slade123 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Σήμερα με το κρύο που έφαγα συνειδητοποίησα οτι χρείαζομαι μπουφάν.Έχει αγοράσει κανένας το karrimor 3 in 1 με fleece πακέτο που είναι απο το sportsdirect?Τι παίζει με τα νούμερα?Μήπως θέλει ένα νούμερο κάτω όπως πολλές μάρκες?Πόσο μακρύ ειναι το μανίκι και γενικότερα το μπουφάν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasileios1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 γνωριζει καποιος εαν στειλω μια μπλουζα για αλλαγη λογω μεγεθους, εαν πρεπει να πληρωσω για να μου την στειλουν πισω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 γνωριζει καποιος εαν στειλω μια μπλουζα για αλλαγη λογω μεγεθους, εαν πρεπει να πληρωσω για να μου την στειλουν πισω? Πληρώνεις μόνο το Ελλάδα -> Αγγλία, αυτοί θα αναλάβουν το Αγγλία -> Ελλάδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Σήμερα με το κρύο που έφαγα συνειδητοποίησα οτι χρείαζομαι μπουφάν.Έχει αγοράσει κανένας το karrimor 3 in 1 με fleece πακέτο που είναι απο το sportsdirect?Τι παίζει με τα νούμερα?Μήπως θέλει ένα νούμερο κάτω όπως πολλές μάρκες?Πόσο μακρύ ειναι το μανίκι και γενικότερα το μπουφάν? Αγόρασα τα Χριστούγεννα με τα δωρεάν μεταφορικά το Parka Jacket. Πρέπει να είναι παρόμοιο με το 3 in 1. Είναι σίγουρο αρκετά ζεστό (χωρίς να είναι σαν κάποια north sales που είχα πολύ παλιά που τα φόραγες με κοντομάνικο και πήγαινες στα χιόνια). Σαν νούμερο, θα το έλεγα νορμάλ, δηλαδή, εγώ που είμαι κανονικοαδύνατος με πολύ μακριά άκρα, το xl μου είναι οριακά καλό. Είναι σακουλέ, αλλά όχι τόσο ώστε να μην φοριέται και τα μανίκια είναι σχετικά κοντά, αλλά όχι πάρα πολύ. 2,02 το ύψος μου, 2,12 το άνοιγμα χεριών μου και 95 τα κιλά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slade123 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 http://gr.sportsdirect.com/karrimor-3-in-1-jacket-mens-443532?colcode=44353203Ξέχασα να βάλω λινκ.Λογικά το παρκα που πήρες πρέπει να είναι λίγο πιο μακρύ.Εγώ είμαι 1,78 και 72 κιλά και σκεφτόμουν να πάρω το medium αλλα σε πολλά ρούχα πάω μέχρι και στο small.Για αυτό λέω άμα πάρω κάτι να μην κολυμπάω για να μην μπαίνω μετά στην διαδικασία να τα στέλνω πίσω.Έπειτα στο site στην περιγραφή του μπουφάν λέει διάφορα τα οποία δεν ξέρουμε και εαν ισχύουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D_artagnan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Οταν παραλάβουν και κανουν ενα exchange σίγουρα ενημερώνουν με mail ? Εστειλα μια μπλούζα για αλλαγη στις 30/12 απλό με ΕΛΤΑ κ ακόμη δεν εχω καμια ενημερωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Οταν παραλάβουν και κανουν ενα exchange σίγουρα ενημερώνουν με mail ? Εστειλα μια μπλούζα για αλλαγη στις 30/12 απλό με ΕΛΤΑ κ ακόμη δεν εχω καμια ενημερωση Ναι πάντα ενημερώνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Παιδια γνωριζουμε γιατι εβγαλαν τα reviews; Βοηθουσαν αρκετο κοσμο, κυριως με τα σχολια που εκαναν σχετικα με τα νουμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Παιδια γνωριζουμε γιατι εβγαλαν τα reviews; Βοηθουσαν αρκετο κοσμο, κυριως με τα σχολια που εκαναν σχετικα με τα νουμερα. γιατί σε κάποια πράγματα που ήταν απαράδεκτα έπεφτε κράξιμο και δεν πούλαγαν.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μολις παρελαβα,και ολη η παραγγελια μου ειναι λαθος νουμερα.Εντελως λαθος ομως. Μπορει καποιος να μου εξηγησει λιγο αναλυτικα τη διαδικασια επιστροφης?Ξερω εχει αναφερθει πολλες φορες,ομως θελω αν μπορειτε να με κατατοπισετε λιγο παραπανω.Να αναφερω οτι η αγορα εγινε με prepaid πειραιως,στην οποια εχω συνδεδεμενο και το πευπαλ. Το πρωτο βημα ειναι να στειλω mail η στο facebook για να τους ενημερωσω?Ευχαριστω προκαταβολικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μολις παρελαβα,και ολη η παραγγελια μου ειναι λαθος νουμερα.Εντελως λαθος ομως. Μπορει καποιος να μου εξηγησει λιγο αναλυτικα τη διαδικασια επιστροφης?Ξερω εχει αναφερθει πολλες φορες,ομως θελω αν μπορειτε να με κατατοπισετε λιγο παραπανω.Να αναφερω οτι η αγορα εγινε με prepaid πειραιως,στην οποια εχω συνδεδεμενο και το πευπαλ. Το πρωτο βημα ειναι να στειλω mail η στο facebook για να τους ενημερωσω?Ευχαριστω προκαταβολικα! Αν ήρθαν όλα λάθος, καλύτερα να τους στείλεις στο facebook ή/και στο twitter και να τους το πεις. Να τους τονίσεις ότι δεν είναι μόνο ένα προϊόν λάθος αλλά όλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Αν ήρθαν όλα λάθος, καλύτερα να τους στείλεις στο facebook ή/και στο twitter και να τους το πεις. Να τους τονίσεις ότι δεν είναι μόνο ένα προϊόν λάθος αλλά όλα. Ευχαριστω για την αμεσοτητα.Αρα ξεκιναω με fb,και ευχομαι να απαντησουν φετος...Να τους πω οτι επειδη ειναι δικο τους λαθος,θα επιβαρυνθουν τα μεταφορικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστω για την αμεσοτητα.Αρα ξεκιναω με fb,και ευχομαι να απαντησουν φετος...Να τους πω οτι επειδη ειναι δικο τους λαθος,θα επιβαρυνθουν τα μεταφορικα? Εγώ αυτό θα τους έλεγα. Μιας και σου ήρθε εξ ολοκλήρου λάθος η παραγγελία, δεν έχεις ευθύνη λάθους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Εγώ αυτό θα τους έλεγα. Μιας και σου ήρθε εξ ολοκλήρου λάθος η παραγγελία, δεν έχεις ευθύνη λάθους. Αυτο που μου κανει τρομερη εντυπωση,ειναι οτι ενω διπλοτσεκάρισα τα νουμερα πριν κανω τη παραγγελια,τωρα στο order history,μου τα βγαζει εντελως διαφορετικα.Τελοσπαντων,θα ξαναενημερωσω μολις εχω νεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Αυτο που μου κανει τρομερη εντυπωση,ειναι οτι ενω διπλοτσεκάρισα τα νουμερα πριν κανω τη παραγγελια,τωρα στο order history,μου τα βγαζει εντελως διαφορετικα.Τελοσπαντων,θα ξαναενημερωσω μολις εχω νεα. ωχ κακο αυτο.. στο mail ποια νουμερα εχει? αυτα που ηθελες η αυτα που σου ηρθαν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα