guido Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Με κούρασε λίγο αλλά τελικά πέρασε ο κωδικός. Το είχα σε λύρες εξαρχής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ssof είπε έχει δωθεί λύση για το προβλημα σου Πριν δω καν το μνμ σου, ειχα κανει install στο ταμπλετ. Τζιφος. Εκανα εκκαθαριση δεδομενων στο κινητο (οπου ειχα αρχικα το app), παλι τζιφος. Απλα δεν με βαζει. Ευχαριστω παντως. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από jonkyr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Ομως με υπομονη κι επιμονη τα καταφερα. Δεν εκανε login οταν ξεκινουσα την εφαρμογη, δλδ χωρις να εχεις βαλει κατι στο καλαθι. Οταν προσθεσα ενα προϊον και πηγα να το πληρωσω (και καλα), πηρε κανονικα τα στοιχεια. Ευχαριστω για τη βοηθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slavador Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 δινουν και tracking number η απλο συστημενο με ελτα ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Εχει tracking number κανονικα. Η Speedex στο φερνει σπιτι. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billstrong Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Είχα και εγώ πρόβλημα πρόσβασης στο app.Eβγαζε τα email/password incorrect.Εκανα εκκαθάριση δεδομένων,πάλι τα ίδια.Μετά σκέφτηκα και έκανα logout από το σάιτ στο PC,γιατί από εκεί έβαλα πράγματα στο κάλάθι,και το login στο app δούλεψε.Ολα καλά τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nidis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Εγώ δοκίμασα από άλλο τηλέφωνο και μου πήρε τον κωδικό κανονικά. ΑΠό το δικό μου ότι και αν έκανα δεν το δεχόταν με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CorsiN Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Ξέρουμε πόσες μέρες κάνουν πάνω κάτω οι παραγγελίες για να ρθουν Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δέκα με έντεκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, coyote2 είπε Δέκα με έντεκα Μιλάς για το standard delivery ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Έχει πάρει κανείς από Sportsdirect, Firetrap; Έβλεπα το παρακάτω αλλά είμαι ανάμεσα σε Small και Medium: https://gr.sportsdirect.com/firetrap-striding-v-neck-t-shirt-mens-684029?colcode=68402903 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 ενα t-shirt σε medium που ειχα παρει παλια ειχε φαρδια γραμμη σε σχεση με οτι αλλο ειχα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 εμένα πάλι μπλουζάκια firetrap μου ήταν αρκετά κολλητά σε σχέση με το νούμερο τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billstrong Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Για παραγγελία που έφυγε 28/12/2017 2:55:08 πμ το track n trace στην Speedex έχει: Ημερομηνία Περιγραφή Κατάστημα 04/1/2018 6:04:12 μμ Η αποστολή (δέμα) αναχώρησε από το Σταθμό Κέντρο Διαλογής Κηφισιάς υπάρχει περίπτωση να μου έρθει αύριο;Είμαι Πάτρα.΄Η Δευτέρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα