προϊόντα. Τα προϊόντα όμως είναι ήδη Πληρωμενα. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; θα γίνει νέα αποστολή όταν εμφανιστεί απόθεμα; 

Ελα σε επικοινωνια μαζι τους για επιστροφη χρηματων. Θα χρειαστει λογικα να το κανεις αρκετες φορες. Καλη τυχη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 ώρες πριν, lambroszekis είπε

Σε πρόσφατη παραγγελία κατά την εξέλιξη της δυο προϊόντα βγήκαν out of stock, κι έτσι στείλανε το πακέτο χωρίς αυτά τα προϊόντα. Τα προϊόντα όμως είναι ήδη Πληρωμενα. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; θα γίνει νέα αποστολή όταν εμφανιστεί απόθεμα; 

αν έχει γίνει καιρό τώρα αυτό μίλα μαζί τους, αν είναι πρόσφατο(δεν έχεις παραλάβει ακόμα) λογικά θα στα επιστρέψουν τα λεφτά(τσεκαρε το paypal αν πλήρωσες με αυτό).

όχι δεν γίνεται νέα αποστολή.

8 ώρες πριν, sks13 είπε

Παιδια καλημέρα και καλος σας βρηκα...

Περιμενω μια αποστολή που σταλθηκε στις 4/7 από αυτους,και σημερα 13/7 ειναι ακομη στην κατασταση-αναμενεται η αφιξη της αποστολης στην ελλαδα-ειναι ενταξει αυτό?

Από ποτε να αρχισω να ανυσηχω?

Μια άλλη παραγγελια που ειχα κανει,μου ηρθε σε πεντε ημερες,και λεω μηπως τωρα συμβαινει τιποτα…..

Ευχαριστω πολύ εκ των προτερων..

η παραγγελία απεστάλη από Αγγλία στις 4/7 ή έγινε τοποθέτηση παραγγελίας τότε?

4/7 μου ηρθε mail από την speedex ότι αναμενεται η αφιξη της αποστολης στην ελλαδα,εαν βοηθαει καθολου αυτό,κατι άλλο δεν ξερω...

Σε ευχαριστω πολύ για το ενδιαφερον σου.

Είμαι 1.87 94  κιλά σωματότυπος  κανονικός με λίγο κοιλιά και θα παραγγείλω πρώτη φορά!!έχω βάλει απο μπλουζάκια Pierre Cardin - everlast - no fear  - Slazenger Plain T Shirt Mens και κάποιες βερμούδες Pierre Cardin και μία lee cooper.σε κάποια μπλουζάκια που έχω από άλλες μάρκες φοράω η xl η xxl.Τι νουμεράκια μου προτείνετε για τα παραπάνω?? Ευχαριστώ!!

1 ώρα πριν, sks13 είπε

4/7 μου ηρθε mail από την speedex ότι αναμενεται η αφιξη της αποστολης στην ελλαδα,εαν βοηθαει καθολου αυτό,κατι άλλο δεν ξερω...

Σε ευχαριστω πολύ για το ενδιαφερον σου.

κανονικά θα έπρεπε να έχει εμφανιστεί Ελλάδα, αν δεν σου ρθει την Δευτέρα στειλτους μήνυμα

Ok εβγαλα άκρη ειχα παει και στο επόμενο βήμα απλα εβαλα και έβγαλα κτ απο το καλάθι και το πήρε μια χαρα αναμονή τωρα να δούμε ποσο θα κάνει για Αθήνα

23 ώρες πριν, dreaming123 είπε

Παλικάρια εκτος από το 20% μέσω app υπάρχει κανέναν κουπόνι για τα μεταφορικά;20ευρω τσιμπάει λίγο...

Τι να πούμε και μεις που δώσαμε 60€ 😢😂😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαχαχα όχι πάντα κάνω μεγάλες παραγγελίες(400€+ μαζί με άλλα άτομα) για να μας έρχονται καλύτερα τα μεταφορικά αλλά εδώ και κάνα εξάμηνο έχει απελευθερωθεί το ανώτατο όριο που είχαν στα μεταφορικά(20€) και αυτή τη φορά μου έσκασε σα μπόμπα το 60αρι και χωρίς να έχω βάλει και πολλά παπούτσια μέσα(για βάρος)... δε βλέπω να ξαναγοράζω πλην προσφορών τύπου -20% η δωρεάν μεταφορικά..

(επίσης τα ποδήλατα τα έχουν κόψει για Ελλάδα 😛)

Επεξ/σία από john_shadow
  • Like 1

είχα να παρω κανα εξάμηνο.

εδω και τρεις μερα ειναι ακομα σε processing.

δεν θυμάμαι να καθυστερούσε τόσο.

λετε να εχω βαλει μεσα κανα preorder και να μην το εχω παρει χαμπαρι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, guido είπε

Έκανα παραγγελία 13/7 βράδυ..σήμερα που μπήκα με τον κωδικό αποστολής στην DHL..μου έβγαλε

Οι πληροφορίες αποστολής έχουν μεταδοθεί ηλεκτρονικά στην DHL

Τρίτη, Ιούλιος 17, 2018 at 00:00Περιοχή προέλευσης:LEEDS - NOTTS, NG20 8RY - UKΠροορισμός Αποστολής: Αthens.

Επεξ/σία από dionisis1925
  • Like 1

4 ώρες πριν, guido είπε

ισχύει και αυτό πλέον, το processing παίρνει γύρω στις 3 μέρες....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...