kalgeorge Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Το 17TRACK λες μήπως; οχι, δεν μου λεει κατι αυτο.. ευχαριστώ παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Επειδή πολλά διαβάζουμε θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει χρεωθεί κάνεις τελωνείο σε παραγγελία από sportsdirect, εχω κάνει μια αρκετά μεγάλη και ακομα δεν έχει γίνει shipped Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepa Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Επειδή πολλά διαβάζουμε θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει χρεωθεί κάνεις τελωνείο σε παραγγελία από sportsdirect, εχω κάνει μια αρκετά μεγάλη και ακομα δεν έχει γίνει shipped δεν παίζει τελωνείο από Αγγλία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 επισης, εντελως ενημερωτικά, μιας και το ειχα αναφερει κατι σελιδες πιο πριν, αυτή η παραγγελία που καναμε τωρα απο πειραιως περασε κανονικότατα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Επειδή πολλά διαβάζουμε θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει χρεωθεί κάνεις τελωνείο σε παραγγελία από sportsdirect, εχω κάνει μια αρκετά μεγάλη και ακομα δεν έχει γίνει shipped Πραγματικά, μπορείς να μας δείξεις που το διάβασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Η Αγγλια ειναι ακομη Ευρωπαικη Ενωση, για να επελθει διαχωρισμος θα εχει πολλους μηνες/χρονια εντασης με διαπραγματευσεις και λοιπες χαρτογιακαδιστικες διαδικασιες. Για την ωρα ειναι επαρχια της πατριδας μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 10% off Clothing and Accessories Orders at Sports Direct sdeu10 (απο ξάδερφο στην UK) Πρίν λίγο έδωσα μια παραγγελία, αλλα για να το δεχθεί άλλαξα τη χώρα απο Ελλάδα σε Αγγλία πρίν την πληρωμή. (το πέρασε σε όλα, ρούχα, παπούτσια κλπ) το κάνω αλλά δε μου δέχεται τον κωδικό. Σίγουρα ισχύει; πως γίνεται να αλλάξω χώρα; Ελλάδα μένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 το κάνω αλλά δε μου δέχεται τον κωδικό. Σίγουρα ισχύει; πως γίνεται να αλλάξω χώρα; Ελλάδα μένω. Ήταν για λίγες ώρες η προσφορά φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kistos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Καλημέρα. Έκανα μία παραγγελία την προηγούμενη βδομάδα και βλέπω μου έστειλαν το δέμα με την wnDirect. Πόσο καιρό κάνει να σταλεί με standart delivery; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beatshooter Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Παιδες με ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ απο πειραιως και εθνικη γινονται οι πληρωμες κανονικα? Ευχαριστω κ σορι αν εχει απαντηθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 χασαμε και την προσφορά dad που έδινε 10% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Με απογοητευει το sport direct αυτη τη φορα. Εχει εδω και 2 ημερες η παραγγελια ειναι υπο επεξεργασια. Εψαξα και ηδη οτι μια μπλουζα που εχω παραγγειλει σε Large εχει τελειωσει, ισως για αυτο. Υποτιθεται εδωσα 30 ευρω μεταφορικα για να ερθει γρηγορα η παραγγελια, επειδη τα θελω αμεσα, οχι να μου ερθουν μετα απο ενα μηνα. Εστειλα και μηνυμα και δεν απαντανε. ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Παιδες με ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ απο πειραιως και εθνικη γινονται οι πληρωμες κανονικα? Ευχαριστω κ σορι αν εχει απαντηθει. Με χρεωστική mastercard Εθνικης και συνδεδεμενη με το Paypal μια χαρα γίνονται οι αγορές.Έκανα πρίν 4 ημέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Έριξα μια παραγγελια, δύο μέρες την κοιτάνε. ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Κανένα κουπόνι παίζει ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα