guido Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 παιδιά παραγγέλνουμε κανονικα με κάρτες; Χρεωστικές-πιστωτικές - προπληρωμένες; ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 ναι. σε μια παραγγελια παντως που προσπαθήσαμε να βάλουμε, δεν την περναγε. με καμια καρτα. Τελικα το καναμε με Paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 σε μια παραγγελια παντως που προσπαθήσαμε να βάλουμε, δεν την περναγε. με καμια καρτα. Τελικα το καναμε με Paypal Την προηγούμενη εβδομάδα πήρα πάλι κανονικά με κάρτα. Είχες μπεί στο gr.sportsdirect.com ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Την προηγούμενη εβδομάδα πήρα πάλι κανονικά με κάρτα. Είχες μπεί στο gr.sportsdirect.com ; Www.sportsdirect.com Εκεί μπαίνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Www.sportsdirect.com Εκεί μπαίνω Στην αρχή σε ρωτάει να επιλέξεις country site. Και έχω παρατηρήσει ότι διαχωρίζει το "καλάθι" σου. Αυτά δηλαδή που έχεις στο gr από το άλλο. Ίσως και να μην παίζει ρόλο, αλλά την επόμενη φορά δοκίμασε το http://gr.sportsdirect.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Στην αρχή σε ρωτάει να επιλέξεις country site. Και έχω παρατηρήσει ότι διαχωρίζει το "καλάθι" σου. Αυτά δηλαδή που έχεις στο gr από το άλλο. Ίσως και να μην παίζει ρόλο, αλλά την επόμενη φορά δοκίμασε το http://gr.sportsdirect.com/ Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλά και αυτό το έχω κάνει και δεν κατάφερα κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλά και αυτό το έχω κάνει και δεν κατάφερα κάτι Τι να πω. Και άλφα και nbg μου περνάνε κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 σε μια παραγγελια παντως που προσπαθήσαμε να βάλουμε, δεν την περναγε. με καμια καρτα. Τελικα το καναμε με Paypal τι καρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 τι καρτα?Μια προσπάθεια με Πειραιώς και μια eurobank Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μια προσπάθεια με Πειραιώς και μια eurobank περίεργο.. μίλησες με την τράπεζα να σου πει τον λόγο που κόπηκαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Ο χρήστης kalgeorge είπε:Μια προσπάθεια με Πειραιώς και μια eurobank περίεργο.. μίλησες με την τράπεζα να σου πει τον λόγο που κόπηκαν? Να είμαι ειλικρινής όχι. Θεώρησα απλά ότι ακόμα δεν μπορούμε κατευθείαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Για 1.74 ύψος και 71-73 κιλά τι μέγεθος παίρνουμε σε σορτσάκια LeeCooper και κοντομάνικη polo firetrap; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalotatos Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 χαιρεται σε ολους!! σκεφτομαι να παρω τα πρωτα μου pierre cardin. μεγεθη σε πολο και t shirt ξερουμε?1.76 82κ και συνηθως φοραω largeεπισης θελω να αγορασω αυτο http://gr.sportsdirect.com/pierre-cardin-webbing-belt-short-mens-645005 και δεν εχω ιδεα σε τι μεγεθος να το παρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 pierre garden συνήθως παίρνεις ένα νούμερο μικρότερο από αυτό που φοράς. Πχ. αμάνικο μπουφάν και μακρυμάνικη μπλούζα μου είναι μια χαρά σε small ενώ κανονικά φοράω medium. Mια μπλούζα που είχα πάρει σε medium μου ήταν μεγάλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα