ntiinmeren Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Σε τι να σε βοηθήσω; Να γράψεις τη διεύθυνσή σου; Πήγαινε στο ιστορικό των παραγγελιών σου και κατέβασε τη φόρμα από εκεί και μη χρησιμοποιείς αυτή που κατέβασες. Μετά βάζεις στο Reason for return codes: το "A = Exchange required (please provide size required)" Γιατί αυτό θέλεις να κάνεις εσύ το αν φαίνεται ή δεν φαίνεται διαθεσιμότητα στο νούμερο που τώρα θέλεις δεν σε αφορά, αυτοί μπορεί να βρουν νούμερο τελικά κι αν δεν βρουν από μόνοι τους θα σου πιστώσουν το ποσό. Δεν υπάρχουν τελωνεία εντός της Ε.Ε. και δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεπώς να περάσει. Η Μ. Βρετανία όπου βρίσκεται το sportsdirect, ανήκει στην Ε.Ε. εκει που εχει το ψαλιδι αυτο πρεπει να το κοψεις ? (αν με βοηθησεις θα σου ειμαι υποχρεως για να τα στειλω αυριο) και κατι ακομα φιλε μου οταν μου εστειλαν τα παπουτσια εχει ενα αυτοκολητο που λεει να το βαλεις σε περιπτωση αλλαγης...που να το βαλω αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marvin01 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 εκει που εχει το ψαλιδι αυτο πρεπει να το κοψεις ? (αν με βοηθησεις θα σου ειμαι υποχρεως για να τα στειλω αυριο) και κατι ακομα φιλε μου οταν μου εστειλαν τα παπουτσια εχει ενα αυτοκολητο που λεει να το βαλεις σε περιπτωση αλλαγης...που να το βαλω αυτο ? Ρε φίλε τι άλλη βοήθεια να σου προσφέρω; Έχει ξεκάθαρες οδηγίες στην αρχή της φόρμας: To return your goods, please follow the instructions below: 1. Complete Parts 1 and 2 and indicate your reason for the return using the key below. 2. Enter how many products you are returning against each item in your order. 3. Detach Part 1 and enclose it in your parcel. 4. Detach Part 2 and attach address label to your parcel Εκτός αν χρειάζεσαι μετάφραση από τα Αγγλικά, οπότε πήγαινε στη μετάφραση του google... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntiinmeren Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Ρε φίλε τι άλλη βοήθεια να σου προσφέρω; Έχει ξεκάθαρες οδηγίες στην αρχή της φόρμας: Εκτός αν χρειάζεσαι μετάφραση από τα Αγγλικά, οπότε πήγαινε στη μετάφραση του google... ποια φορμα να χρησιμοποιησω αυτην που εχω στο ιστορικο και στην ουσια ειναι ετοιμη ή την αλλη που πρεπει να βαλεις τα στοιχεια σου? το ιδιο δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntiinmeren Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 ΠΑΙΔΙΑ SOS ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΛΛΑΩ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Πρώτη φορά το βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntiinmeren Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ SPORT DIRECT ΤΟ ΠΑΥΠΑΛ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΥΠΑΛ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Όταν κάνεις ακύρωση παραγγελίας, το sportdsdirect σου κάνει refund τα χρήματα. Εφόσον πλήρωσες μέσω Paypal με κάποια συνδεδεμένη κάρτα σου, αυτή η διαδικασία παίρνει κάποιες μέρες (5-6) από την στιγμή που θα πατήσει το κουμπί το sportsdirect μέχρι να εμφανιστούν τα λεφτά στην κάρτα με την οποία αρχικά είχες πληρώσει. Αν είχες πληρώσει κατευθείαν με κάρτα (χωρίς ενδιάμεσο το Paypal) οι μέρες είναι λίγο περισσότερες. Ούτε κρατιούνται κάπου εμφανώς τα χρήματα από το Paypal, ούτε καμία άλλη κίνηση για "ακύρωση" γίνεται από εσένα. Απλά περιμένεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 ΠΑΙΔΙΑ SOS ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΛΛΑΩ? Να το φυλάξεις δε λεει? Οχι να το στείλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntiinmeren Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟ PAYPAL ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ...ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΤΑ ΔΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΑΤΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ ..ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΜΑΙΛ...ΓΙΑΤΙ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί δεν ασχολούνται μόνο με το δικό σου Το sportsdirect πολλές φορές δε στέλνει καν εμαιλ Το paypal αργει λίγο μερικές φορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟ PAYPAL ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ...ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΤΑ ΔΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΑΤΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ ..ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΜΑΙΛ...ΓΙΑΤΙ? Μάστορα, πάψε να γράφεις με κεφαλαία και σταμάτα να σπαμάρεις ασύστολα! Ανατολικό ζήτημα την κάναμε μια επιστροφή στο sportsdirect! Το μέσο 8χρονο πιτσιρίκι θα τα κατάφερνε γρηγορότερα και χωρίς τόσες ανούσιες ερωτήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntiinmeren Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 κατι τελευταιο και μετα δεν θα σας πριξω αυτες οι 2 εικονες ειναι οι σωστες για την επιστροφη των μεταφορικων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μια χαρά είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntiinmeren Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μια χαρά είναι. η παυπαλ δεν εστειλει εμαιλ να μου πει οτι επιβαιβεωθηκε ...τι εγινε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα