Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν στέλνει το pp. Η telus στέλνει ότι αρχικά λάβανε το αίτημα σου, έπειτα από 3-5 ημέρες αν εγκρίθηκε και σε 5 ημέρες σου επιστρέφουν τα χρήματα.Πρόσφατα βέβαια διακρίνω μια καθυστέρηση.

Συγκεκριμένα 19/01 έστειλα τα αποδεικτικά 20/01 έλαβα την επιβεβαίωση, 03/02 μου έστειλαν το οκ ότι θα μου επιστραφούν τα χρήματα αλλά μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει επιστραφεί τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν στέλνει το pp. Η telus στέλνει ότι αρχικά λάβανε το αίτημα σου, έπειτα από 3-5 ημέρες αν εγκρίθηκε και σε 5 ημέρες σου επιστρέφουν τα χρήματα.Πρόσφατα βέβαια διακρίνω μια καθυστέρηση.

Συγκεκριμένα 19/01 έστειλα τα αποδεικτικά 20/01 έλαβα την επιβεβαίωση, 03/02 μου έστειλαν το οκ ότι θα μου επιστραφούν τα χρήματα αλλά μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει επιστραφεί τίποτα.

δεν εχει στειελει ουτε η telus τπτ κανενα εμαιλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες τα έστειλες; Θα σου έρθει ίσως mail μέσα στη μέρα.

Τσέκαρες υποθέτω και στα spam.

προχθες τα εστελα

προχθες τα εστελα

We have received your request (number 62435) regarding our Refunded Returns service with the following details:

Transaction ID: xxxxxxxxxxxx

Amount: 16.50 

Currency: EUR

If your request is accepted, a refund will be paid directly to your PayPal account after you receive our approved status email.

If your request is incomplete, we will notify you as soon as possible. You have seven (7) days to send us the missing documents needed to approve your request.

Thank you for using our service.

TELUS International  πριν απο λιγο μου ηρθε ...τι σημαινει αυτο?

Επεξ/σία από ntiinmeren

Σημαίνει αυτό ακριβώς που γράφει.

Λάβανε το αίτημα σου και θα σου έρθει άλλο email που θα σε ενημερώνει αν τελικά θα εγκριθεί η επιστροφή των χρημάτων.

Μην αγχώνεσαι. Μόλις είδα και εγώ την επιστροφή στο balance του paypal μου.

απο τις 6 του μηνους περιμενω να γινει η ακυρωση της παραγγελιας απο το παυπαλ ενω το sport direct την εχει ακυρωσει...εκανα μια αλλη παραγγελια και μου λεει οτι δεν επαρκουν τα χρηματα ενω στην καρτα εχω 111 ευρω ..πηρα στην τραπεζα και μου ειπαν οτι πρεπει να περιμενω να αποδεσμευτουν τα χρηματα..στο e banking ομως φαινονται...υπαρχει περιπτωση να χασω τα χρηματα? και αν αποδεσμευτουν τα χρηματα αυτοματα γινεται η πληρωμη της επομενης παραγγελιας? ευχαριστω (το ξερω οτι τα ερωτηματα μου ειναι ανουσια αλλα πρωτη φορα  κανω αγορα απο εξωτερικο και δεν γνωριζω πολλα περι paypal ευχαριστω)

post-432036-0-35861100-1486727313_thumb.jpg

Με αφορμη (κι οχι εξαιτιας) των τελευταιων μηνυματων του/της ntiinmeren και με εντελως ΦΙΛΙΚΗ διαθεση:

Για χαρη της υγειας σας και για να μην παθετε τπτ απο αγχος, αποφευγετε να μπλεκεστε με πραγματα που δεν μπορειτε να κατανοησετε πληρως. Μου αρεσουν πολυ οι πτησεις, αλλα ειναι αδυνατο να πεταξω αεροπλανο.

Επισης, καλο θα ηταν να μην μπλεκεστε με πραγματα που χρειαζονται γνωση ξενης γλωσσας και δεν την κατεχετε. Θα ηθελα να γινω ξεναγος κινεζων γιατι εχει χρημα, αλλα δεν ξερω κινεζικα και δεν θα ειμαι ιδιαιτερα χρησιμος.

Σορι, αλλα οι ειδοποιησεις πεφτουν βροχη για θεματα που εχουν απαντηθει δεκαδες φορες εδω, σε αλλα εξειδικευμενα νηματα του φορουμ και φυσικα στις αρμοδιες σελιδες των εταιρειων που χρησιμοποιουμε.

• Like 4

Καλησπέρα στο φόρουμ, μπορεί κάποιος να ενημερώσει αν πλέον γίνονται αγορές απο sportsdirect με prepaid Πειραιώς ?

Ευχαριστώ,

ναι γίνονται.

Καλησπέρα!Έλαβα ενημερωτικό mail χθες ότι τα ισοθερμικά Campri βρίσκονται σε προσφορά μέχρι τις 27/2...παίρνεις 4 και πληρώνεις 12€(£10).Βάζοντας όμως στο καλάθι τα ρούχα,δε μου κάνει τέτοια έκπτωση...έβαλα αρχικά 4 ίδιους κωδικούς και μετά 4 διαφορετικά μεταξύ τους για να δω αν το δέχεται...τζίφος και στις δύο απόπειρες.

Δέχεται μόνο μια άλλη προσφορά που έχει πάντα για κάποια campri και είναι φυσικά πολύ μικρότερη.

Δοκίμασε κανείς να παραγγείλει και όντως του βγήκαν 12€ τα 4 τεμάχια;;

weekly-offer-email-1.jpg

Μου τα εμφανίζει κανονικά με την έκπτωση όταν μπω στο καλάθι μου.

Ok,ευχαριστώ...δεν είχα προσέξει ότι η έκπτωση αφορούσε μόνο συγκεκριμένα χρώματα και μεγέθη,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ που έκανα μια παραγγελία σήμερα(Τρίτη) το πρωί,πότε θα μου δώσουν tracking number και πότε περίπου θα έρθει;

Επεξ/σία από leftpc

Tracking number ακόμα να δω.

Η παραγγελία μου είναι σε κατάσταση Awaiting Courier Pickup από χθες.

Μου εμφάνισε την επιλογή track your order αλλά όταν πατάω σ'αυτό μου ανοίγει μια νέα κενή άσπρη σελίδα με διεύθυνση about:blank αντί για το site του courier.

Δοκίμασα από 3 διαφορετικούς browser και από κινητό αλλά τίποτα το ίδιο.

Θα μου εμφανίσει το tracking number στο track your order τις επόμενες μέρες ή πρέπει να απευθυνθώ στο site?

Έψαξα στο θέμα εδώ και δεν βρήκα κάποιο ανάλογο περιστατικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...