ChrisAntono Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Παιδιά έχω μια ερώτηση..έκανα κ εγώ μια παραγγελία αλλά τα μπλουζάκια π Μ ήρθαν είναι μεγαλύτερα από αυτά π χρειάζομαι και σκέφτομαι να τα γυρίσω κ να μου στείλουν αλλά νούμερα ή αν δεν υπάρχουν αποζημίωση..συμφέρει να το κάνω?και αν ναι, με ποια εταιρία να τα στείλω καλύτερα?
ChrisAntono Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, coyote2 είπε Ελτα Σ ευχαριστώ για την απάντηση..ξέρεις επίσης πόσο περίπου θα χρεωθώ?
Getta Robo Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 13 hours ago, coyote2 said: Απλά τα στελνεις πίσω έχοντας πληρωσειμε PayPal αρχικά Πληρωσα με πιστωτικη και οχι με paypal, αρα φανταζομαι τα υπολοιπα τα κανονιζουν αυτοι. Θα τους ξαναστειλω μηνυμα, αλλα με τα προηγουμενα τυποποιημενα που ελαβα δεν βγαζω ακρη. 1 hour ago, ChrisAntono said: Σ ευχαριστώ για την απάντηση..ξέρεις επίσης πόσο περίπου θα χρεωθώ? Εστειλα χθες μεγαλο φακελο βαρους 1.600 και συστημενο κοστησε κατι λιγοτερο απο 18ε. Στους ορους χρησης γραφει πως θα πρεπει να πληρωσω επισης την επαναπροωθηση τους εδω. Αλλα θα ειναι αρκετα φθηνοτερα, ολες οι μεταφορικες στην Ελλαδα ειναι παραλογα ακριβες. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από Getta Robo
theopan Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, ChrisAntono είπε Σ ευχαριστώ για την απάντηση..ξέρεις επίσης πόσο περίπου θα χρεωθώ? 16,50€ συστημένο για βάρος μέχρι 2 κιλά. Τα οποία παίρνεις πίσω από το Paypal refunds. 1
elpaso1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Έχω στείλει email τόσες ημέρες και δεν απαντάνε.. Ο κωδικός που έχω δεν είναι έγκυρος. Τι μπορώ να κάνω;
elpaso1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Ένας από black Friday. Την 1η φορά που τον έβαλα να δω εάν λειτουργεί το είχε πάρει. Τώρα πσοπαθω 1 μήνα, τίποτα.. Κόλλησε το σύστημα; Μου έχουν στείλει αυτό το email : We will endeavour to respond to your query at the earliest opportunity, normally within 1-3 working days. During busy periods this may be longer, should you need to follow up on this case please quote the reference below: Reference: CAS-358510 Πως κάνω quote; Τι εννοεί;
Getta Robo Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 20 hours ago, theopan said: 16,50€ συστημένο για βάρος μέχρι 2 κιλά. Τα οποία παίρνεις πίσω από το Paypal refunds. Βαση ποιου κανονισμου υπαρχει επιστροφη χρηματων, απο λαθος του αγοραστη; Στους κανονες της σελιδας γραφει πως οι επιστροφες που δεν αφορουν λαθος του καταστηματος η του κατασκευαστη, επιβαρυνουν τον αγοραστη. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από Getta Robo
Getta Robo Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Εστειλα οπως εγραψα πισω σε συστημενο φακελο τα ρουχα, και ρωτησα περισσοτερες πληροφοριες για την αλλαγη. Μου στελνουν διαρκως την ιδια τυποποιημενη απαντηση, με ελαχιστες παραλαγες. Ζητησα να προωθησουν το μηνυμα σε καποιον υπευθυνο αλλα ακρη δεν βγαζω. Βρηκα το τηλεφωνο τους στην Αγγλια για τα παραπονα, συγκεκριμενα το 0344 245 9200, και μετα απο ενα επισης αυτοματοποιημενο μήνυμα, το κλεινουν. Οι τιμες τους οντως ειναι εκπληκτικες, αλλα η εξυπηρετηση ειναι αντιστροφος αναλογη. Σκεφτειτε πολυ σοβαρα τις μελλοντικες σας αγορες απο τους συγκεκριμενους, σε περιπτωση προβληματος, εχουν απαραδεκτη συμπεριφορα. 1
beatshooter Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Παπούτσια πανινα στυλ all star converse απο τις άλλες φίρμες που έχει (dunlop, soulcal κτλ) έχει δοκιμάσει κάποιος να μου πει τι αξίζει;
coyote2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, Getta Robo είπε Εστειλα οπως εγραψα πισω σε συστημενο φακελο τα ρουχα, και ρωτησα περισσοτερες πληροφοριες για την αλλαγη. Μου στελνουν διαρκως την ιδια τυποποιημενη απαντηση, με ελαχιστες παραλαγες. Ζητησα να προωθησουν το μηνυμα σε καποιον υπευθυνο αλλα ακρη δεν βγαζω. Βρηκα το τηλεφωνο τους στην Αγγλια για τα παραπονα, συγκεκριμενα το 0344 245 9200, και μετα απο ενα επισης αυτοματοποιημενο μήνυμα, το κλεινουν. Οι τιμες τους οντως ειναι εκπληκτικες, αλλα η εξυπηρετηση ειναι αντιστροφος αναλογη. Σκεφτειτε πολυ σοβαρα τις μελλοντικες σας αγορες απο τους συγκεκριμενους, σε περιπτωση προβληματος, εχουν απαραδεκτη συμπεριφορα. Πραγματικά δε περιμενουμε Κάτι, μόνο στον αυτόματο και PayPal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα