ersi.m Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 εε πληροφοριακα ρωτησα γιατι ειδα καπου που λεγανε για εκτελωνισμο και ειπα να γλειτωσω το αποτομο εμφραγμα μιας και ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω και ειναι αρκετα το ποσο αμα βαλεις και φπα κλπ καλυτερα να επαιρνα απο δω, τεσπα ευχαριστω για την απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Ρε φίλε είναι βασικό το πως ενημερώνεσαι και τι καταλαβαίνεις για τη λειτουργία της ευρωπαικής ένωσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo1903 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Επειδή η ερώτηση γίνεται Συνέχεια, από περιέργεια τι σας γέννησε αυτή την απορία; Απο τον Αύγουστο ελέγχονται αυστηρά όλα τα προιοντα που περνάνε απο τελωνείο (ακόμα και τα κλασσικά "Δώρα") και έχουν πέσει γερές χρεώσεις .Προσωπικά παρήγγειλα μια μπαταρία των 6€ απο ebay και με χρέωσαν 22€ τελωνείο .Αλλα όλα αυτά ισχύουν για προιοντα απο Κίνα και Αμερική . Να κάνω μια ερώτηση στους πιο παλιούς του thread : Θέλω να κάνω μια επιστροφή ενα μπουφάν που είναι large και να το πάρω xl απο sports direct. Διάβασα όλα όσα γράφει στο site αλλα μένει η απορία ,τα μεταφορικά προς αυτούς τα πληρώνω εγώ αλλα απο αυτούς προς εμένα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Απο τον Αύγουστο ελέγχονται αυστηρά όλα τα προιοντα που περνάνε απο τελωνείο (ακόμα και τα κλασσικά "Δώρα") και έχουν πέσει γερές χρεώσεις .Προσωπικά παρήγγειλα μια μπαταρία των 6€ απο ebay και με χρέωσαν 22€ τελωνείο .Αλλα όλα αυτά ισχύουν για προιοντα απο Κίνα και Αμερική . Να κάνω μια ερώτηση στους πιο παλιούς του thread : Θέλω να κάνω μια επιστροφή ενα μπουφάν που είναι large και να το πάρω xl απο sports direct. Διάβασα όλα όσα γράφει στο site αλλα μένει η απορία ,τα μεταφορικά προς αυτούς τα πληρώνω εγώ αλλα απο αυτούς προς εμένα ??? αυτό λεμε, τι σχέση έχει αγγλία με αυτά Ναι τα πληρώνεις εσύ για να πάνε πίσω αλλά αν έχεις πληρώσει με paypal μπορείς να τα πιστωθείς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo1903 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Οχι ρωταω για την μεταφορα του αλλαγμενου προς ελλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Οχι ρωταω για την μεταφορα του αλλαγμενου προς ελλαδα Νομίζω πως δεν πληρώνεις κάτι, είναι δικά τους τα έξοδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Σήμερα παρέλαβα Πρόσεξα ότι ο φπα Έχει πάει 24% Πότε άλλαξε Αυτό; https://www.accountancyage.com/2017/08/14/court-upholds-ruling-against-hmrcs-position-in-sports-direct-eu-vat-case/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill1312 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 γεια σας παιδιά! έκανα μια παραγγελία στο sports direct και δεν μου έχουν στείλει ακόμα mail με τα στοιχεία της παραγγελίας. Αργούν να στείλουν συνήθως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Ξέρει κάποιος για τα Karrimor τι παίζει με τα μεγέθη των μπουφάν; Βασικά ενδιαφέρομαι για αυτό https://gr.sportsdirect.com/karrimor-urban-jacket-mens-442069?colcode=44206903 Μου κάνει εντύπωση ποσο πολύ ανεβαίνει η κλίμακα σε μεγέθη... 4ΧL και υποψιάζομαι στενή γραμμή. Κανονικά φοράω XL, κάθε πληροφορία δεκτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VASILIS1234567890 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 βαζω τον κωδικο GEORGIAK10 αλλα δεν το δεχεται.την σελίδα την εχω στο αγγλικο με νομισμα λιρα αγγλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 ε θα έληξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgatc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Εκπτωση 20% στα παπούτσια... 'εως 12 Νοεμβρίου 23:59 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Προσοχή στο greek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepa Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 σε μένα πάντως δεν παίζει...(country side UK) και έχω πάρει και το αντίστοιχο mail με την προσφορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2017 Δε παίζει λένε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα