Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σε τι νόμισμα είναι καλύτερα να αγοράσει κανείς από sports direct σε ευρώ η λίρα?

Μόνος σου κάνε την σύγκριση 

Αφου σε αφήνει το σιτε

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχεις απολυτο δικιο. Με standard delivery και εγω περιμενω να ερθει με την speedex.

Στο site της wnDirect μου αναφερει οτι ειναι : In transit AIRLINE:MH87/FLIGHT:TAP/AWB:000-00000000 , μπορει κανεις να βγαλει νοημα απο αυτο, εγω προσπαθησα και υποθετω οτι ερχεται οδικως. Επισης πηγαινοντας απο το wnDirect στο site της speedex αναφερει τον κωδικο του δεματος με ημερομηνια 25/01 και περιγραφη "Αναμονη αποστολης απο τον αποστολεα". Ποσο χρονο χρειαζεται περιπου;

Με standard delivery ποσο καιρο κανουν περιπου να ερθουν? ξερεις?

Δημοσ.

Καλησπερα σ ολους,

δυο προιοντα που δεν θα χρειαστω, μερος μιας αγγελιας μεσα απο το ινσομνια

Crafted Skinny Stretch Mens Jeans, no38 (στενο) - καινουριο με τα ταμπελακια του - 10ευρω

Sondico Training Bottoms Mens, XL, μαυρο,καινουριο με τα ταμπελακια του - 15ευρω
http://www.sportsdirect.com/sondico-training-bottoms-mens-490279

Αθηνα, Νεα Σμυρνη και αποσολη σ ολη την Ελλαδα

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Με standard delivery ποσο καιρο κανουν περιπου να ερθουν? ξερεις?

Εκανα την παραγγελια 23 Ιαν. βραδυ, η wnDirect τα εστειλε 25 Ιανουριου και τα ειχα εδω σημερα με την  Speedex (standard delivery). Μια χαρα τα καταφεραν. Βεβαια σε ενα μηνα θα βρισκομαι manchester παλι οποτε ευκολα στο arndale και ουτε λαθος νουμερα ουτε περιμενε ουτε τιποτα

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα, ήθελα απλά να σας γράψω την εμπειρία μου με την συγκεκριμένη εταιρεία.

Τα Χριστούγεννα έβαλα μια παραγγελία η οποία παραδόθηκε στην ώρα της. Το πρόβλημα ήταν ένα ζευγάρι παπούτσια που ήταν ελαττωματικά (έλλειπε η εσωτερική φόδρα στο δεξί παπούτσι). Το επιστρέφω και μου στέλνουν στο PayPal την αξία του παπουτσιού (με αιτιολογία Faulty Product Refund). Καλά ως εδώ αφού αναγνωρίζουν το ελαττωματικό προϊόν.

Όμως δεν μου επέστρεψαν την αναλόγια των μεταφορικών που αντιστοιχούσε στα παπούτσια (εύκολο αφού πάει με το βάρος) και επίσης χρεώθηκα την αξία της επιστροφής με ΕΛΤΑ συστημένο (11,50 ευρώ). Το συμπέρασμα μου, από αυτή και άλλες παραγγελίες, μου είναι ότι και σου τύχει…. την έκατσες.… και εννοείται σε email δεν απαντάνε….

Και μετά διάβασα και τις κριτικές στο παρακάτω site, και απορώ γιατί να παραγγείλει κανείς από εκεί…

https://www.trustpilot.com/evaluate/www.sportsdirect.com

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα, ήθελα απλά να σας γράψω την εμπειρία μου με την συγκεκριμένη εταιρεία.

Τα Χριστούγεννα έβαλα μια παραγγελία η οποία παραδόθηκε στην ώρα της. Το πρόβλημα ήταν ένα ζευγάρι παπούτσια που ήταν ελαττωματικά (έλλειπε η εσωτερική φόδρα στο δεξί παπούτσι). Το επιστρέφω και μου στέλνουν στο PayPal την αξία του παπουτσιού (με αιτιολογία Faulty Product Refund). Καλά ως εδώ αφού αναγνωρίζουν το ελαττωματικό προϊόν.

Όμως δεν μου επέστρεψαν την αναλόγια των μεταφορικών που αντιστοιχούσε στα παπούτσια (εύκολο αφού πάει με το βάρος) και επίσης χρεώθηκα την αξία της επιστροφής με ΕΛΤΑ συστημένο (11,50 ευρώ). Το συμπέρασμα μου, από αυτή και άλλες παραγγελίες, μου είναι ότι και σου τύχει…. την έκατσες.… και εννοείται σε email δεν απαντάνε….

Και μετά διάβασα και τις κριτικές στο παρακάτω site, και απορώ γιατί να παραγγείλει κανείς από εκεί…

έχει παρατηρηθεί φέτος αυτό αρκετά(για τα μεταφορικά) και πιστεύω μπορεί να είναι λόγο της επιστροφής μεταφορικών από την TELUS για να αποσυμφορηθεί λίγο το inbox του SD... 

οπότε άμα εχεις την απόδειξη, το έστειλες συστημένο, και εχεις πληρώσει με paypal, κανε κίνηση να τα πάρεις από εκεί...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτονόητο είναι το ότι δεν σου επέστρεψαν τα μεταφορικά που αρχικά είχες πληρώσει. Τώρα τα μεταφορικά που πλήρωσες για την επιστροφή έχουμε πει ότι τα παίρνεις πίσω μέσω του paypal returns...

• Like 2
Δημοσ.

Νομιζω οτι οταν σου στειλουν λαθος ή ελλατωματικο προϊον (φυσικα και οι δυο περιπτωσεις ειναι με ευθυνη τους), αναλαμβανουν τα μεταφορικα. Ειδικα αυτα της επιστροφης, δεν ξερω τι συμβαινει με τα μεταφορικα ΠΡΟΣ τον πελατη οταν υπαρχουν κι αλλα προϊοντα στην παραγγελια. Συνεπως τα 11,5 ευρω επρεπε να τα εχει παρει πισω ο συμφορουμιτης.

Αυτο που δεν γνωριζω ειναι αν επρεπε να εχει παει κουριερ να παραλαβει (για να μην πληρωσει τπτ εξ' αρχης), να συνενοηθει εκ των προτερων με το SD για να μην υπαρχει καμια διχογνωμια σχετικα με το ποιος θα πληρωσει ή να πραξει ο,τι επραξε (απευθειας αποστολη με αναφορα faulty στο εντυπο). Μου ετυχε τρυπια καλτσα, το εχω γραψει καπου εδω μεσα, αλλα ηταν τοσο ευτελες το ποσο που μου εκαναν refund χωρις να μου ζητησουν να το στειλω πισω.

@pan1979, πηγαινε στο ΦΒ και γραψε τους. Αν στειλεις στο ιμποξ θα αργησουν λιγο, αλλα θα σου απαντησουν (επιμενεις αν χρειαστει, καθε μερα ή και δυο φορες την ημερα). Αν γραψεις δημοσια, ειμαι σιγουρος οτι θα σου απαντησουν ακομα γρηγοροτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Του πιέσα πολλές φορές και δε μου τα δώσανε στο παρελθόν

Εχω καταλάβει διαβάζοντας όλους όσους γράφουν εδω ότι η καλύτερη περίπτωση ειναι να στείλουν αυτοί κουριερ στο σπίτι σου

Γιατί έτσι δε πληρώνεις

Εγω δε τα πήρα ποτέ και έχω στείλει διάφορα εμαιλ σε αυτούς

Τα πήρα από το paypal γιατί είχα προνοήσει αλλά που να το ξέρουν αυτοί? Αυτό δεν είναι δικαιολογία

Είναι πολλές φορές αλλού κι αλλου.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Εχθές μου ήρθε και εμένα παραγγελία όλα καλά απλά από όλα τα πράγματα ένα μπουφάν μου είναι μεγάλο. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Το είχα παραγγείλει σε large όπως και ήρθε απλά μάλλον το σχέδιο είναι έτσι. Πώς μπορώ να το επιστρέψω, πληρώνω εγώ τα μεταφορικά, με τι είναι καλύτερο να το στείλω?

Δημοσ.

Πώς μπορώ να το επιστρέψω, πληρώνω εγώ τα μεταφορικά, με τι είναι καλύτερο να το στείλω?

Συμπληρώνεις την εσωκλειόμενη φόρμα επιστροφής, στέλνεις με ΕΛΤΑ συστημένο, πας εδώ: https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns και ζητάς επιστροφή των εξόδων αποστολής.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Εχθές μου ήρθε και εμένα παραγγελία όλα καλά απλά από όλα τα πράγματα ένα μπουφάν μου είναι μεγάλο. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Το είχα παραγγείλει σε large όπως και ήρθε απλά μάλλον το σχέδιο είναι έτσι. Πώς μπορώ να το επιστρέψω, πληρώνω εγώ τα μεταφορικά, με τι είναι καλύτερο να το στείλω?

Σκέψου και την περίπτωση να αρχίσεις τις ταβέρνες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...