john_shadow Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Πόσο καιρό μετά από τότε που το επέστρεψες? Για να παρακολουθώ τα μέηλ μου μήπως πάει στα spam. 10/1 το εστειλα...
bagasas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Βρε παιδια να κανω μια ερωτηση?Οταν γινει το Brexit θα μας επηρεασει σε θεμα αγορων απο τα Αγγλικα eshop?Θα μπορουμε να αγοραζουμε κανονικα απο to Sportsdirect? 1
molot12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Βρε παιδια να κανω μια ερωτηση?Οταν γινει το Brexit θα μας επηρεασει σε θεμα αγορων απο τα Αγγλικα eshop?Θα μπορουμε να αγοραζουμε κανονικα απο to Sportsdirect? Προφανώς αν βγούν τελείως εκτός ΕΕ και δεν πετύχουν καμιά ειδική τελωνειακή συμφωνία....αλλά μην ανησυχείς, έχουμε καιρό.... 1
coyote2 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα! Στις 29/12 επέστρεψα 2 μπλούζες για αλλαγή μεγέθους. Μου ήρθε μετά από λίγες μέρες μήνυμα ότι η 1 είναι out of stock σε εκείνο το χρώμα. Τους ζήτησα να μου στείλουν άλλο χρώμα και μου ήρθε άλλο μήνυμα ότι είναι out of stock. Τελικά, μόλις παρέλαβα το δέμα μου το οποίο φυσικά περιείχε μόνο τη 1 μπλούζα. Το ερώτημα μου είναι: πώς θα επιστραφούν τα χρήματα της μπλούζας που δεν ήρθε και πότε? Δεν είχαμε πληρώσει μέσω Paypal αλλά με άλλη κάρτα. Μέσα σε ένα εύλογο διάστημα τα βάζουν στην κάρτα. Εύλογο απο τη χρέωση. Το δέχονται οι τράπεζες. Πιστωνουν την κάρτα 1
supermarioarv Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδιά ποσο καιρό πρέπει να περιμένουμε για refund από PayPal τα ταχυδρομικά 10/1 έκανα αίτηση για επιστροφή τα ταχυδρομικά και ακόμη ούτε φωνή ούτε ακρόαση.... Επίσης το δέμα έχει φτάσει Αγγλία από 14/1 και επίσης από το sportsdirect ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Κάποιος αν ξέρει πόσο καιρό κάνει να επιστρέψει η PayPal τα ταχυδρομικά;
theopan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Βρε παιδια να κανω μια ερωτηση?Οταν γινει το Brexit θα μας επηρεασει σε θεμα αγορων απο τα Αγγλικα eshop?Θα μπορουμε να αγοραζουμε κανονικα απο to Sportsdirect? Εδώ δεν ξέρει καν η May και η Merkel που βαδίζουν, περιμένεις να σου πούμε εδώ μέσα υπό ποιά μορφή θα γίνει το "Brexit" (αν γίνει ποτέ) και αν θα υπόκεινται σε δασμούς οι αποστολές του. Βρε μπαγάσα κάτι αγωνίες που έχετε μερικοί... Προφανώς τα έχετε λυμένα όλα τα άλλα! Πλάκα έχετε... Κάποιοι άλλοι πάλι δεν ξέρουμε αν θα επιβιώσουμε και θα τη βγάλουμε μέχρι τότε... Ρε παιδιά ποσο καιρό πρέπει να περιμένουμε για refund από PayPal τα ταχυδρομικά 10/1 έκανα αίτηση για επιστροφή τα ταχυδρομικά και ακόμη ούτε φωνή ούτε ακρόαση.... Επίσης το δέμα έχει φτάσει Αγγλία από 14/1 και επίσης από το sportsdirect ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Κάποιος αν ξέρει πόσο καιρό κάνει να επιστρέψει η PayPal τα ταχυδρομικά; Καλά υπολόγιζε κανα μήνα ακόμα στην καλύτερη... Μετά βίας πήρε έγκριση ο πρώτος από το Δεκέμβρη...
vgiozo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Παίδες είναι αυστηροί με το χρονοδιάγραμμα επιστροφής προϊόντων; Για 2 μέρες μιλάμε, όχι πολύ... Νόμιζα πως το περιθώριο ήταν 14 μέρες από τη παραλαβή, στα χαρτιά της παραγγελίας πρόσεξα τώρα ότι λέει 7 μερες περιθώριο επιστροφής...
theopan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Παίδες είναι αυστηροί με το χρονοδιάγραμμα επιστροφής προϊόντων; Για 2 μέρες μιλάμε, όχι πολύ... Νόμιζα πως το περιθώριο ήταν 14 μέρες από τη παραλαβή, στα χαρτιά της παραγγελίας πρόσεξα τώρα ότι λέει 7 μερες περιθώριο επιστροφής... Εγώ δεν βλέπω τίποτα για περιθώριο επιστροφής στα χαρτιά πέρα από το "14 ημέρες" που αφορά την πίστωση του ποσού. (Please allow up to 14 days, for any refunds to appear in your account). Σε ποιό χαρτί το είδες αυτό εσύ;
vgiozo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Εγώ δεν βλέπω τίποτα για περιθώριο επιστροφής στα χαρτιά πέρα από το "14 ημέρες" που αφορά την πίστωση του ποσού. (Please allow up to 14 days, for any refunds to appear in your account). Σε ποιό χαρτί το είδες αυτό εσύ; Στη φόρμα επιστροφής προϊόντων που συνοδεύει τη παραγγελία Refunds and exchanges can be issued for items returned unused and with original labels and intact packaging within 7 days of delivery
theopan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δεν γράφει τίποτα τέτοιο σε εμένα όπως σου είπα. Σε κάθε περίπτωση ισχύουν οι σχετικές διατάξεις της Ε.Ε. (περί υπαναχώρησης κλπ.) που έχουν ελάχιστο περιθώριο τις 14 ημέρες. Και λίγα μηνύματα πιο πριν νομίζω κάποιος έγραφε ότι στο fb του απάντησαν περί 1 μήνα. 1
vgiozo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Εμένα το γράφει ρητά κάτω από τη παραγγελία και στη φόρμα επιστροφής
Vasilenia Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Μέσα σε ένα εύλογο διάστημα τα βάζουν στην κάρτα. Εύλογο απο τη χρέωση. Το δέχονται οι τράπεζες. Πιστωνουν την κάρτα Εσύ κι ο Questionner δε με αφήνετε ποτέ χωρίς απάντηση - να είστε καλά :-) Απλά,αναρωτιέμαι επειδή αυτή τη φορά δεν πληρώσαμε μέσω Paypal, αν τα πιστώνουν σε οποιαδήποτε κάρτα. Γιατί δε μου ήρθε κάποιο ανάλογο mail. Τους έστειλα μήνυμα στο FB κι ενώ πάντα έχω άμεση απάντηση,τώρα τίποτα ακόμα... Η χρέωση έγινε στις 15/12. Λογικά θα έχει γίνει το refund. Θα στείλω τν άντρα μου να το τσεκάρει.
coyote2 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 φαίνεται και σε ebaking και στο έντυπο πολλές φορές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα