stelakis1914 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αυτό ήταν κάτι που γίνεται πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια και αποτελεί μια άσχημη εξέλιξη. Προσωπικά μετά από σκέψη επέλεξα να κάνω παραγγελία την ημέρα των Χριστουγέννων με το σκεπτικό ότι δεν είχα να κερδίσω πολλά περισσότερα στο καλάθι που είχα ετοιμάσει. Πιστεύω ότι ανέλυσα τα δεδομένα με καθαρό τρόπο και μετά από κάποιες ώρες δημοσίευσα και την απόφαση μου. Στις 25/12/2017 στις 5:53 ΜΜ, stelakis1914 είπε Μόλις ολοκλήρωσα κι εγώ την παραγγελία μου από την εφαρμογή του sports direct. Αφού είχα ετοιμάσει το καλάθι στον υπολογιστή έκανα ένα login στην εφαρμογή όπου με περίμενε κι εκεί αυτούσιο. Για αποστολή υπήρχαν διαθέσιμες μόνο επιλογές για standard delivery και παραλαβή από το κατάστημα. Το κουπόνι εφαρμόστηκε χωρίς προβλήματα και γλίτωσα 11£ (12€) μεταφορικά. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2017 από stelakis1914 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billstrong Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Τελικά θα ισχύσει και φέτος...Happy New Year.Happy Free Delivery! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Κρίμα που μπορώ να βάλω τα λεφτά την τρίτη κ δεν προλαβαίνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slavador Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Σε μενα παντως δεν δουλευει μεσω αππ το NYDEL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vngls7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 28 minutes ago, slavador said: Σε μενα παντως δεν δουλευει μεσω αππ το NYDEL Στην προσφορά των Χριστουγέννων έπρεπε να έχεις σαν νόμισμα λίρες και οχι ευρώ για να δουλέψει. Δοκίμασε μήπως παίζει κάτι τέτοιο και τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CorsiN Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δεν δουλεύει το NYDEL ούτε σε εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nidis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Ούτε σε εμένα δουλεύει ο κωδικός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CorsiN Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δοκιμάστε ξανά παιδιά, εμένα μπήκε μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες. Δεν χρειάστηκε να αλλάξω σε λίρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssof Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Σε εμένα πέρασε με την πρώτη πριν μισή ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Για παπουτσια μεχρι 30-35e τα Karrimor τι λενε; https://gr.sportsdirect.com/karrimor-rapid-trail-running-shoes-mens-211146?colcode=21114603 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssof Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Tα karrimor τα βρίσκω ποιοτικότερα από nike,reeboc (προσωπική γνώμη , μην ανοίξουμε κανένα flame), είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την συγκεκριμένη μάρκα στα παπούτσια, χτύπατα 'αφοβα Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2018 από ssof Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sazerac Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 ρε παιδιά, έκανα μια μικρή χαζομάρα στην παραγγελία μου πριν λίγο. Εκεί που συμπλήρωνα τη διεύθυνση και σου έβγαζε από κάτω διάφορες διευθύνσεις, αφού πάτησε τη δική μου, από τη βιασύνη μου δεν έβαλα τον αριθμό του σπιτιού. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Θα το πάρουν χαμπάρι και θα την ακυρώσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Εμενα δεν με αφηνει καν να μπω στην εφαρμογη, δεν δεχεται τα στοιχεια μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssof Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 έχει δωθεί λύση για το προβλημα σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δουλευει ο κωδικος NYDEL ,μολις εκανα παραγγελια ,ισχυει μονο απο την εφαρμογη του κινητου και 4 ωρες περιπου ακομη , τον κωδικο τον βαζετε πριν το τελικο checkout Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα