Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1st Jan 2017 20:02

Order Collected  1st Jan 2017 20:02

Dear

Order reference number is: APPSD4013084199

Your order has been collected by your nominated courier.

Please find below the delivery tracking.

Please only use the tracking link on the day of delivery

Delivered By:    Consignment Number:

Wn Direct        DI0019131585

wn direct com

No tracking information found

Please check your reference numbers. :shifty: :shifty:

Για εξηγήστε μου

Ευχαριστώ,

Καλή χρόνια να έχουμε

Mην αγχώνεσαι δεν έχει ενημερωθεί ακόμη το site της wndirect  :-(  Το ίδιο βγαζει και σε εμενα ... δοκίμασε αργότερα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δε βλέπω κάπου το 31/12

αντίθετα βλέπω νέους όρους από 1/12

https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns/general-conditions 

Κανονικά ισχύει και το πιθανότερο θα συνεχίσει να ισχύει ες αεί. Το 31/12 ήταν ορόσημο για το αριθμό επιστροφών που δικαιούται ο καθένας μας. Δηλαδή ουσιαστικά έλεγα ότι μέχρι 31/12 μπορούμε να πάρουμε έξοδα 12 επιστροφών. Όχι ότι ισχύει η υπηρεσία μέχρι 31/12/16... Από 1/1/17 απλά μηδένισε το όριο και ξεκίνησε νέο.

Καλησπέρα, για κάποιο λόγο όταν πραγματοποιώ αγορά μέσω paypal μου βγάζει μήνυμα οτι δεν δέχεται την πληρωμή (παρ'όλο που υπάρχουν κανονικά τα χρήματα στην κάρτα). Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Και αν ναι, μπορεί να μου πει πως το έλυσε;

Καλησπέρα μόλις παρέλαβα παραγγελία 1.1

Θα ήθελα κάποιος αν μπορεί να πει την ακριβής διαδικασία που πρέπει να κάνουμε για αλλαγή πραγμάτων...

Θέλω να επιστρέψω 3 μπλουζάκια τα οποία μου είναι μεγάλα. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω και με τo PayPal αν ισχύει η διαδικασία επιστροφής

Καλησπέρα μόλις παρέλαβα παραγγελία 1.1

Θα ήθελα κάποιος αν μπορεί να πει την ακριβής διαδικασία που πρέπει να κάνουμε για αλλαγή πραγμάτων...

Θέλω να επιστρέψω 3 μπλουζάκια τα οποία μου είναι μεγάλα. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω και με τo PayPal αν ισχύει η διαδικασία επιστροφής

http://www.insomnia.gr/topic/466957-to-topic-%CF%84%CE%BF%CF%85-sportsdirectcom/page-322?do=findComment&comment=54542590

λοιπόν αδερφές και παλικάρια από λάθος έγινε παραγγελία σε αυτά τα εσώρουχα το λάθος νούμερο

http://www.sportsdirect.com/miso-bikini-briefs-4-pack-ladies-420334?colcode=42033406

επειδή επιστροφές σε εσώρουχα νομίζω δεν μπορούν να γίνουν, αν κάποιος ενδιαφέρεται τα δίνω όσο ακριβώς τα πήρα  5,99 €.

Το νούμερο είναι XL και υπάρχουν

2 πακέτα Colour Pnk/Lilac/Flora Size 16 (XL)

και 1 πακέτο Colour Blck/Wht/Floral Size 16 (XL)

Εδώ και αρκετές εβδομάδες έχω παρατηρήσει ότι δεν λαμβάνω στο email μου το newsletter με τις προσφορές του καταστήματος.

Οι υπόλοιποι λαμβάνετε κανονικά το newsletter;

Ναι. Μάλιστα σήμερα έλαβα ένα. Τα οποία, κατά τη γνώμη μου, είναι σχεδόν άχρηστα γιατί διαφημίζουν τιμές που ήδη υπάρχουν στο site όλο το χρόνο. Εξαιρούνται βέβαια newsletters με κουπόνια για έκπτωση στην παραγγελία, δωρεάν μεταφορικά κλπ.

Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των newsletters δεν έχει κάποια αξία είναι αλήθεια. Κάποια όμως που εμπεριέχουν τα flash sales των επιμέρους εταιρειών ή κατηγοριών είναι χρήσιμα.

Σε εμένα έχουν πάψει να έρχονται εδώ και περίπου έναν μήνα. Θα επιχειρήσω νέα εγγραφή (subscribe) στην υπηρεσία.

Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των newsletters δεν έχει κάποια αξία είναι αλήθεια. Κάποια όμως που εμπεριέχουν τα flash sales των επιμέρους εταιρειών ή κατηγοριών είναι χρήσιμα.

Σε εμένα έχουν πάψει να έρχονται εδώ και περίπου έναν μήνα. Θα επιχειρήσω νέα εγγραφή (subscribe) στην υπηρεσία.

κοιτα και στα spam μηπως πανε εκει....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ και αρκετές εβδομάδες έχω παρατηρήσει ότι δεν λαμβάνω στο email μου το newsletter με τις προσφορές του καταστήματος.

Ναι κάθε μέρα μου σπάνε τα ούμπαλα κι είμαι έτοιμος είναι να ακυρώσω τη συνδρομή να ησυχάσω

Επεξ/σία από vgiozo

Και σ'εμένα το ίδιο συνέβη...εδώ και κάποιες βδομάδες λαμβάνω στα spam το newsletter τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...