Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Da1Li5oS είπε

Παιδιά εχουμε κάνα εκπτωτικό κουπόνι για δωρεάν μεταφορικά; Γιατί 13pound είναι λίγο τσιμπημενα.

οχι, όποτε βάζουν δωρεάν μεταφορικά(σπάνια) θα το δεις με μεγάλα γράμματα και pop-up στην αρχική σελίδα τους

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Το χτύπησα, το κρίμα στο λαιμό σου εάν δεν τον σηκώσει.

5 ώρες πριν, john_shadow είπε

οχι, όποτε βάζουν δωρεάν μεταφορικά(σπάνια) θα το δεις με μεγάλα γράμματα και pop-up στην αρχική σελίδα τους

Δεν είναι λίγο ακριβά τα 10pound; Ξέρεις κανένα άλλο κατάστημα με φθηνά σχετικά και καλύτερα μεταφορικά;

Δημοσ.
12 hours ago, Da1Li5oS said:

Δεν είναι λίγο ακριβά τα 10pound; Ξέρεις κανένα άλλο κατάστημα με φθηνά σχετικά και καλύτερα μεταφορικά;

Αν παρεις μια φανελα ναι εχουν πολυ ακριβα, οταν παιρνεις ομως λιγα ρουχα, οπου συνηθως βγαινουν στο 1/3 με 1/4 απο οτι θα τα επαιρνες απο Ελλαδα, ειναι πολυ λιγα. Αν βρεις καποιο αντιστοιχο καταστημα με ιδιες τιμες και λιγοτερα μεταφορικα, μοιρασου το γιατι ενδιαφερει πολλους.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Getta Robo είπε

Αν παρεις μια φανελα ναι εχουν πολυ ακριβα, οταν παιρνεις ομως λιγα ρουχα, οπου συνηθως βγαινουν στο 1/3 με 1/4 απο οτι θα τα επαιρνες απο Ελλαδα, ειναι πολυ λιγα. Αν βρεις καποιο αντιστοιχο καταστημα με ιδιες τιμες και λιγοτερα μεταφορικα, μοιρασου το γιατι ενδιαφερει πολλους.

60 ευρώ προϊόντα έχω στο καλάθι. Απλα μου φαίνεται υπερβολικό να δώσω 13-14 ευρώ μόνο για μεταφορικά. Τεσπα το λύνουμε εδω, εγώ ζήτησα εαν γνωρίζετε άλλο κατάστημα, όχι υποδείξεις για το τι αγοράζω. Ασφαλώς και δε θα έπαιρνα μια μπλούζα, έχω αγοράσει άπειρες φορές απ αλλά καταστήματα στο εξωτερικό και η πλειοψηφία τους δίνει δωρεάν μεταφορικά μετα απο μια τιμή. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Da1Li5oS είπε

60 ευρώ προϊόντα έχω στο καλάθι. Απλα μου φαίνεται υπερβολικό να δώσω 13-14 ευρώ μόνο για μεταφορικά. Τεσπα το λύνουμε εδω, εγώ ζήτησα εαν γνωρίζετε άλλο κατάστημα, όχι υποδείξεις για το τι αγοράζω. Ασφαλώς και δε θα έπαιρνα μια μπλούζα, έχω αγοράσει άπειρες φορές απ αλλά καταστήματα στο εξωτερικό και η πλειοψηφία τους δίνει δωρεάν μεταφορικά μετα απο μια τιμή. 

Σου έκανε κανείς υπόδειξη για το τι αγοράζεις? Ότι να ναι. Αφού σε χαλάει τόσο πολύ πάρε από άλλα καταστήματα έλεος 

Δημοσ.

Tίποτα δεν είναι τα 9-12 ευρώ μεταφορικά ρε παιδιά. Μπορείς να πάρεις ρούχα σεζόν καλής ποιότητας με 150 ευρώ. Πού στην Ελλάδα/Αθήνα αυτό;

Πόσο παίρνει πλέον η speedex να στα φέρει από τη στιγμή που θα φορτώσει το tracking; Εμένα το έδειξε σήμερα, θα προλάβουν να έρθουν ως την Τετάρτη που έρχεται; Πέμπτη πάω τις δίμηνες διακοπές μου, μη δε με βρουν...

Δημοσ.
3 hours ago, qwertyuiop2 said:

Πόσο παίρνει πλέον η speedex να στα φέρει από τη στιγμή που θα φορτώσει το tracking; Εμένα το έδειξε σήμερα, θα προλάβουν να έρθουν ως την Τετάρτη που έρχεται; Πέμπτη πάω τις δίμηνες διακοπές μου, μη δε με βρουν...

Εχει να κανει με τον φορτο και επαγγελματισμο του εκαστοτε υποκαταστηματος. Καλυτερα να μιλησεις τηλεφωνικος μαζι τους, η και ακομα καλυτερα να πας εκει ο ιδιος. Δεν εχουν και το καλυτερο συστημα εντοπισμου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα θελω να παραγγειλω για πρωτη φορα απο sd ,αφου κανω register στο site ,μετα επιλεγω οτι θελω στο bag κ μετα τι κανω?

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 28/6/2018 στις 3:41 ΜΜ, Getta Robo είπε

Εχει να κανει με τον φορτο και επαγγελματισμο του εκαστοτε υποκαταστηματος. Καλυτερα να μιλησεις τηλεφωνικος μαζι τους, η και ακομα καλυτερα να πας εκει ο ιδιος. Δεν εχουν και το καλυτερο συστημα εντοπισμου.

Καλησπέρα και σόρρυ για την ''σφήνα '' στο θέμα σας!
Θέλω να παραγγείλω απο sd για πρώτη φορά, έχω λογαριασμό στη eurobank ,και μόλις εκανα register και στο σαιτ ...αφού επιλεξω αυτα που θέλω στο bag τι κανω?

δεν εχω ξαναγορασει ιντερνετικα,και ειπα να μπω σε ενα forum Να ρωτήσω κάποιον που το έχει ξανακάνει  :P

Δημοσ.
2 minutes ago, Kostas1122 said:

Καλησπέρα και σόρρυ για την ''σφήνα '' στο θέμα σας!
Θέλω να παραγγείλω απο sd για πρώτη φορά, έχω λογαριασμό στη eurobank ,και μόλις εκανα register και στο σαιτ ...αφού επιλεξω αυτα που θέλω στο bag τι κανω?

δεν εχω ξαναγορασει ιντερνετικα,και ειπα να μπω σε ενα forum Να ρωτήσω κάποιον που το έχει ξανακάνει  :P

Συνδεσε την καρτα σου με το paypal ωστε αν και εφοσων χρειαστει να τα επιστρεψεις πισω για αλλαγη, να σου αποζημειωσουν τα μεταφορικα, και ολοκληρωσε την παραγγελια μεσα απο το καλαθι σου. Εχει πολυ αναλυτικα τα βηματα μεσα απο την σελιδα.

Δημοσ.

Σε πρόσφατη παραγγελία κατά την εξέλιξη της δυο προϊόντα βγήκαν out of stock, κι έτσι στείλανε το πακέτο χωρίς αυτά τα προϊόντα. Τα προϊόντα όμως είναι ήδη Πληρωμενα. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; θα γίνει νέα αποστολή όταν εμφανιστεί απόθεμα; 

Δημοσ.

Παιδια καλημέρα και καλος σας βρηκα...

Περιμενω μια αποστολή που σταλθηκε στις 4/7 από αυτους,και σημερα 13/7 ειναι ακομη στην κατασταση-αναμενεται η αφιξη της αποστολης στην ελλαδα-ειναι ενταξει αυτό?

Από ποτε να αρχισω να ανυσηχω?

Μια άλλη παραγγελια που ειχα κανει,μου ηρθε σε πεντε ημερες,και λεω μηπως τωρα συμβαινει τιποτα…..

Ευχαριστω πολύ εκ των προτερων..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...