kalotatos Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 pierre garden συνήθως παίρνεις ένα νούμερο μικρότερο από αυτό που φοράς. Πχ. αμάνικο μπουφάν και μακρυμάνικη μπλούζα μου είναι μια χαρά σε small ενώ κανονικά φοράω medium. Mια μπλούζα που είχα πάρει σε medium μου ήταν μεγάλη. τελεια ευχαριστω πολυ!! τωρα για την βερμουδα που με καιει και περισσοτερο?συνηθως φοραω 34-36 αλλα δεν ξερω τι παιζει με αγγλια
panos2171 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Παντελόνια δεν έχω πάρει ποτέ οπότε δεν έχω ιδέα.
stelakis1914 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μπορεί το tracking της speedex να είναι για τα μπάζα αλλά στο χρόνο αποστολής τα πήγανε καλύτερα από την DHL. Σε μια εβδομάδα από την ημέρα της παραγγελίας παρέλαβα στην Θεσσαλονίκη. 2
bill1312 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Έκανα μια παραγγελία από sd πριν λίγες μέρες και έλαβα ένα προϊόν το οποίο δεν είχα παραγγείλει. Πως γίνεται να το επιστρέψω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω ή έστω να το αλλάξω με ένα άλλο προϊόν. Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω?
panos2171 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Για 1.74 ύψος και 71-73 κιλά τι μέγεθος παίρνουμε σε σορτσάκια LeeCooper και κοντομάνικη polo firetrap; Γνωρίζει κάποιος για να κάνω την παραγγελία;
lepa Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Γνωρίζει κάποιος για να κάνω την παραγγελία; Medium... Και αν δεν σου κάνει. . 1)το κάνεις σφουγγαρόπανο 2)μαθαίνεις τι σου κάνει για την επόμενη παραγγελία.
panos2171 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 . 1)το κάνεις σφουγγαρόπανο με την έννοια ότι δεν έχουν καλή ποιότητα;
molot12 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Γνωρίζει κάποιος για να κάνω την παραγγελία; [/quote Οτι νουμερο φορας συνηθως. Εγω παντως cargo shorts που ειχα παρει και απο τις δυο εταιρειες lee cooper, firetrap κανονικα σε xl τις πηρα. Ποιοτικα η firetrap ειναι κσλυτερη !
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Έχω να παραγγείλω πάνω από χρόνο. Ισχύουν ακόμα τα προβλήματα πληρωμής με paypal ή χρεωστική λόγω Capital Controls; Πρέπει να κάνω το κολπάκι με το balance όπως τότε;
orck Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 με την έννοια ότι δεν έχουν καλή ποιότητα; Μαλλον με την εννοια οτι ειναι τοσο φτηνα που ισως και να μην συμφαιρει τον κοπο να τα στειλεις πισω, προσωπικα εχω κρατησει ρουχα που δεν μου κανουν επειδη απλα βαρεθηκα, μιλαμε για μπλουζα με κοστος λιγοτερο απο 5€ Έχω να παραγγείλω πάνω από χρόνο. Ισχύουν ακόμα τα προβλήματα πληρωμής με paypal ή χρεωστική λόγω Capital Controls; Πρέπει να κάνω το κολπάκι με το balance όπως τότε; Οχι πληρωνεις κανονικα οπως πριν
Lgarjovi Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Καλησπερα.Επεστρεψα ένα ζευγάρι παπούτσια κ μία ζακέτα που χρειάζονταν αλλαγή και επειδή το βάρος ήταν 2180 πλήρωσα σαν δέμα 31 ευρω.εκανα αίτηση στην Telus για επιστροφή μεταφορικών 18/5 και ακόμα δεν μου έχει επιστραφεί κάτι.τους έστειλα και μήνυμα και δεν μου απαντάνε.μπορει να βοηθήσει κάποιος?Κανονικά δεν πρέπει να μου επιστρέψουν τα 30?
bill1312 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Έκανα μια παραγγελία από sd πριν λίγες μέρες και έλαβα ένα προϊόν το οποίο δεν είχα παραγγείλει. Πως γίνεται να το επιστρέψω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω ή έστω να το αλλάξω με ένα άλλο προϊόν. Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω?
basileios Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Παιδιά μια ερώτηση σας παρακαλώ. Μια εκκλησία θέλει να κάνει μια αγορά κάποια πράγματα για ένα ορφανοτροφείο. Και έχει την δυνατότητα να τα πάρει με αφορολόγητο. Ξέρει κανένας πως θα το κάνω? Να τους βοηθήσω, το συγκεκριμένο μαγαζί το κάνει ?
theopan Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Έκανα μια παραγγελία από sd πριν λίγες μέρες και έλαβα ένα προϊόν το οποίο δεν είχα παραγγείλει. Πως γίνεται να το επιστρέψω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω ή έστω να το αλλάξω με ένα άλλο προϊόν. Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω? Αν δεν το είχες παραγγείλει, είτε δεν το έχεις πληρώσει, οπότε ή το κρατάς ή επικοινωνείς μαζί τους να στείλουν κούριερ (αν θέλουν) να το παραλάβει, ή σου το έστειλαν λάθος αντί αυτού που πραγματικά είχες παραγγείλει οπότε πάλι πρέπει να σου στείλουν κούριερ να το παραλάβει για αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνείς με το support τους.
bill1312 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Αν δεν το είχες παραγγείλει, είτε δεν το έχεις πληρώσει, οπότε ή το κρατάς ή επικοινωνείς μαζί τους να στείλουν κούριερ (αν θέλουν) να το παραλάβει, ή σου το έστειλαν λάθος αντί αυτού που πραγματικά είχες παραγγείλει οπότε πάλι πρέπει να σου στείλουν κούριερ να το παραλάβει για αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνείς με το support τους. Είχα κάνει μια παραγγελία και αντί να μου στείλουν το σωστό προϊόν μου έστειλαν ένα που δεν είχα παραγγείλει. Μπήκα την επόμενη μέρα στο site τους και δεν έβρισκα το προϊόν που ήθελα και είχα παραγγείλει. Πως θα επιστρέψω το προϊόν που δεν θέλω και με τι κόστος μεταφορικών?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα