theopan Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 45 αλλά είναι σαν 47 η φόρμα του μου κάνει τεράστιο και θέλω να πάρω μικροτερο.απλα θέλω να ξέρω πόσο θα χρεωθώ.απ ότι διάβασα το paypal πληρώνει τα μεταφορικά επιστροφής αλλά τα μεταφορικά για να μου ξαναστείλουν το νούμερο που θέλω τα πληρώνω και αυτά εγώ?Γενικά αν καποιος έχει κάνει επιστροφή να με διαφωτίσει λίγο ευχαριστω 16,50€ κοστίζουν τα μεταφορικά με ΕΛΤΑ. Θα τα πάρεις από το paypal returns εφόσον δεν έχεις εξαντλήσει το ετήσιο όριο των 12 επιστροφών. Για το νέο ζευγάρι που θα σου στείλει το sportsdirect δεν θα σου χρεώσει άλλα μεταφορικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lgarjovi Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 16,50€ κοστίζουν τα μεταφορικά με ΕΛΤΑ. Θα τα πάρεις από το paypal returns εφόσον δεν έχεις εξαντλήσει το ετήσιο όριο των 12 επιστροφών. Για το νέο ζευγάρι που θα σου στείλει το sportsdirect δεν θα σου χρεώσει άλλα μεταφορικά. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Εγώ φορώντας τωρα ενα σορτσακι από τα H and m σε medium...να παραγγείλω δηλαδή σε small ??? Για τα Londsdale ισχύει το ιδιο ? Eγω ετσι κανω,και σε lonsdale ναι. Αλλα δεν ειναι λιγες οι φορες οπου τη μια φορα μου ηταν καλο το νουμερο,και την αλλη οχι(μιλαμε για ιδιο size και στις 2 περιπτωσεις). Νομιζω οτι ειναι και λιγο τζοκερ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Γεια σας παιδιά....Θέλω να αγοράσω κάποια σορτσακια everlast και δεν ξέρω την φόρμα τους.Κάποιος που να εχει αγοράσει ξανά everlast γινεται να μου πει ? Επίσης υπάρχει κάποιο κουπόνι που να είναι εγκυρο,είτε προσφοράς,είτε δωρεάν delivery ? 64 κιλά - 1,78 υψος Δε βγαίνω παραλία φέτος Απογοητεύτηκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δε βγαίνω παραλία φέτος Απογοητεύτηκα Πόσο χρονών είσαι ρε coyote ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μπαίνω στην Παραλία. Δε με έχουν κόψει λόγω ηλικίας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Τα μεταφορικα ποσα ειναι παιδια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 12 ευρω συνήθως ή 10... εχει αναλυτικά στο site μπορείς να δοκιμάσεις κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 ξεκινάνε από 10 και μπορεί να φτάσουν και 30, είναι ανάλογα το βάρος... αν εχεις λογαριασμό πατα proceed to checkout και στο επόμενο βήμα θα δεις πόσα είναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Ωχχ πολλα ειναι,ηθελα 2-3 μπλουζακια κανα 25 ευρω συνλοιγκα ,δεν αξιζει να δωσω 10 μεταφορικα.Κλαυτερα να κανω μεγαλυτερη παραγγελια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Τα μπλουζακια Under Armor ειναι αυθεντικα; Πως γινεται να ειναι τοσο φθηνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δεν έχει ακουστεί ποτέ και τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Τα μπλουζακια Under Armor ειναι αυθεντικα; Πως γινεται να ειναι τοσο φθηνα; είναι stock παλιές σειρές, αμα δεις τις καινούργιες έχουν "κανονικές" τιμές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Και όταν Ρωτάς, βαλε και κανένα λινκ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalgeorge Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 παιδιά παραγγέλνουμε κανονικα με κάρτες; Χρεωστικές-πιστωτικές - προπληρωμένες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα