coyote2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 νομίζω ότι έχεις δίκιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ναι, αλλα αντε βρες το δικιο Μολις μου απαντησαν οτι "UK7 παρηγγειλες, αυτο πηρες". Ελαβαν την (τελικη μου) απαντηση: "1) Τα μεγεθη στο σαιτ παραπλανουν, δε θα αγοραζα αν γραφατε τα σωστα νουμερα 2) Το παπουτσι λεει απλως "7", ποιος λεει οτι ειναι UK, μπορει να ειναι US 3) Κανενα εργοστασιο δεν μετατρεπει το UK7 σε EU40, αν εγραφαν δλδ 7/36 θα επρεπε να το θεωρουμε σωστο;" Οπως ηδη ανεφερε πολυ σωστα ο theopan (παθων), δυσκολα θα πεισω. Ομως κανω την προσπαθεια μου για χαρη της σωστης καταναλωτικης συμπεριφορας. Εχω επιστρεψει για αλλαγη γαντια τερματοφυλακα επειδη ειχα κανει λαθος νουμερο και τα πληρωσα (πηρα πισω τα μεταφορικα απο ΡΡ, αλλα αυτο ειναι αλλη υποθεση). Ο φιλος μου εχει χαρισει παπουτσια (οπως του εχουν χαρισει κι αλλοι) επειδη εκανε λαθος με τα νουμερα. Ας προσεχαμε, οι μλκς πληρωνονται. Ομως τωρα νομιζω οτι εκεινοι εχουν το λαθος, γι' αυτο επιμενω. Θα προσπαθησω να τους το αποδειξω. Κλεινω το θεμα εδω για να μην παιρνουν αδικα ειδοποιησεις οσοι εχουν εγγραφει στο νημα, αν αλλαξει η σταση τους θα επανελθω. Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Υ.Σ.: Δεν εχω καποιο προβλημα με το SD, οπως μερικες φορες αντιλαμβανομαι οτι εχουν χρηστες που γραφουν εδω. Το αντιθετο. Σε παλιοτερη αγορα μου, μου εκαναν refund το ποσο για γυναικεια καλτσακια που ειχαν τρυπα και φυσικα δε ζητησαν να επιστραφει κατι τοσο ευτελες. Ψωνιζω πολλα χρονια απο αυτους, νομιζω απο το 2003 ή 2004 (οπως κι απο prodirect). Μονο με την επικοινωνια μαζι τους εχω θεμα, αλλα "η υπομονη ειναι αρετη". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Απο περιέργεια το παπουτσι τι νούμερο βγήκε στην πραγματικότητα Δηλαδή αν το φορέσεις πως σου φαίνεται 40 η 41 Πάντως θέλει προσοχή σε μερικές μάρκεs Πχ Crocs Ειναι τα παπούτσια περίεργα ανάλογα το εργοστάσιο που προέρχονται Εγω τα εχω καταλάβει μετά από 2-3 πειράματα και τα παραγγέλνω σχετικά σωστά Θα πάρω διδακτορικό στο τέλος Και πάντα πηγαίνω και στο site της εταιρίας να θυμηθώ τι γράφει από κάτω το παπούτσι Μεγάλο μπέρδεμα κατά τι γνώμη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 40 βγηκε, ο,τι εγραφε επανω ηταν σωστο. Για 41 το πηρε ο φιλος μου (για γυναικα φυσικα), αλλα δεν της εκανε. Λολ για το "διδακτορικο" Εγω προσπαθω να αγοραζω προϊοντα που εχω δοκιμασει πριν και ολες οι αγορες μου στο SD γινονται με ΡΡ για προφανεις λογους. Αν δεν μπορω να δοκιμασω (επειδη το σαιτ πουλαει πολλα μη-εμπορικα ή αγνωστα προϊοντα), ρισκαρω με εκτιμησεις κατα προσεγγιση. Πολλες φορες βρισκεις τα ιδια προϊοντα στο Αμαζον, οποτε διαβαζω εκει κριτικες αν υπαρχουν. Επειδη τα εχουμε ξαναπει/ξαναγραψει ομως εδω μεσα, αγνωστες μαρκες αποφευγω να αγοραζω διοτι δεν ξερω αν ειναι πραγματικες "μαρκες" ή... Abibas. Εχω φαει -ευτυχως φτηνη- κινεζια στη μαπα απο το SD που το μετανιωσα απειρως και εκτοτε ειμαι προσεκτικος στις επιλογες μου. Γαντια τερματοφύλακα εχω αγορασει πολλα, καποια ερχονται με μικροελαττωματα (που φυσικα δεν αναφερονται πουθενα στο σαιτ και δεν αξιζει να κανεις επιστροφη). Αλλα παλι χαλανε γρηγορα, καταλαβαινεις την ποιοτητα ενος προϊοντος απο την πρωτη φορα που θα το χρησιμοποιησεις (αν εχεις λιγη εμπειρια με καποια συγκεκριμενη μαρκα ή ειδος). Απο New Balance και Reebok running παπουτσια ειναι γεματο το σπιτι μου, για εμενα και τη συζυγο. Κι εκει ομως εχουμε βρει μουφες, ψιλοελαττωματικα ή κωδικους που δεν αντιστοιχουν σε κανενα προϊον οταν ψαχνεις στο ιντερνετ! Ολα θελουν την προσοχη τους, η παγκοσμια αγορα δεν αποτελειται απο αγιους και κανεις δεν πουλαει "στο κοστος" για να βοηθησει τους συνανθρωπους του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Εγω αγοράζω για μία ομάδα 7 με 10 ανθρώπους Οπότε έχω μία σχετική πείρα λόγω διαφορετικών παραγγελιών που δεν ήταν δικές μου (τσάμπα experience) Εχω όμως στην ντουλάπα μου και αχρηστα πράγματα. Αν παραγγείλεις φέτος δεν είναι το ίδιο του χρόνου στις μάρκες του. Ουτε το κόψιμο. Φέτος τα σπάω 20 στα 20 δε μου βγήκε τίποτα μάπα από τα δικά του Υπάρουν όμως ευκαιρίες στα επώνυμα Ακόμα και μπάλες έχω πάρει και βγηκαν πάρα παρα πολύ καλές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Καλημέρα,έχει αγοράσει κανείς μπλουζάκια Hilfiger ? έχουν την ίδια γραμμή με fred perry/lonsdale κτλπ ? σκέφτομαι να αγοράσω μερικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, το wnDirect είναι νέα εταιρεία μεταφορικής ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodogeorge Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Καλησπερα παιδια μια εωρτησουλα θελω να παρω απο το sport Direct μπλουζες κοντομανικες και βερμουδες αλλα δεν ξερω τη μεγεθος να βαλω. Εχω βρει μεχρι στιγμης δυο πραγματα που να μου αρεσουν. 1. http://gr.sportsdirect.com/pierre-cardin-web-belt-shorts-mens-648201?colcode=64820190 2. http://gr.sportsdirect.com/nike-chiselled-just-do-it-qtt-t-shirt-mens-595012?colcode=59501202 Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε σε τι νουμερο να βαλω? ειμαι 55 κιλα 1,69 υψος και αντρας ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Την βερμούδα σε XS μπορείς να την πάρεις αλλά το T-shirt που είναι σε S θα σου κολυμπάει. Γενικώς ότι είναι σε S κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μεγάλο για τον σωματότυπο σου αφού τα αγγλικά μεγέθη είναι σε φαρδιά φόρμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα,την παραγγελία την έκανα 13/3 και τα πράγματα μου ήρθανε σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 αλλουνου σου στείλανε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 αλλουνου σου στείλανε Όχι. Λογικός είναι ο χρόνος. Την 4η εργάσιμη από την παραγγελία μου -με standard delivery εννοείται- παρέλαβα κι εγώ τις 2 πρώτες παραγγελίες μου τον περασμένο Νοέμβρη. Το αφύσικο ήταν αυτό που συνέβη λίγο πριν και λίγο μετά την αλλαγή του έτους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Σε αθλητική φόρμα έχετε δοκιμάσει κάποια συγκρκριμένη μάρκα.(Everlast, Lonsdale ) Με ενδιαφέρει 2XL, και με 80% βαμβάκι τουλάχιστον Επίσης τα polo μπλουζάκια της Firetrap τα έχει δοκιμάσει κάποιος αξίζουν? Τι γραμμή έχουν γενικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Παιζει κανα κουπονακι αυτον τον καιρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzoganise Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μπλουζάκια Firetrap. Ειμαι 1,71 με βάρος 65 κιλά. Πιστεύεται πως το Small θα μου είναι οκ ; Έχει αγοράσει κανείς μπλουζάκια Firetrap ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα