Phoenix7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Έχετε αγοράσει ρούχα από το Sportsdirect, της Under Armour; να με βοηθήσει κάποιος περίπου στο μέγεθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 ειναι μάρκα που ειναι την Ελλάδα σε πολλά καταστήματα Συνήθως πηγαίνεις και τα βλέπεις εδω. Οτι και να σου πουν οι φίλοι ειναι λίγο περιττό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Εγω πληρωσα το Σαββατο 1 απριλιου και παρελαβα σημερα. Μια χαρα! Το T-shirt που πηρα σε piere cardin το πηρα σε large αλλα το Medium θα μου ηταν ακομα καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takaros79 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 παιδες σε chino SLIM fit απο h&m φοραω 34 και σε SKINNY 36 και τα δυο μ ειναι γυρω στον 1-1.5 ποντο πιο μακρυα σε piere garden τι νουμερο να προτιμησω? η αν εχει αγορασει καποιος αλλος αλλη μαρκα τσινο η τζιν...1.84 95κιλα ασ δωσει τα φωτα τ οποιος εχει αγορασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 36 πήρα εγώ regular, το έχω γράψει πολύ πιο πίσω, ίδια κιλά, 180 υψος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takaros79 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 36 πήρα εγώ regular, το έχω γράψει πολύ πιο πίσω, ίδια κιλά, 180 υψος ευχαριστημενος?γνωριζουμε την διαφορα του r/ l /s?στο μακρος ηταν κομπλε σε εσενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Εγώ πήραregular , πάρα πολύ ευχαριστημένος Ψάξε πιο πίσω, Έχει τρία μήκη όπως όλες οι μάρκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PlaNNeT.ZeuS Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Εχω κανει παραγγελια απο Order date/time 17th Jan 2017 22:42 και δεν εχει ερθει ακομα εχω στειλει 4-5 mail στο sportsdirect και μου λενε αυτοι τα εστειλαν, εχω καλεσει στην speedex και μου λενε δεν τα εχουν λαβει ακομα. ΤΙ μπορω να κανω ; Πληρωσα μα πιστωτικη οχι με paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nebtios Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, ήθελα να παραγγείλω ένα σετ απο βαλίτσες απο sd. Πλέον πάω να δώ και βλέπω ότι έχουν ''εξαφανιστεί'' οι περισσότερες. Μόλις βάζω αντί για Ελλάδα άλλη χώρα πχ uk τότε μπορώ να τις δω όλες. Με άλλα λόγια , μας έκοψαν σαν χώρα απο κάποια είδη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kob6931 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, ήθελα να παραγγείλω ένα σετ απο βαλίτσες απο sd. Πλέον πάω να δώ και βλέπω ότι έχουν ''εξαφανιστεί'' οι περισσότερες. Μόλις βάζω αντί για Ελλάδα άλλη χώρα πχ uk τότε μπορώ να τις δω όλες. Με άλλα λόγια , μας έκοψαν σαν χώρα απο κάποια είδη ? Σωστά! Μαζεύουν βαλίτσες από Ελλαδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Εχω κανει παραγγελια απο Order date/time 17th Jan 2017 22:42 και δεν εχει ερθει ακομα εχω στειλει 4-5 mail στο sportsdirect και μου λενε αυτοι τα εστειλαν, εχω καλεσει στην speedex και μου λενε δεν τα εχουν λαβει ακομα. ΤΙ μπορω να κανω ; Πληρωσα μα πιστωτικη οχι με paypal. Έχεις αργησει, 3 μήνες, ζητά τα λεφτά πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PlaNNeT.ZeuS Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Έχεις αργησει, 3 μήνες, ζητά τα λεφτά πίσω Πως να τα ζητησω; δεν εχει καπου refund request και στα mail μου απαντανε οτι τα εχουν στειλει στο κουριερ. εκανα complaint στο ec.europa.eu/odr που εχει και στο site τους αλλα δεν ξερω αν θα βγαλω ακρη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Έχεις αριθμό αποστολής Τι λέει; Στείλε τους εμαιλ με αυτό και ζητά τα λεφτά σου σε 3ημέρες αλλιώς θα κάνεις καταγγελία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PlaNNeT.ZeuS Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Έχεις αριθμό αποστολής Τι λέει; Στείλε τους εμαιλ με αυτό και ζητά τα λεφτά σου σε 3ημέρες αλλιώς θα κάνεις καταγγελία Closed by system AUTOMATICALLY GENERATED BY DELIVERY MANAGER 00:30 Tue 14 Feb 2017 GMT Visit tracking site: SpeedEx Greece Despatched DESPATCHED 10:04 Thu 19 Jan 2017 GMT Awaiting Despatch 08:50 Thu 19 Jan 2017 GMT In transit PROCESSED DOWN PACKET LINE 08:50 Thu 19 Jan 2017 GMT τους εστειλα και mail για refund και περιμενω απαντηση, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nofood123 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Εκανα αυτη τη παραγγελια αλλα εχει μεινει στασιμη απο την τριτη ....ειναι φυσιολογικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα