Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφερομαι να παρω 4-5 μπλουζακια polo της donnay κατι της slazenger.Eχω κατι κοντομανικα της ιδιας εταιριας(donnay)τα οποια σε large μου ειναι ελαχιστα μεγαλυτερα σαν νουμερο.Να παρω και τα polo σε large,η σε medium?Λετε να εχει μεγαλη διαφορα?Σε everlast φοραω medium,και στα lee cooper medium και σε καποια large.

1.80-88κιλα

Eιδα και ενα τζινακι μαρκας police.Εχει παρει κανεις?Αν εχουν ιδια φορμα με τα lee cooper τζιν,τοτε να παρω ιδιο νουμερο.

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από phoenix67
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 3/1/2018 στις 10:59 ΜΜ, someone- είπε

με ενδιαφερουν και εμενα τα κοντιμανικα σλαζενγκερ μου ρθε μειλ τα 4 10 ευρω και τα πολο τα 4 16 ευρω. πως πανε τα νουμερα;;

Με βάση τη δική μου εμπειρία, φυσιολογικά.

Στις 3/1/2018 στις 9:05 ΜΜ, DZ-Photographer είπε

Ξέρουμε αν θα βάλει δωρεάν μεταφορικά το Πάσχα;;

Το Πασχα των Καθολικων ειναι διαφορετικο απο το Πασχα την Ορθοδοξων, και πεφτει 1 Απριλιου. Αν θες να κοιτας δλδ για τα δωρεαν μεταφορικα

Kαλησπέρα παιδια! Παρελαβα σημερα μια παραγγελια με 15 ρουχα και μολις 1 ειναι καπως καμενο και εχει σκιστει λιγο ! Μηπως μπορείται να με ενημερώσεται σχετικα με την διαδικασια αντικατάστασης! Το προιον ηταν ελαττωματικο δεν ειναι δικια μου ευθυνη!Θα πληρωσω μεταφορικα;

2 ώρες πριν, pzkwger είπε

Kαλησπέρα παιδια! Παρελαβα σημερα μια παραγγελια με 15 ρουχα και μολις 1 ειναι καπως καμενο και εχει σκιστει λιγο ! Μηπως μπορείται να με ενημερώσεται σχετικα με την διαδικασια αντικατάστασης! Το προιον ηταν ελαττωματικο δεν ειναι δικια μου ευθυνη!Θα πληρωσω μεταφορικα;

μιλα μαζι τους, στειλτους φωτο, και θα κανονισουν να στειλουν τον courier να το παραλαβει

7 ώρες πριν, john_shadow είπε

μιλα μαζι τους, στειλτους φωτο, και θα κανονισουν να στειλουν τον courier να το παραλαβει

Το πιο πιθανόν απλά θα του επιστρέψουν τα λεφτά και τέλος μόλις τους δείξει τις φωτογραφίες.

Στις ‎8‎/‎3‎/‎2018 στις 12:49 ΜΜ, john_shadow είπε

Screenshot_20180308-124542.png

Προσπαθώ τώρα να πάρω αυτή την έκπτωση με το APP20 αλλά για κάποιο λόγο δεν μου τη δίνει. Το καλάθι το γέμισα στο desktop και περιέχει 8 μπλουζάκια Slazenger (με την προσφορά που παίζει και μου κάνει την έκπτωση κανονικά), ένα ζευγάρι παπούτσια, κάτι γάντια και μια πετσέτα. Λογκάρω στο application με τα στοιχεία μου, βλέπω το καλάθι, γράφω το promotion code αλλά άλλη έκπτωση δεν κάνει. Δοκίμασα να γυρίσω και το νόμισμα σε GBP μπας και αλλά τίποτα. Αυτά τα "terms and conditions" που ισχύουν που τα γράφει;

55 λεπτά πριν, theopan είπε

Προσπαθώ τώρα να πάρω αυτή την έκπτωση με το APP20 αλλά για κάποιο λόγο δεν μου τη δίνει. Το καλάθι το γέμισα στο desktop και περιέχει 8 μπλουζάκια Slazenger (με την προσφορά που παίζει και μου κάνει την έκπτωση κανονικά), ένα ζευγάρι παπούτσια, κάτι γάντια και μια πετσέτα. Λογκάρω στο application με τα στοιχεία μου, βλέπω το καλάθι, γράφω το promotion code αλλά άλλη έκπτωση δεν κάνει. Δοκίμασα να γυρίσω και το νόμισμα σε GBP μπας και αλλά τίποτα. Αυτά τα "terms and conditions" που ισχύουν που τα γράφει;

παίζει να μην συνδυάζετε με άλλες προσφορές(Slazenger), το χουν κάνει και παλαιότερα, δοκίμασε χωρίς τα μπλουζάκια

To "An extra 20% off everything" δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσαν να το ερμηνεύουν διαφορετικά. "Everything" πρέπει να σημαίνει everything δηλαδή σε όλα τα προϊόντα και "extra" extra (επιπλέον δηλαδή όποιας άλλης τυχόν έκπτωση ήδη υπάρχει). Μήπως είναι τίποτα τεχνικής φύσεως υποψιάζομαι. Ξήλωσα και την εφαρμογή και την ξανα έβαλα από το link του play store που δίνουν στη σελίδα τους μπας και αλλά δεν άλλαξε τίποτα.

Μου τη δίνει την έκπτωση -20%  αν βάλω μια 4άδα μπλουζάκια τελικά αντί για 2 αλλά μου αφαιρεί την έκπτωση που έχει αυτή η 4άδα.

Παιδιά καλησπέρα, είδα ότι τα deliveries γίνονται μέσω των ελτα στην Ελλάδα. Πως μπορώ να τα παραλάβω κατευθείαν από το κατάστημα το τοπικό των ελτα της περιοχής μου; από οτ ι είδα Δεν δέχεται τη διεύθυνση τους ως ντελιβερι άντρες όταν κλείνω τη παραγγελία. Τι μου προτείνετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...