Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμπληρώνεις την εσωκλειόμενη φόρμα επιστροφής, στέλνεις με ΕΛΤΑ συστημένο, πας εδώ: https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns και ζητάς επιστροφή των εξόδων αποστολής.

καλησπέρα,

θέλω να κάνω μια επιστροφή, αλλά έχω πληρώσει με πιστωτική και όχι με paypal.. υπάρχει περίπτωση να γλιτώσω τα μεταφορικά?

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπέρα,

θέλω να κάνω μια επιστροφή, αλλά έχω πληρώσει με πιστωτική και όχι με paypal.. υπάρχει περίπτωση να γλιτώσω τα μεταφορικά?

Όχι. Δεν βλέπω κανέναν τρόπο. Για αυτό όπου δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με Paypal το προτιμούμε πάντα.

Δημοσ.

Όχι. Δεν βλέπω κανέναν τρόπο. Για αυτό όπου δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με Paypal το προτιμούμε πάντα.

κατάλαβα..

το θέμα για μένα είναι πως η αξία του προιόντος είναι μικρότερη από τα μεταφορικά της επιστροφής και επαναποστολής..

Δημοσ.

κατάλαβα..

το θέμα για μένα είναι πως η αξία του προιόντος είναι μικρότερη από τα μεταφορικά της επιστροφής και επαναποστολής..

Δεν μπορεί να γίνει κάτι για αυτό. Εκτός αν το θέλεις οπωσδήποτε το πράγμα (π.χ. σε άλλο νούμερο σου κάνει), οπότε το στέλνεις, παίρνεις τη ζημιά των μεταφορικών (αυτό δεν το αποφεύγεις), αλλά γλυτώνεις τα μεταφορικά της νέας αποστολής που θα σου κάνουν με το αλλαγμένο. Αλλιώς το κρατάς κι ας είναι άχρηστο, το χαρίζεις, το πουλάς. Απλό είναι το πράγμα. Την επόμενη φορά Paypal οπωσδήποτε.

Δημοσ.

Δεν μπορεί να γίνει κάτι για αυτό. Εκτός αν το θέλεις οπωσδήποτε το πράγμα (π.χ. σε άλλο νούμερο σου κάνει), οπότε το στέλνεις, παίρνεις τη ζημιά των μεταφορικών (αυτό δεν το αποφεύγεις), αλλά γλυτώνεις τα μεταφορικά της νέας αποστολής που θα σου κάνουν με το αλλαγμένο. Αλλιώς το κρατάς κι ας είναι άχρηστο, το χαρίζεις, το πουλάς. Απλό είναι το πράγμα. Την επόμενη φορά Paypal οπωσδήποτε.

ωπα!

Ναι, θέλω μεγαλύτερο μέγεθος..

Εννοείς πως η αποστολή του θα είναι δωρεάν? νόμιζα πως θα πληρώσω και αυτό.

Δημοσ.

παιδια καλησπερα θελω μια βοηθεια...αγορα απο το sport direct κατι παπουτσια asics και μου ειναι λιγο μεγαλυτερα...στο sait δεν υπαρχει πλεον το πιο μικρο νουμερο..τι κανω?  HELP!!!

Δημοσ.

παιδια καλησπερα θελω μια βοηθεια...αγορα απο το sport direct κατι παπουτσια asics και μου ειναι λιγο μεγαλυτερα...στο sait δεν υπαρχει πλεον το πιο μικρο νουμερο..τι κανω?  HELP!!!

Θα τα επιστρέψεις και θα σου πιστώσουν το ποσό που πλήρωσες (χωρίς τα μεταφορικά που είχες αρχικά πληρώσει-αυτά τα χάνεις). Το ξέρω γιατί αντιμετώπισα ακριβώς το ίδιο πριν 2 μήνες και γιατί αν ψάξεις τους όρους επιστροφών το λένε άλλωστε. Είναι και προφανές ότι δεν γίνεται κάτι άλλο.

Δημοσ.

Θα τα επιστρέψεις και θα σου πιστώσουν το ποσό που πλήρωσες (χωρίς τα μεταφορικά που είχες αρχικά πληρώσει-αυτά τα χάνεις). Το ξέρω γιατί αντιμετώπισα ακριβώς το ίδιο πριν 2 μήνες και γιατί αν ψάξεις τους όρους επιστροφών το λένε άλλωστε. Είναι και προφανές ότι δεν γίνεται κάτι άλλο.

θελω λιγο να με βοηθησεις με τις φορμες για τα στοιχεια που βαζεις γιατι ειμαι λιγο ασχετος...διαβασμα ακομα  οτι αν πληρωσεις με paypal σου επιστρεφει η paypal τα μεταφορικα ισχυει?..

http://www.sportsdirect.com/returns?form=pdf  εδω θελω να με βοηθησεις να μου πεις τι χρειαζεται να βαλω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλησπερα ! εκανα την πρωτη μου παραγγελια μεσω paypal  μ εστειλαν λινκ απο wndirect ενω αλλαξε κατασταση και πιστευα οτι θα εξυπηρετηθω αμεσα ξαφνικα κολλησε και απο την δευτερα (30/1) λεει :

In transit DBY_GRC_UND_17013000306. Πρεπει να ανησυχησω ή αναμενω ; 

Ολα καλα ηρθαν αυριο θα τα εχω επαρχια ! 

Επεξ/σία από john st
Δημοσ.

Για σας παιδιά θέλω μία βοήθεια, θέλω για τον Μάρτιο να παραγγείλω κάτι από το sports direct αλλά διάβασα μέσα στο σάιτ ότι υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο!! Περνάνε τα ρούχα τελωνείο??

Αν ναι πόσο περίπου πάει η χρέωση?

Δημοσ.

Για σας παιδιά θέλω μία βοήθεια, θέλω για τον Μάρτιο να παραγγείλω κάτι από το sports direct αλλά διάβασα μέσα στο σάιτ ότι υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο!! Περνάνε τα ρούχα τελωνείο??

Μεχρι 10/1 που εκανα μια παραγγελια δεν περνουσαν τελωνειο. Εξαλλου δεν εχει βγει οριστικα η Αγγλια απο ΕΕ. Αν εχει αλλαξει κατι ας ενημερωσει καποιος.

Δημοσ.

θελω λιγο να με βοηθησεις με τις φορμες για τα στοιχεια που βαζεις γιατι ειμαι λιγο ασχετος...διαβασμα ακομα  οτι αν πληρωσεις με paypal σου επιστρεφει η paypal τα μεταφορικα ισχυει?..

http://www.sportsdirect.com/returns?form=pdf  εδω θελω να με βοηθησεις να μου πεις τι χρειαζεται να βαλω

Σε τι να σε βοηθήσω; Να γράψεις τη διεύθυνσή σου; Πήγαινε στο ιστορικό των παραγγελιών σου και κατέβασε τη φόρμα από εκεί και μη χρησιμοποιείς αυτή που κατέβασες. Μετά βάζεις στο

Reason for return codes:  το "A = Exchange required (please provide size required)"

Γιατί αυτό θέλεις να κάνεις εσύ το αν φαίνεται ή δεν φαίνεται διαθεσιμότητα στο νούμερο που τώρα θέλεις δεν σε αφορά, αυτοί μπορεί να βρουν νούμερο τελικά κι αν δεν βρουν από μόνοι τους θα σου πιστώσουν το ποσό.

Δεν υπάρχουν τελωνεία εντός της Ε.Ε. και δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεπώς να περάσει. Η Μ. Βρετανία όπου βρίσκεται το sportsdirect, ανήκει στην Ε.Ε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...