molot12 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ Άλλες φόρες με DHL5-7 μέρες παραλάμβανα Τώρα από 30 12 16 δωρεάν και speedex για να δουμε Eφτασε φίλτατε ΑΘΗΝΑ ! http://prntscr.com/dug55y Just..Google It Απο αυριο το πρωί θα το δεις στη Speedex Γενικά η speedex είναι "τα ζώα μου αργά", οπότε περιμένεις. Και εγώ περιμένω μια επιστροφή και μου την έσπασε που την έστειλαν πάλι με speedex. Στην περίπτωση της δικής μου πόλης συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο η DHL σέρνεται και η Speedex....πετάει Ολα είναι σχετικά φίλτατε, ο ανθρώπινος παράγοντας είναι το πιο σημαντικό και όχι τα ονόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μου απαντησαν στο fb χθες,και λενε οτι δεν εφθυνονται αυτοι κ οτι ειναι δικα μου τα μεταφορικα. Εγω αν ενεργοποιησω το paypal returns και ισχυριστω οτι το λαθος ηταν δικο τους,λετε να πιασει?(οντως ετσι εγινε,αλλα δε το παραδεχονται)... Απο εκει κ περα,αν δε βγαλω ακρη,και τα στειλω πισω με δικα μου εξοδα για αλλαγη,τα μεταφορικα μετα απο αγγλια για Ελλαδα ειναι δικα τους σωστα? Θα πρεπει να τους ενημερωσω οτι θα στειλω τα ρουχα για αλλαγη πριν τα στειλω με ελτα,η τα στελνω και ανοιγοντας το βλεπουνε? Επισης διαβασα πιο πισω,οτι καλυτερα να τα βαλω σε χαρτοκουτο,παρα στη μπλε σακουλα που τα στελνουν,καλα καταλαβα? Το βαρος ειναι περιπου 2 κιλα... Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Έχει ειπωθεί σε προηγούμενα post, αλλά την ξαναλέω. Το PayPal Returns πρέπει να το ενεργοποιήσεις από δω: https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns/υπόψιν σου, έχεις δικαίωμα έως 12 επιστροφές μέχρι 31/12/2016, και σε επιστρέφουν έως 30ε. Κάθε παραγγελία σου είναι μια δικαιούμενη επιστροφή, δηλαδή θα σε δώσει λεφτά για μια φορά ανα παραγγελία που κάνεις επιστροφή, με λίγα λόγια, βάζεις τα 3 τεμάχια σε ένα πακέτο και το στέλνεις, αν τα σπάσεις σε 3 πακέτα θα λάβεις χρήματα μόνο για το 1. Άρα: 1. Ενεργοποιείς τη δυνατότητα PayPal returns. 2. Διαλέγεις ποια προιόντα θέλεις να στείλεις πίσω και τα βάζεις σε ένα πακέτο. 3. Πας ταχυδρομείο και βγάζεις φωτογραφία: το πακέτο με όλα τα στοιχεία επάνω (παραλήπτη, αποστολέα, γραμματόσημα) να φαίνεται ότι το στέλνεις δηλαδή, φωτογραφία την απόδειξη από το ταχυδρομείο, και εγώ τους έστειλα φωτογραφία και από το χαρτί επιστροφών που είχα συμπληρώσει. 4. Συμπληρώνεις μετά αυτή τη φόρμα με όλα τα στοιχεία που ζητάει: https://en.paypal-returns.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=60702 5. Περιμένεις να σε βάλουν τα χρήματα στο PayPal balance. Εγώ τα έστειλα Σάββατο, και Δευτέρα με είχαν βάλει τα λεφτά. Για το ταχυδρομείο, προσωπικά χρησιμοποιώ ΕΛΤΑ, είναι γενικά πιο φθηνά αλλά ψάξε το. 1. Από εδώ υπολογίζεις το κόστος του πακέτου: http://www.elta.gr/el-gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CF%83%CF%89%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82.aspx Επιστολή > Εξωτερικό > Ηνωμένο Βασίλειο > Α' Προτεραιότητα > Συστημένο > Ακανόνιστα > ΒΑΡΟΣ 2. Κάτω κάτω εδώ πέρα έχει φακέλους (τους έχει και στο ταχυδρομείο), αγόρασε έναν από αυτούς για να φύγει ως "επιστολή" το δέμα σου και να πληρώσεις τα λιγότερα δυνατά: http://www.elta.gr/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/eshop/tabid/557/CategoryID/12/Level/a/language/el-GR/List/1/Default.aspx(στον XL είχε χωρέσει φόρμα, μια τσάντα και μια ζώνη χωρίς πολύ κόπο ). Όπως είπα, στάλθηκαν Σάββατο, τα λεφτά από το PayPal κατατέθηκαν Δευτέρα (μπορεί και Τρίτη), την Παρασκευή ήταν Αγγλία και το απόγευμά της με είχε βάλει τα λεφτά το SportsDirect. Για οποιαδήποτε απορία πες με Ησουν κατατοπιστικοτατος,για πρωτη φορα θα χρειαστει να επιστρεψω ρουχα τα οποια ηρθαν ολα σε λαθος μεγεθη.. Εχω ομως μερικες αποριες ακομη.Τη φορμα(paypal refunds)τη συμπληρωνουμε ΑΦΟΥ στειλουμε τα ρουχα,σωστα?Γιατι βλεπω ζηταει φωτογραφια αποδειξη κτλ.. Απο εκει και περα,ειναι προτιμοτερο να βαλω τα ρουχα στη μπλε σακουλα(οπως μου ηρθαν δηλαδη),η να τα βαλω σε μια μικρη κουτα? Ειναι περιπου 2 κιλα,οποτε θα φυγει σαν απλο δεμα αν δε κανω λαθος..Αν μπορειτε να με διαφωτισετε λιγο αμεσα,γιατι θελω αυρι το πρωι να τα στειλω.Επισης,η διευθηνση ειναι η brook part east,meadowlane,shirebrook,NG20 8RY? Ευχαριστω,και συγνωμη αν εχει ξανααναφερθει η απορια μου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ησουν κατατοπιστικοτατος,για πρωτη φορα θα χρειαστει να επιστρεψω ρουχα τα οποια ηρθαν ολα σε λαθος μεγεθη.. Εχω ομως μερικες αποριες ακομη.Τη φορμα(paypal refunds)τη συμπληρωνουμε ΑΦΟΥ στειλουμε τα ρουχα,σωστα?Γιατι βλεπω ζηταει φωτογραφια αποδειξη κτλ.. Απο εκει και περα,ειναι προτιμοτερο να βαλω τα ρουχα στη μπλε σακουλα(οπως μου ηρθαν δηλαδη),η να τα βαλω σε μια μικρη κουτα? Ειναι περιπου 2 κιλα,οποτε θα φυγει σαν απλο δεμα αν δε κανω λαθος..Αν μπορειτε να με διαφωτισετε λιγο αμεσα,γιατι θελω αυρι το πρωι να τα στειλω.Επισης,η διευθηνση ειναι η brook part east,meadowlane,shirebrook,NG20 8RY? Ευχαριστω,και συγνωμη αν εχει ξανααναφερθει η απορια μου.. Τι σημαίνει "προτιμότερο"; Φοβάσαι μην τυχόν και ...σπάσει τίποτα; Δεν χρειάζεται κούτα. Τη φόρμα προφανώς θα τη συμπληρώσεις αφού στείλεις. Αφού το λες και μόνος σου ότι δεν έχεις φωτογραφίες να ανεβάσεις αν δεν έχεις στείλει πρώτα. Το "περίπου 2 κιλά" δεν αρκεί πάντως. Πρέπει να ζυγίσεις με ακρίβεια και να δεις αν είναι πάνω ή κάτω από 2 κιλά γιατί τα 2 κιλά είναι το όριο για αποστολή σαν επιστολικό ταχυδρομείο. Αν είναι πάνω από 2 κιλά, δυστυχώς θα σταλεί αναγκαστικά σαν δέμα και ανεβαίνει πολύ το κόστος (κοντά ή και πάνω από 30€ μπες στο site των ΕΛΤΑ και πήγαινε Υπολογισμό Κόστους).Κοίτα να το κρατήσεις όσο γίνεται πιο κάτω από τα 2 κιλά το βάρος ακόμα και αν χρειαστεί να μην επιστρέψεις κάτι που δεν είναι απολύτως απαραίτητο να επιστραφεί... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Πάντως πριν κανένα χρόνο είχε χρειαστεί να στείλω ρούχα πίσω και τα είχα συσκευάσει στην μπλε σακούλα. Οπότε πήγα να τα στείλω από το κεντρικό κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Σύνταγμα μιας και είχα μια δουλειά προς τα εκεί. ΔΕΝ μου τα δέχτηκαν με την πρόφαση ότι ήταν χύμα στο νάιλον ενώ ήθελαν μέσα σε χαρτόκουτο (που ήθελαν να μου πουλήσουν). Αφού τους ενημέρωσα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνω αυτό και ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα, σηκώθηκα και έφυγα και τα έστειλα μέσω του τοπικού καταστήματος της περιοχής μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Εμενα πάντως το paypalμου πλήρωσε και το χαρτόκουτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c23 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ησουν κατατοπιστικοτατος,για πρωτη φορα θα χρειαστει να επιστρεψω ρουχα τα οποια ηρθαν ολα σε λαθος μεγεθη.. Εχω ομως μερικες αποριες ακομη.Τη φορμα(paypal refunds)τη συμπληρωνουμε ΑΦΟΥ στειλουμε τα ρουχα,σωστα?Γιατι βλεπω ζηταει φωτογραφια αποδειξη κτλ.. Απο εκει και περα,ειναι προτιμοτερο να βαλω τα ρουχα στη μπλε σακουλα(οπως μου ηρθαν δηλαδη),η να τα βαλω σε μια μικρη κουτα? Ειναι περιπου 2 κιλα,οποτε θα φυγει σαν απλο δεμα αν δε κανω λαθος..Αν μπορειτε να με διαφωτισετε λιγο αμεσα,γιατι θελω αυρι το πρωι να τα στειλω.Επισης,η διευθηνση ειναι η brook part east,meadowlane,shirebrook,NG20 8RY? Ευχαριστω,και συγνωμη αν εχει ξανααναφερθει η απορια μου.. Aν ήταν δικό τους το σφάλμα μπορεί να γλύτωνες τα μεταφορικά, εμένα σε faulty item τους είχα στείλει φώτο και βίντεο και επικοινώνησαν με τη DHL να έρθει σπίτι να το πάρει. Αλλά από όσο είδα mail και order history συμβαδίζουν σε σένα, οπότε δε μπορείς να αποδείξεις ότι έκαναν αυτοί λάθος, θα έπρεπε να το είχες τσεκάρει και όταν ήρθε το mail αν είναι σωστά όλα. Αφού στείλεις τα ρούχα κάνεις την αίτηση, στο ταχυδρομείο ενώ έχουν μπει γραμματόσημα, κτλ και είναι έτοιμο προς παράδοση βγάλε τη φώτο. Εγώ χρησιμοποιώ τη σακούλα τους, τα συσκευάζω εκεί, κολλάω απέξω το χαρτάκι με τη διεύθυνσή τους και τη δικιά μου και τέλος. Όπως σε είπε και ο @theopan κοίτα να είναι κάτω από 2κ, αλλιώς θα φύγει ως δέμα και μπορεί να είναι 30+ ευρώ, το paypal returns σε επιστρέφει έως 30. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.H διευθηνση ειναι αυτη που ειπα παραπανω,σωστα? Επισης,συμπληρωνω τη φορα επιστροφης τωρα.Που γραφω τα νουμερα(πχ large)που θελω να μου ερθουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marianna.95 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.H διευθηνση ειναι αυτη που ειπα παραπανω,σωστα? Επισης,συμπληρωνω τη φορα επιστροφης τωρα.Που γραφω τα νουμερα(πχ large)που θελω να μου ερθουν? Και η διεύθυνση και τη φόρμα για τα νούμερα που θέλεις να αλλάξεις θα τα βρεις στα 2-3 χαρτιά που ήρθαν μαζί με τα πράγματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Και η διεύθυνση και τη φόρμα για τα νούμερα που θέλεις να αλλάξεις θα τα βρεις στα 2-3 χαρτιά που ήρθαν μαζί με τα πράγματα. Ναι τα γνωριζω αυτα,μονο για τη διευθηνση ηθελα να σιγουρευτω. Να ενημερωσω πως μολις ελαβα mail,και μου λενε πως θα στειλουν αυτοι κουριερ να ερθει απο το σπιτι μου και να παραλαβει τα λαθος ρουχα.Ισως σταθηκα τυχερος στην ατυχια μου.Λογικα αναγνωρισαν το λαθος τους. Παντως στο facebook μου απαντησαν οτι δεν ευθυνονται,και στο email μου εστειλαν οτι θα αναλαβουν αυτοι.. Θα ενημερωσω σχετικα μολις εχω νεα.Προς το παρων τους ενημερωσα ποια ρουχα ειναι για επιστροφη(αυτο μου ζητησαν απτο mail),και αναμενω νεοτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marianna.95 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Και η διεύθυνση και τη φόρμα για τα νούμερα που θέλεις να αλλάξεις θα τα βρεις στα 2-3 χαρτιά που ήρθαν μαζί με τα πράγματα. Ναι απλά λέω ότι δεν χρειάζεται να την γράψεις εσύ απλά κόβεις το μισό χαρτί που έχει την διεύθυνση και το κολλάς έξω από τον φάκελο που στέλνεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knav13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 καλημέρα,στέλνω πρώτη φορά και θα ήθελα να ρωτήσω για τα μεγέθη.με βάση τον οδηγό μεγεθών ειμαι στο 2xl ,τελικά παρήγγειλα xl το οποίο και είναι πολύ μεγάλο.γενικά φοράω large.τι νούμερο να το παραγγείλω.ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 καλημέρα,στέλνω πρώτη φορά και θα ήθελα να ρωτήσω για τα μεγέθη.με βάση τον οδηγό μεγεθών ειμαι στο 2xl ,τελικά παρήγγειλα xl το οποίο και είναι πολύ μεγάλο.γενικά φοράω large.τι νούμερο να το παραγγείλω.ευχαριστώ. Το νούμερο διαφέρει και αναλόγως την μάρκα. Για παράδειγμα τα EverLast (Φόρμες-μπλόυζες) , έχουν μεγάλη γραμμή. Εμένα το νούμερο μου 2XL και το 1XL μου ήρθε μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knav13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση.όντως στο lonsdale το large μου ειναι μια χαρά.αναφέρομαι στο karrimor 3 in 1 jacket.απλα ειμαι μεταξυ large και medium,δευτερη φορα λαθος νουμερο δεν αντεχεται!αν εχει παρει καποιος το συγκεκριμενο και με βοηθουσε θα το εκτιμουσα πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Το νούμερο διαφέρει και αναλόγως την μάρκα. Για παράδειγμα τα EverLast (Φόρμες-μπλόυζες) , έχουν μεγάλη γραμμή. Εμένα το νούμερο μου 2XL και το 1XL μου ήρθε μια χαρα. Σημαντικό ρόλο παίζει το pattern (κοψιμο) του ρούχου και ο σωματότυπος του καθενός, εμένα πχ. στα Everlast ενω φοράω ΧL μου ήρθε οριακά στη μέση και σχετικά κοντά τα μανίκια που να έπαιρνα ενα νούμερο μικρότερο όπως λες Απεναντίας σε ενα άλλο Lonsdale το ΧL μου ήρθε ΟΚ. Γενικά στα top μην εμπιστεύεστε τα μεγέθη του πίνακα του sportdirect ! Eνας πρακτικός ενδεικτικός κανόνας είναι αν βλέπετε οτι το ρούχο βγαίνει σε υπερβολικά πολλά μεγέθη, δηλαδή εκτός απο XL, XXL συνεχίζει και με παραπάνω XXLL, τότε μάλλον έχει στενή γραμμή και πάρτε ενα νούμερο παραπάνω απο αυτό που φοράτε. Γενικά είναι ενα ρίσκο μέχρι να σταθεροποιηθείς σε κάποια συγκεκριμένη εταιρεία...trial by error συμφορουμίτες... Για τα παπούτσια και τα παντελόνια τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Παραγγείλτε στο νούμερο που φοράτε στο αγγλικό σύστημα (πχ. 38'' ιντσες μέση για παντελόνι, 9 UK μέγεθος για παπούτσι) και θα είστε ΟΚ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα