Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

45 αλλά είναι σαν 47 η φόρμα του μου κάνει τεράστιο και θέλω να πάρω μικροτερο.απλα θέλω να ξέρω πόσο θα χρεωθώ.απ ότι διάβασα το paypal πληρώνει τα μεταφορικά επιστροφής αλλά τα μεταφορικά για να μου ξαναστείλουν το νούμερο που θέλω τα πληρώνω και αυτά εγώ?Γενικά αν καποιος έχει κάνει επιστροφή να με διαφωτίσει λίγο ευχαριστω

16,50€ κοστίζουν τα μεταφορικά με ΕΛΤΑ. Θα τα πάρεις από το paypal returns εφόσον δεν έχεις εξαντλήσει το ετήσιο όριο των 12 επιστροφών. Για το νέο ζευγάρι που θα σου στείλει το sportsdirect δεν θα σου χρεώσει άλλα μεταφορικά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16,50€ κοστίζουν τα μεταφορικά με ΕΛΤΑ. Θα τα πάρεις από το paypal returns εφόσον δεν έχεις εξαντλήσει το ετήσιο όριο των 12 επιστροφών. Για το νέο ζευγάρι που θα σου στείλει το sportsdirect δεν θα σου χρεώσει άλλα μεταφορικά.

Ευχαριστώ πολύ!

Εγώ φορώντας τωρα ενα σορτσακι από τα H and m σε medium...να παραγγείλω δηλαδή σε small ??? Για τα Londsdale ισχύει το ιδιο ?

Eγω ετσι κανω,και σε lonsdale ναι.

Αλλα δεν ειναι λιγες οι φορες οπου τη μια φορα μου ηταν καλο το νουμερο,και την αλλη οχι(μιλαμε για ιδιο size και στις 2 περιπτωσεις).

Νομιζω οτι ειναι και λιγο τζοκερ...

Γεια σας παιδιά....Θέλω να αγοράσω κάποια σορτσακια everlast και δεν ξέρω την φόρμα τους.Κάποιος που να εχει αγοράσει ξανά everlast γινεται να  μου πει ?

Επίσης υπάρχει κάποιο κουπόνι που να είναι εγκυρο,είτε προσφοράς,είτε δωρεάν delivery ?

64 κιλά - 1,78 υψος

Δε βγαίνω παραλία φέτος

Απογοητεύτηκα 

• Like 1

ξεκινάνε από 10 και μπορεί να φτάσουν και 30, είναι ανάλογα το βάρος... αν εχεις λογαριασμό πατα proceed to checkout και στο επόμενο βήμα θα δεις πόσα είναι.

• Like 2

Τα μπλουζακια Under Armor ειναι αυθεντικα; Πως γινεται να ειναι τοσο φθηνα;

είναι stock παλιές σειρές, αμα δεις τις καινούργιες έχουν "κανονικές" τιμές..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...