jonkyr Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δωδεκα φορες το χρονο αν δεν κανω λαθος. Οχι πεντε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Στις 1/3/2018 στις 10:59 ΜΜ, someone- είπε με ενδιαφερουν και εμενα τα κοντιμανικα σλαζενγκερ μου ρθε μειλ τα 4 10 ευρω και τα πολο τα 4 16 ευρω. πως πανε τα νουμερα;; Στις 25/2/2018 στις 10:17 ΜΜ, phoenix67 είπε Ενδιαφερομαι να παρω 4-5 μπλουζακια polo της donnay κατι της slazenger.Eχω κατι κοντομανικα της ιδιας εταιριας(donnay)τα οποια σε large μου ειναι ελαχιστα μεγαλυτερα σαν νουμερο.Να παρω και τα polo σε large,η σε medium?Λετε να εχει μεγαλη διαφορα?Σε everlast φοραω medium,και στα lee cooper medium και σε καποια large. 1.80-88κιλα Eιδα και ενα τζινακι μαρκας police.Εχει παρει κανεις?Αν εχουν ιδια φορμα με τα lee cooper τζιν,τοτε να παρω ιδιο νουμερο. Ευχαριστω. Τελικα πηρε κανεις σας donnay και slazenger?Τι γινεται με τα νουμερα?Ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondoras Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δεν ισχύουν πλέον βέβαια οι τιμές που αναφέρει ο someone- παραπάνω (πέρασε και ενάμισης μήνας...), πλέον σε κάποια μπλουζάκια είναι 10€ τα δύο και 14,40€ τα δύο πόλο. Τα slazenger είναι προς το φαρδύ. Γενικώς φοράω medium, ενίοτε large. Σε slazenger έχω πάρει medium και είναι αρκετά ευρύχωρα, αλλά μάλλον αυτό είναι το στυλ τους. Ικανοποιητική ποιότητα πάντως αν τα βρεις σε καλή προσφορά. Για Donnay δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbouros Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Και τα Donnay ευρύχωρα είναι. Όχι όσο τα slazenger αλλά πάνε προς το μεγάλο. Δεν στα προτείνω όμως. Για 2 fleece Donnay που είχα πάρει: - το fleece τους ήταν τσιγαρόχαρτο (καμία σχέση με τα slazenger αντίστοιχης τιμής ή με τα 20-30% πιο ακριβά everlast/karrimor) - ξεχείλωσαν και κόμπιασαν στα πρώτα 2-3 πλυσίματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Tα παρηγγειλα τη Δευτερα και αναμενω.Τα πηρα σε medium με τη λογικη οτι θα εχουν λιγο μεγαλυτερη γραμμη,οπως τα everlast για παραδειγμα.Για να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaydim Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας!!!παρηγγειλα χτες καποια πραγματα πρωτη φορα απο sport direct..το προβλημα ειναι οτι εβαλα λαθος e mail...αντι για com στο τελος πατησα om.......κατα συνεπεια δεν μπορω να παραλαβω επιβεβαιωση και οποιαδηποτε αλλο στοιχειο για την παραγγελια μου...εστειλα email και περιμενω...θα επηρεασει ολο αυτο την παραγγελια μ η θα την στειλουν κανονικα;εγω αν δεν εχω στοιχεια επιβεβαιωσης μπορω να παραλαβω το προιον;ευχαριστω εκ των προτερων!!! Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από jaydim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmatinee Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δεν έφτιαξες λογαριασμό; Θα είναι στο ιστορικό παραγγελιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaydim Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, darkmatinee είπε Δεν έφτιαξες λογαριασμό; Θα είναι στο ιστορικό παραγγελιών. δηλαδη στο στορικο παραγγελιων θα παιρνω ακριβως τις ιδιες πληροφοριες που θα επαιρνα και στο e mail; 59 λεπτά πριν, jaydim είπε παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας!!!παρηγγειλα χτες καποια πραγματα πρωτη φορα απο sport direct..το προβλημα ειναι οτι εβαλα λαθος e mail...αντι για com στο τελος πατησα om.......κατα συνεπεια δεν μπορω να παραλαβω επιβεβαιωση και οποιαδηποτε αλλο στοιχειο για την παραγγελια μου...εστειλα email και περιμενω...θα επηρεασει ολο αυτο την παραγγελια μ η θα την στειλουν κανονικα;εγω αν δεν εχω στοιχεια επιβεβαιωσης μπορω να παραλαβω το προιον;ευχαριστω εκ των προτερων!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkmatinee Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Προφανώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Εχω καιρο να παρω κατι απο το sportdirect. Εχει αλλαξει κατι με το τελωνειο απο την στιγμη που ερχεται απο Αγγλια ή ειναι ακομα ιδια η κατασταση οπως παλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manouras2 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, teo010 είπε Εχω καιρο να παρω κατι απο το sportdirect. Εχει αλλαξει κατι με το τελωνειο απο την στιγμη που ερχεται απο Αγγλια ή ειναι ακομα ιδια η κατασταση οπως παλια. Ακομα το Ηνωμένο Βασίλειο είναι στην Ε.Ε.Αρα δεν έχει θέμα τελωνείου. Σήμερα παρέλαβα ένα δέμα χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Οκ ευχαριστω για την απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Ποια ειναι η διαφορα στο να κανω την παραγγελια απο το www.sportsdirect.com αντι για το gr.sportsdirect.com ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pzkwger Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Καλησπερα!Επιθυμώντας να εκμεταλλευτώ την καινουργια προσφορά του sports direct θα ηθελα να αγορασω καποια πουκαμισα και καποιες βερμουδες pierre cadin! Στις μαρκες του lonsdale και everlast το νουμερο μου ειναι το large! Να παρω τα πουκαμισα και τις βερμουδες σε αυτο το μεγεθος ή υπαρχει διαφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 14 ώρες πριν, teo010 είπε Ποια ειναι η διαφορα στο να κανω την παραγγελια απο το www.sportsdirect.com αντι για το gr.sportsdirect.com ? νομίζω καμία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα