Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη φαινεται οτι ειμαι λιγο χαζουλης: ποιοι ειναι οι οροι και πρϋποθεσεις για το 20% στα παπουτσια;;;;;

Συνεχως μου βγαζει οτι "FW20 - Your basket does not meet the requirements of this discount code". Αγορασε καποιος ή τσαμπα ψαχνω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και στα δύο. Αλλα στο ελληνικό βγάζει μπανεράκι της προισφοράς στην αρική για την προσφορά. Πείτε μου εσείς πού αγοράσατε κι εγώ θα παω και στην κινέζικη σελίδα αν χρειαστεί :D

Kαλησπερα παιδια.Εχει κανεις εμπειρια με ρουχα lee cooper οσον αφορα τα μεγεθη;

Κανονικά οτι νούμερο φοράς (εμπειρία απο βερμούδα και ελαφρύ μπουφαν)

Επειδη φαινεται οτι ειμαι λιγο χαζουλης: ποιοι ειναι οι οροι και πρϋποθεσεις για το 20% στα παπουτσια;;;;;

Συνεχως μου βγαζει οτι "FW20 - Your basket does not meet the requirements of this discount code". Αγορασε καποιος ή τσαμπα ψαχνω;

Δεν είσαι ο μόνος χαζούλης...και σ'εμένα το ίδιο συμβαίνει :fear:

Στο ελληνικό μπαίνω.

• Like 1

Προσπαθω εδω και 40 λεπτα να βρω που ειναι η επιλογη για επιστροφη των μεταφορικων λογω αλλαγης,μπορει να βοηθησει καποιος η να με παραπεμψει καπου που εχει ξανασυζητηθει το θεμα?

Τα περισσοτερα αποτελεσματα στο google βγαζουν the page does not exist.

Καπου αλλου διαβασα οτι πρεπει να εχεις ενεργοποιησει απο πριν αυτη τη δυνατοτητα.(Το οποιο ουτε αυτο βρισκω)

Καπου αλλου οτι πρεπει πρωτα να εχεις επικοινωνησει με τον seller ωστε να δεχτει αυτος πρωτα να σου κανει refund το shipping.

Tι παιζει ρε παιδια?!

edit: πηρα τηλέφωνο αναγκαστικα και μου ειπαν οτι εχει βλαβη το συστημα τους και οτι το ανωτερο που μπορουν να κανουν refund ειναι 30e.Ισχυει αυτο? Eμενα μου πηραν απο τα ΕΛΤΑ 36ε για το δεμα (3.400g)

Προσπαθω εδω και 40 λεπτα να βρω που ειναι η επιλογη για επιστροφη των μεταφορικων λογω αλλαγης,μπορει να βοηθησει καποιος η να με παραπεμψει καπου που εχει ξανασυζητηθει το θεμα?

Τα περισσοτερα αποτελεσματα στο google βγαζουν the page does not exist.

Καπου αλλου διαβασα οτι πρεπει να εχεις ενεργοποιησει απο πριν αυτη τη δυνατοτητα.(Το οποιο ουτε αυτο βρισκω)

Καπου αλλου οτι πρεπει πρωτα να εχεις επικοινωνησει με τον seller ωστε να δεχτει αυτος πρωτα να σου κανει refund το shipping.

Tι παιζει ρε παιδια?!

edit: πηρα τηλέφωνο αναγκαστικα και μου ειπαν οτι εχει βλαβη το συστημα τους και οτι το ανωτερο που μπορουν να κανουν refund ειναι 30e.Ισχυει αυτο? Eμενα μου πηραν απο τα ΕΛΤΑ 36ε για το δεμα (3.400g)

ναι μεχρι 30€ ειναι

• Like 1

παρε τα 30 γιατί έτσι κι αλλιως τόσα μπορείς να πάρεις

Το ανέφερα και πιο πάνω ότι ειναι πεσμένο το σύστημα

Η επιλογή είναι στην συναλλαγή σου.

Ενεργοποίησε το πάντως γιατί μπορείς να ισχύει και του χρόνου

Το κουριερ δε ξέρω πόσο αλλά αν ρωτήσεις πες μας σε παρακαλώ 

Aσχετο αλλα 3.4kg = 36ε στα ελτα,δηλαδη αν πηγαινα σε courier ποσα θα επαιρναν?

τα διπλά περίπου αλλά δεν αξίζει, παραδόξως τα Ελτα στο εξωτερικό στέλνουν πολύ γρήγορα, το δέμα μου πήγε Αγγλία σε 5 μέρες(με ΣΚ μέσα)...

• Like 1

παρε τα 30 γιατί έτσι κι αλλιως τόσα μπορείς να πάρεις

Το ανέφερα και πιο πάνω ότι ειναι πεσμένο το σύστημα

Η επιλογή είναι στην συναλλαγή σου.

Ενεργοποίησε το πάντως γιατί μπορείς να ισχύει και του χρόνου

Το κουριερ δε ξέρω πόσο αλλά αν ρωτήσεις πες μας σε παρακαλώ 

Τα πηρα βεβαια,αφου μου ειπε και ο τυπος τηλεφωνικα οτι μεχρι τοσο.

Απλα νομιζα οτι οσο γραψει.

Παντως τα λεφτα μπηκαν στο paypal balance αμεσα,με το που εκλεισα το τηλεφωνο ηταν μεσα.

To refund ταχυδρομικων εξοδων για τις επιστροφες που κανει το paypal ισχυει και για παλιοτερες αγορες?

Πχ το καλοκαιρι επεστρεψα ενα κινητο Κινα και πληρωσα κανα 15αρι μεταφορικα,θα μπορουσα να τα ζητησω τωρα αυτα απο το paypal με τον ιδιο τροπο?

Δοκίμασε να βάλεις τον κωδικό στο βήμα 3(payment) και όχι από την αρχή :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...