Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

image.jpg

Τα 69,16 GBP είναι τα μεταφορικά τα οποία γλύτωσα λόγω της προσφοράς της πρωτοχρονιάς. Με 3 μόλις κομμάτια όπως βλέπεις, με το 1 εξ' αυτών όμως να είναι ...ποδήλατο. Η λογική σου τι λέει; Ήταν ποτέ δυνατό να χρεώνουν πάντα 9,98 ακόμα και για πιο ογκώδη αντικείμενα;

Για αυτο ειπα πως ολες οι παραγγελιες που εχω κανει ειναι με ρουχα,γαντια κλπ (εννοωντας οτι ειχαν επιπλεον καλτσες, εσωρουχα και αλλα τετοια πραγματα που δεν εχουν μεγαλο βαρος).Ειναι λογικο οτι αν παραγγειλεις κατι πολυ μεγαλυτερο θα πληρωσεις παραπανω!
Δημοσ.

Έκανα την παραγγελια, μεταφορικα 10ευρω και κατι. Μια χαρα, μπορει καποιος να μου πει με ποια εταιρια συνεργαζεται εδω η Barlin;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Έκανα την παραγγελια, μεταφορικα 10ευρω και κατι. Μια χαρα, μπορει καποιος να μου πει με ποια εταιρια συνεργαζεται εδω η Barlin;

Ευχαριστω

Speedex  :-)

• Like 1
Δημοσ.

image.jpg

Τα 69,16 GBP είναι τα μεταφορικά τα οποία γλύτωσα λόγω της προσφοράς της πρωτοχρονιάς. Με 3 μόλις κομμάτια όπως βλέπεις, με το 1 εξ' αυτών όμως να είναι ...ποδήλατο. Η λογική σου τι λέει; Ήταν ποτέ δυνατό να χρεώνουν πάντα 9,98 ακόμα και για πιο ογκώδη αντικείμενα;

Με Barlin standar μου βγαζει ενα 20αρικο μεταφορικα για Αθηνα.

Για πες μου οταν το δοκιμασεις μια εμπειρια - γνωμη για το ποδηλατο που πηρες γιατι το δα και ψηθηκα. Συνολο 140Ε μια χαρα το βρισκω!

Δημοσ.

Με Barlin standar μου βγαζει ενα 20αρικο μεταφορικα για Αθηνα.

Για πες μου οταν το δοκιμασεις μια εμπειρια - γνωμη για το ποδηλατο που πηρες γιατι το δα και ψηθηκα. Συνολο 140Ε μια χαρα το βρισκω!

Ναι παρέλειψα να πω ότι τα μεταφορικά που φαίνονται αφορούν Express παράδοση και όχι Standard. Όσο για το ποδήλατο θα σου έλεγα να πάρεις κάποιο από εδώ Ελλάδα. Αν σου βγάζει 20€ μεταφορικά με standard τότε πας στα 116€ και όχι 140 όπως λες, αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Αν και δεν έχω βρει ακόμα χρόνο να το χρησιμοποιήσω πάνω από 1-2 χλμ. μόλις που έχω κάνει.  Με 130-150€ παίρνεις μάλλον καλύτερο από Ελλάδα, έτοιμο, μονταρισμένο και ρυθμισμένο.

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερωτηση, αν τα προιοντα που εχω επιλεξει υπαρχουν σε stock ποσο χρονο κανει η παραγγελια για να αλλαξει status; Απο χτες το απογευμα μεχρι τωρα 17:00 μου λεει in process

Δημοσ.

Ναι παρέλειψα να πω ότι τα μεταφορικά που φαίνονται αφορούν Express παράδοση και όχι Standard. Όσο για το ποδήλατο θα σου έλεγα να πάρεις κάποιο από εδώ Ελλάδα. Αν σου βγάζει 20€ μεταφορικά με standard τότε πας στα 116€ και όχι 140 όπως λες, αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Αν και δεν έχω βρει ακόμα χρόνο να το χρησιμοποιήσω πάνω από 1-2 χλμ. μόλις που έχω κάνει.  Με 130-150€ παίρνεις μάλλον καλύτερο από Ελλάδα, έτοιμο, μονταρισμένο και ρυθμισμένο.

σε ορισμένα δεν υπάρχουν οι τιμές που λεει

βρίσκει ς με κάτω από 200 ποδήλατα που δεν υπάρχουν εδώ σε τιμή κάτω από 300

• Like 1
Δημοσ.

Μολις παρελαβα,και ολη η παραγγελια μου ειναι λαθος νουμερα.Εντελως λαθος ομως.

Μπορει καποιος να μου εξηγησει λιγο αναλυτικα τη διαδικασια επιστροφης?Ξερω εχει αναφερθει πολλες φορες,ομως θελω αν μπορειτε να με κατατοπισετε λιγο παραπανω.Να αναφερω οτι η αγορα εγινε με prepaid πειραιως,στην οποια εχω συνδεδεμενο και το πευπαλ.

Το πρωτο βημα ειναι να στειλω mail η στο facebook για να τους ενημερωσω?Ευχαριστω προκαταβολικα!

Λοιπον,σημερα παρελαβα το δεματακι με ολα τα σωστα νουμερα.

2-3 κομματια ηταν out of stock,οποτε πιστευω οτι θα μου κανουν refund στο πευπαλ.Περιπου ποσος χρονος χρειαζεται για να εμφανιστουν τα χρηματα?

Να ενημερωσω οτι οχι μονο δε πληρωσα μεταφορικα για αγγλια,αλλα μου ηρθαν πισω με express shipping μεσα σε 4 μερες αφότου παρελαβαν το δεμα που τους εστειλα!(παλι με δικη τους χρεωση)

Μπορω να πω πως εμεινα υπερευχαριστημενος απο την ανταποκριση τους!

Αυτα!

Δημοσ.

Παρελαβα προχτες 2 θηκες,μια για σκι και μια για μποτες σκι μαρκας NEVICA.Πολυ καλη ποιοτητα και συνολο με μεταφορικα 40 Ε.Παραγγελεια εκανα 17 Ιαν. το βραδυ ,το στειλαν στις 19 του μηνα και παρελαβα 25/01/17 

Τα πραγματα ηρθαν με speedex .

Εμενα μου καναν νερα μιας και την 24 του μηνα δε μου το παραδωσαν λογω ελειπων στοιχειων και ενω εγω περιμενα ολη τη μερα στο σπιτι.Ουτε ειδοποιηση ουτε τιποτα.Κοινως δε περασε κανενας.

Η διευθυνση και ολα τα στοιχεια μου ηταν ολοσωστα και επειδη στο καταστημα στους αμπελοκηπουν μου λεγαν αλλανταλον, αναγκαστηκα και εστειλα ενα email στα κεντρικα τους και το θεμα διευθετηθηκε σχεδον αμεσα.Το αναφερω για οποιον αντιμετωπισει παρομοιο θεμα να γνωριζει.

Αποστολή Ημερομηνία Περιγραφή Κατάστημα   25/1/2017 7:53:57 πμ Η αποστολή βρίσκεται σε διανομέα προς παράδοση Αμπελόκηποι   24/1/2017 8:04:59 μμ Η αποστολή δεν παραδόθηκε λόγω ελλιπών / λάθους στοιχείων παραλήπτη Αμπελόκηποι   24/1/2017 8:33:50 πμ Η αποστολή βρίσκεται σε διανομέα προς παράδοση Αμπελόκηποι   24/1/2017 1:54:55 πμ Η αποστολή (δέμα) αναχώρησε από το Σταθμό Κέντρο Διαλογής Κηφισιάς   19/1/2017 10:33:37 πμ Αναμονή αποστολής από τον αποστολέα

Δημοσ.

Ευχαριστω

Speedex  :-)

Νότια προάστια Αθήνα μου τα φέρνει η DHL πάντως, πιο πρόσφατη αγορά την πρωτοχρονιά με express delivery. 

**

Επιστροφή χρημάτων από SD έγινε πριν μέρες, αναμένω και τα μεταφορικά από PayPal Returns από 19/1, αργούνε μεν αλλά τα επιστρέφουν δε. 

• Like 1
Δημοσ.

Νότια προάστια Αθήνα μου τα φέρνει η DHL πάντως, πιο πρόσφατη αγορά την πρωτοχρονιά με express delivery. 

**

Επιστροφή χρημάτων από SD έγινε πριν μέρες, αναμένω και τα μεταφορικά από PayPal Returns από 19/1, αργούνε μεν αλλά τα επιστρέφουν δε. 

Δεν έχει σημασία αν είναι νότια ή οποιαδήποτε προάστια ή οπουδήποτε αλλού. Με standard delivery παραλαμβάνουμε τελικά με speedex, με express με DHL. Έχει να κάνει με την εταιρεία που συνεργάζεται εδώ στην Ελλάδα η ανάλογη Αγγλική.

Όσο για το paypal returns, αιτήθηκα για 2 επιστροφές στις 13/1, έλαβα επιβεβαίωση στις 23/1 και τα λεφτά πιστώθηκαν στο paypal balance στις 26/1.

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία αν είναι νότια ή οποιαδήποτε προάστια ή οπουδήποτε αλλού. Με standard delivery παραλαμβάνουμε τελικά με speedex, με express με DHL. Έχει να κάνει με την εταιρεία που συνεργάζεται εδώ στην Ελλάδα η ανάλογη Αγγλική.

Όσο για το paypal returns, αιτήθηκα για 2 επιστροφές στις 13/1, έλαβα επιβεβαίωση στις 23/1 και τα λεφτά πιστώθηκαν στο paypal balance στις 26/1.

Εχεις απολυτο δικιο. Με standard delivery και εγω περιμενω να ερθει με την speedex.

Στο site της wnDirect μου αναφερει οτι ειναι : In transit AIRLINE:MH87/FLIGHT:TAP/AWB:000-00000000 , μπορει κανεις να βγαλει νοημα απο αυτο, εγω προσπαθησα και υποθετω οτι ερχεται οδικως. Επισης πηγαινοντας απο το wnDirect στο site της speedex αναφερει τον κωδικο του δεματος με ημερομηνια 25/01 και περιγραφη "Αναμονη αποστολης απο τον αποστολεα". Ποσο χρονο χρειαζεται περιπου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...