Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, empire21 είπε

Ακριβώς το ίδιο και σε μένα.Ένα ισοθερμικό αν και είχε τιμολογηθεί κανονικά δεν υπήρχε στην συσκευασία.Τους έστειλα mail και ακόμα περιμένω την απάντηση.

Τι θα κάνουν πιστεύεις; Θα μας τα στείλουν ή θα βρουν δικαιολογία ότι είναι "out of stock";

Δημοσ.

Δεν μου έχει ξανατύχει αλλά θέλω να πιστεύω ότι και out of stock να είναι θα πάρουμε ένα πιστωτικό με την αντίστοιχη αξία.

Δημοσ.

Σε μια αλλαγη μεγεθους ενος ρουχου, τα μεταφορικα της επιστροφης ειναι δικα μας (paypal).

Τα μεταφορικα του νεου ειδους που θα σταλει, ποιος τα πληρωνει?

Εχω ξαναεπιστρεψει ειδος αλλα ειχα ζητησει refund.

Δημοσ.

Πάντα refund σου κάνουν στις επιστροφές αντικειμένων. Αν κάνεις νέα παραγγελία τα μεταφορικά θα τα χρεωθείς εσύ. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε

Πάντα refund σου κάνουν στις επιστροφές αντικειμένων. Αν κάνεις νέα παραγγελία τα μεταφορικά θα τα χρεωθείς εσύ. 

Δηλαδη αλλαγη δεν κανουν ποτε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σου επιστρέφουν τα χρήματα και δεν κάθονται να ασχοληθούν περισσότερο. Μεταφορικά από το sports direct μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού ή λάθος προϊόντος από την πλευρά τους μπορείς να εισπράξεις. 

Επεξ/σία από stelakis1914
Δημοσ.

Ξερει κανεις/ θυμαται σχετικα εαν επανελαβε μετα την Πρωτοχρονια προσφορα δωρεαν μεταφορικα το SD?

Καποιος θυμαμαι κραταγε και κατι στατιστικα προσφορων ανα ετος καποιες σελιδες νωριτερα...

BTW, πολλα πραματακια ΚΑΙ απο SD, για οποιν ενδιαφερει με μονο 5 ευρω / τεμ

Δημοσ.
9 ώρες πριν, christar είπε

Σε μια αλλαγη μεγεθους ενος ρουχου, τα μεταφορικα της επιστροφης ειναι δικα μας (paypal).

Τα μεταφορικα του νεου ειδους που θα σταλει, ποιος τα πληρωνει?

Εχω ξαναεπιστρεψει ειδος αλλα ειχα ζητησει refund.

Αν υπάρχει ετοιμοπαραδοτο στο στέλνουν πίσω, με δικά τους μεταφορικά.

8 ώρες πριν, stelakis1914 είπε

Από πότε; Νοέμβρη πάντως παπούτσια μια χαρά στείλανε, refund μόνο όταν δεν είχαν αυτό που ήθελα.

Δημοσ.

Ενω δεν ερχοντσι τα κανονικα τους! Τι νανκανω? Τους εχω στειλει ιμειλ , στο φεισ μηνυμα και τπτ!!!

60 ευρωβπαραγγελια 

Τι θα κανω???

Δημοσ.

Καλημέρα. Παρελαβα πριν 2 εβδομάδες από sports direct και όπως και στην προηγουμενη παραλαβη ειχε ελλατωματικα προιοντα ( η προηγουμενη ειχε 2 ξυλωμενες ξακετες και αυτή μια κακοραμενη ξακετα και ένα μπουφαν το οποιο είναι λες και επεσε χλωρινη πανω του.Τους εστειλα μαιλ και μ απαντησαν από τη πρωτη μερα ένα αυτοματο μνμ ότι θα το δουν... εχουν περασει 2 βδομάδες... τους εχω στειλει 4-5 μνμ ακομα και είναι εξαφανισμενοι. Εκανα υπολογισμο κοστους και θελω 26-30 ευρο για να τα στειλω πισω. Τι να κανω ρε παιδες? Μου εχουν σπασει τα νευρα με την αδιαφορια τους.Δεν πληρωσα με paypal ... θα παραθεσω photo  με τα προιοντα.

εντομεταξυ παρατηρησα για πλακα καποια αλλα ρουχα από αυτό το σite και από ότι ειδα όλα ειχαν από κατι  απλα είναι μικροπροβλήματα... μηπως δεν είναι προσφορες και είναι β και γ διαλογης???

IMG_20180109_161133.jpg

IMG_20180109_155123.jpg

IMG_20180109_1551299999.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chuckkkkkk είπε

Καλημέρα. Παρελαβα πριν 2 εβδομάδες από sports direct και όπως και στην προηγουμενη παραλαβη ειχε ελλατωματικα προιοντα ( η προηγουμενη ειχε 2 ξυλωμενες ξακετες και αυτή μια κακοραμενη ξακετα και ένα μπουφαν το οποιο είναι λες και επεσε χλωρινη πανω του.Τους εστειλα μαιλ και μ απαντησαν από τη πρωτη μερα ένα αυτοματο μνμ ότι θα το δουν... εχουν περασει 2 βδομάδες... τους εχω στειλει 4-5 μνμ ακομα και είναι εξαφανισμενοι. Εκανα υπολογισμο κοστους και θελω 26-30 ευρο για να τα στειλω πισω. Τι να κανω ρε παιδες? Μου εχουν σπασει τα νευρα με την αδιαφορια τους.Δεν πληρωσα με paypal ... θα παραθεσω photo  με τα προιοντα.

εντομεταξυ παρατηρησα για πλακα καποια αλλα ρουχα από αυτό το σite και από ότι ειδα όλα ειχαν από κατι  απλα είναι μικροπροβλήματα... μηπως δεν είναι προσφορες και είναι β και γ διαλογης???

IMG_20180109_161133.jpg

IMG_20180109_155123.jpg

IMG_20180109_1551299999.jpg

Στα 20 προϊόντα που έχω παραγγείλει μου έχουν τύχει 2 ελαττωματικά.

Δεν είναι και μικρό το ποσοστό.

Δημοσ.

Πάντα μα ΠΑΝΤΑ να πληρώνετε με Paypal!!!!

Είχε τύχει να βρεθώ στο SportsDirect της Γλασκώβης, ένα τεράστιο 2όροφο-3όροφο? κτήριο και γινόταν χαμός..

Αν σκάνε 100ντάδες παραγγελίες κάθε μέρα, λογικό είναι να χάνουν λίγο την μπάλα και να μη σου δίνουν σημασία..

Αν όμως πλήρωσες μέσω paypal και μπορείς να κάνεις dispute την συναλλαγή, εκεί σου δίνουν σημασία ;) 

Παράδειγμα... Αγόρασα ένα ζευγάρι παπούτσια και ήθελα ένα νούμερο μεγαλύτερο. Τα έστειλα πίσω χωρίς καν να τους το πω. Μέσα σε 2 μέρες μου έστειλαν 2 mail ότι τα παρέλαβαν και την επόμενη ότι τα έχουν στείλει!! Και ειδικά όταν είναι ελαττωματικά, τα στέλνεις πίσω και σου πληρώνουν τα μεταφορικά. Μέσω Paypal πάντα..

Δημοσ.

Παιδιά εγώ όσες φορές είχα πρόβλημα μίλησα με email μαζί τους (απαντούσαν σε λιγότερο από 24 ώρες), ποτέ δεν χρειάστηκε να ανοίξω dispute σε αυτούς.

• Like 1
Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα.Έκανα και εγώ την παραγγελία μου από το SD (φούτερ,ζακέτες 150Ε).Έγινε η παραγγελία την Πέμπτη 18/1 και σήμερα μου στειλαν mail "Your order has been collected by your nominated courier. Please find below the delivery tracking".Μου στειλαν τον κωδικό παρακολούθησης και βλέπω από χθες το εξής "

Οι πληροφορίες αποστολής έχουν μεταδοθεί ηλεκτρονικά στην DHLΕγγραφείτε για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις Παρασκευή, Ιανουάριος 19, 2018 at 00:00Περιοχή προέλευσης:LEEDS - NOTTS, NG20 8RY - UKΠροορισμός Αποστολής:ATHENS - GALATSI - GREECE

Βρίσκομαι σε καλό δρόμο να ναι η παραγγελία σπίτι από βδομάδα? :P Παίζει ρόλο ότι είναι Σαββατοκύριακο και δε κουνιέται τίποτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...