Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και το intersport αν το ψάξεις έχει μοναδικά παπούτσια

και ο κωτσόβολος μοναδικές κουζίνες και σκούπες (αποκλειστικά τα λέει....)

Αλλά στο sportsdirect συμβαίνει το εξής που νομίζω ότι το κάνει και το factory outlet ως ένα βαθμό

Μαζεύει τα ρετάλια από τα μαγαζιά σε εξευτελιστική τιμή και μετά τα προωθεί αυτός στο site του.

Ετσι έχει κάτι πιο παλιό και το σκοτώνει. Και το έχει μόνο αυτός γιατί όλοι οι άλλοι δεν το έχουν σε σπασμένα νούμερα.

Αν προσέξεις εχει πολλές φορές και λίγα νούμερα

Πάντως για να το αναλύσουμε και λίγο παραπάνω

Μαιμού κάνεις σε κάτι που υπάρχει σε μεγάλες ποσότητες και πουλάς. Οχι σε κάτι που το έχεις σε δέκα κομμάτια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα φίλε μου coyote2 

Σε αυτό που λες

Μαιμού κάνεις σε κάτι που υπάρχει σε μεγάλες ποσότητες και πουλάς. Οχι σε κάτι που το έχεις σε δέκα κομμάτια

είμαι 100% σύμφωνος.

Απλά μου έκανε εντύπωση και επειδή έχω ζήσει και στην Αθήνα αρκετά χρόνια το ίδιο συναντούσα και σε κάποια στοκάδικα που ψώνιζα

κυρίως αθλητικά ρούχα.

Όσο αφορά τα μαιμού κινέζικα κλπ. Πολύ παλιά ψώνιζα καμία μπλούζα Polo ralph laurenκλπ

Αλλά επειδή το φιλοσόφισα και το έψαξα πολύ το θέμα δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να φοράς ένα ρούχο το οποίο το ύφασμα του και όλο του τα υλικά να είναι αγνώστου προελεύσεως και να έρχαιτε σε επαφή με το δέρμα σου και το σώμα σου.

Προτειμώ να έχω 2 Polo ralph lauren γνήσιες παρά 10 μαιμού.

Ότι έχω ψωνίσει από το Sportdirect είναι κορυφή καλά για τις τιμές δεν το συζητάω.

Μόνο η Lee Cooper έχει πολύ κακή ποιότητα και σε Ντζιν και σε μπλούζες.

Επίσης έχω πρατηρήσει πως υπάρχουν Brands με πάρα πολύ δυνατές εκπτώσεις:

Everlast

Lonsdale

karrimor

Pierre Cardin

Και Brands στα οποία δεν έχουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις:

Adidas 

Nike

Υ.Γ Σήμερα το πρωί πακετάραν το Δέμα μου...

Ναι θα ψάξω να δω

Εγώ έχω πάρει ένα Pierre Cardin Τζιν όντως είναι πολύ λεπτό το φόρεσα αρκετά αλλά δεν μου πολυάρεσε 

Το καλύτερο Ντζιν Ποιοτικά που έχω πάρει και είναι τέλειο και περιμένω και ένα ακόμη τώρα στην παραγγελία μου είναι Firetrap.

Καλησπερα. Εχω δει κατι σανδαλια karrimor(http://gr.sportsdirect.com/karrimor-ithaca-ladies-walking-sandals-188017?colcode=18801706) ..στην ελλαδα δεν τα βρηκα σε καποιο καταστημα για να μπορω να δοκιμασω το νουμερο.
Με SD που προσπαθησα να βγαλω ακρη με τα mail δεν τα καταφερα.
Τους εγραφα πως στο ευρωπαικο νουμερο φοραω 40 -αρα 6.5 οπως  λενε σε uk- κ πως βλεπω να εχουν μονο 6 κ 7 ( 39 -41 σε eu).Τους ρωτησα επισης αν συγκριτικα ερχεται καποιο απο τα 2 αυτα νουμερα κοντα στο ευρωπαικο 40.
Η απαντηση τους ητανε πως μπορουν να μου στειλουν μονο νουμερα στο uk size κ οχι σε ευρωπαικο..
Δεν το συνεχισα καν... :-(  
To νουμερο αυτο ομως δεν το βρηκα ουτε στην επισημη σελιδα της karrimor κ μονος ο τροπος επικοινωνιας εκει ηταν σε mail στην SD (?)

Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει με τα νουμερα στην συγκεκριμενη μαρκα ή και τι μπορει να μου κανει σε νουμερο αντιστοιχα?

Καλησπέρα παιδιά άλλη μία ερώτηση .Η παραγγελία μου ήρθε και είμαι πολύ ευχαριστημενος από τα ρούχα της soulcal αλλά τα παπούτσια τα πήρα 45 και είναι σαν 47.επισης μία ζακέτα firetrap δεν με τρελανε ποιοτικά πολύ ανώτερη ή soulcal.Θα ήθελα να επιστρέψω τα παπούτσια μπορεί κάποιος να μου πει πόσο θα χρεωθώ συνολικά και τι ποσό μου επιστρέφει το paypal?Γιατί τα πήρα 14 ευρω αν θέλω 15 για αλλαγή δεν αξίζει πιστεύω

45 αλλά είναι σαν 47 η φόρμα του μου κάνει τεράστιο και θέλω να πάρω μικροτερο.απλα θέλω να ξέρω πόσο θα χρεωθώ.απ ότι διάβασα το paypal πληρώνει τα μεταφορικά επιστροφής αλλά τα μεταφορικά για να μου ξαναστείλουν το νούμερο που θέλω τα πληρώνω και αυτά εγώ?Γενικά αν καποιος έχει κάνει επιστροφή να με διαφωτίσει λίγο ευχαριστω

Το ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα συνεχίζετε δυναμικά!!!

Μου απαντήσαν στο Facebook και μου δώσαν http://wndirect.com/tracking.php?type=OR&ref=DI004277749

αντί για την DHL που συνεργαζόταν

μου ήρθε μύνημα Η παραγγελία σας από wnDirect έχει αποσταλεί

αριθμός φορτωτικής της αποστολής είναι ο εξής: 62099189

τον βάζω στο Site για να βρω το  που είναι το δέμα τίποτα.

Πέρνω τηλ την Speedex τους λέω των κωδικό 

και μου λένε ότι είναι λάθος και ότι πρέπει να είναο δεκαψήφιος.

Τι να κάνω τώρε ρε παιδιά δώστε μου τα φώτα σας εαν ξέρετε.

Το ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα συνεχίζετε δυναμικά!!!

Μου απαντήσαν στο Facebook και μου δώσαν http://wndirect.com/tracking.php?type=OR&ref=DI004277749

αντί για την DHL που συνεργαζόταν

μου ήρθε μύνημα Η παραγγελία σας από wnDirect έχει αποσταλεί

αριθμός φορτωτικής της αποστολής είναι ο εξής: 62099189

τον βάζω στο Site για να βρω το  που είναι το δέμα τίποτα.

Πέρνω τηλ την Speedex τους λέω των κωδικό 

και μου λένε ότι είναι λάθος και ότι πρέπει να είναο δεκαψήφιος.

Τι να κάνω τώρε ρε παιδιά δώστε μου τα φώτα σας εαν ξέρετε.

Ναι έχεις δίκιο το mail από wndirect είναι αχρηστο εντελώς .Λογικά θα σου έχει στείλει mail το sportsdirect που λέει order collected.Εκει θα δεις ένα consignment number το ανοίγεις και εκεί βλέπεις το tracking και ο κωδικός που χρειάζεσαι για speedex είναι ο tracking code που θα βρεις εκει

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση και βοήθεια το βρήκα το Email που μου λες

Consignment Number: DI004277749

το βάζω στο  Site της Speedex αλλά δεν μου ενφανίζει κάτι

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση και βοήθεια το βρήκα το Email που μου λες

Consignment Number: DI004277749

το βάζω στο  Site της Speedex αλλά δεν μου ενφανίζει κάτι

Αυτό τον αριθμό θα τον βάλεις εδώ http://wndirect.com/tracking.php στο order reference (η ακόμα και στο email που το βρήκες άμα το πατήσεις θα σου ανοίξει η τη σελίδα )και θα δεις το τρακινγκ.καπου θα σου λέει και tracking code(νομίζω ξεκινάει με 0107) αυτό το βάζεις στη σελίδα της speedex.

Γεια σας παιδιά....Θέλω να αγοράσω κάποια σορτσακια everlast και δεν ξέρω την φόρμα τους.Κάποιος που να εχει αγοράσει ξανά everlast γινεται να  μου πει ?

Επίσης υπάρχει κάποιο κουπόνι που να είναι εγκυρο,είτε προσφοράς,είτε δωρεάν delivery ?

64 κιλά - 1,78 υψος

Γεια σας παιδιά....Θέλω να αγοράσω κάποια σορτσακια everlast και δεν ξέρω την φόρμα τους.Κάποιος που να εχει αγοράσει ξανά everlast γινεται να  μου πει ?

Επίσης υπάρχει κάποιο κουπόνι που να είναι εγκυρο,είτε προσφοράς,είτε δωρεάν delivery ?

64 κιλά - 1,78 υψος

Ενα νουμερο μικροτερο απο αυτο που φορας απο ελληνικα καταστηματα..Εγω ειμαι large και παιρνω medium..

Ενα νουμερο μικροτερο απο αυτο που φορας απο ελληνικα καταστηματα..Εγω ειμαι large και παιρνω medium..

Εγώ φορώντας τωρα ενα σορτσακι από τα H and m σε medium...να παραγγείλω δηλαδή σε small ??? Για τα Londsdale ισχύει το ιδιο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...