coyote2 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Οκ δε το ηξερσρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα, Τελικά express εστάλησαν οι παραγγελίες της Πρωτοχρονιάς. Όσοι είστε Αθήνα, μπορεί να παραλάβετε και σήμερα. Εδώ δεν έχω πάρει αριθμό αποστολής τι να παραλαβω σήμερα; Πιθανότατα ισχύει αυτό που γράφει ο gogos.Και σ'εμένα στη σελίδα της DHL φαίνεται να μην έχει φύγει καν από Αγγλία αλλά έλαβα το μεσημέρι sms στο κινητό ότι θα παραλάβω αύριο(μένω εντός Αττικής και είχα ζητήσει express delivery). Οψόμεθα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Ακριβως το ιδιο και εμενα, πριν λιγη ωρα εσκασε και σε εμενα μυνημα, μεχρι το μεσημερι ελεγε οτι περιμενουν τον μεταφορεα να παραλαβει το δεμα και τωρα μου λεει οτι αυριο θα μου το παραδωσουν. Ξερω οτι το express οντως μπορουν να πιασουν την μια εργασιμη ημερα, λιγοτερο απο 24ωρες, μου εχει ξαναστειλει καταστημα απο Αγγλια και δεν το πιστευα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Πιθανότατα ισχύει αυτό που γράφει ο gogos.Και σ'εμένα στη σελίδα της DHL φαίνεται να μην έχει φύγει καν από Αγγλία αλλά έλαβα το μεσημέρι sms στο κινητό ότι θα παραλάβω αύριο(μένω εντός Αττικής και είχα ζητήσει express delivery). Οψόμεθα... Σωστοί επαγγελματίες.... σε αντίθεση με τα γραφεία τους σε μεγάλη κεντρική πόλη της Θεσσαλίας που δεν ενημερώνουν ποτέ με sms ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grinder_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Σωστοί επαγγελματίες.... σε αντίθεση με τα γραφεία τους σε μεγάλη κεντρική πόλη της Θεσσαλίας που δεν ενημερώνουν ποτέ με sms ! Mια φορά καλύτεροι είναι από speedex και acs, οι οποίοι είναι επικίνδυνοι... Θεωρώ ότι θα συνεχίσει και το 2017, με τους ίδιους ή διαφορετικούς όρους. Τώρα όσον αφορά το exchange, δεν έχω πάρει άλλο mail αλλά στέλνουν (συνήθως την επόμενη μέρα που σου γράφουν ότι έγινε exchange) το tracking number. Δεν μου έχει έρθει ακόμα κάτι και είναι η πρώτη φορά. Εντελώς πληροφοριακά σήμερα μου έστειλαν το tracking. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 παιδιά επειδή δε μου κάθετε καλά(μπορεί να θελα medium) αν ενδιαφέρεται κανείς ας μου στείλει http://www.sportsdirect.com/firetrap-blackseal-harrington-jacket-605415?colcode=60541541 είναι σε Large Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Οσοι αθηναιοι παρηγγειλαν το βραδυ της πρωτοχρονιας,λογικα σημερα θα παραλαβουν.Το δικο μου δειχνει οτι ηδη ειναι αθηνα σπο το πρωι,και λογικα δευτερα θα τα εχω στα χερια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Εγώ παρήγγειλα τη Πρωτοχρονιά, μόλις σήμερα με ειδοποίησαν ότι παρέδωσαν το δέμα στη μεταφορική...από βδομάδα λοιπόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Γιατί πιστεύουμε ότι το paypal δεν επιστρέφει τα μεταφορικά πλέον? το αγγλικο εχει εξοδα αποστολης 10 ευρω, το ελληνικο 3 για αγορες κατω των 100 και μηδεν για ανω των 200 αμα τα βαλεις τα ποσα αυτα στην τιμη των προιοντων που εδωσα πριν.. τοτε το ελληνικο βγαινει κανα μισαευρω πιο φθηνο 1)Θέλω να παρατηρήσω κάτι Ακόμη κι αν είναι όπως τα λες υπάρχει διαφορά στο ΦΠΑ στα προιόντα που παραγγέλνεις Εχεις τσεκάρει αν τα παιδικά ρούχα στο Ελληνικό έρχονται με διαφορετικό ΦΠΑ (24% αντι για 0%)? ή αν τα δικά σου ρούχα έρχονται με 24% αντί για 20% Μπορείς να δεις κάποια απόδειξη σου έντυπη που έχει κρατήσει εσύ ή κάποιος άλλος? Το αναφέρω γιατί στα παιδιά είναι πάρα πολύ μεγάλη διαφορά το 24% 2) εβαλα 3 ζευγάρια παπούτσια στο ελληνικό 140 ευρω και δε μου έβγαλε 3 ευρω μεταφορικά Μήπως εννοείς το womie? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitrios51 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Εχω αυτή την αθλητική μπλούζα adidas απο συνθετικό εδώ και κάτι μήνες,αφόρετη με τη ταμπελίτσα της.Βαριόμουν να στέλνω πίσω μόνο μια μπλούζα για αλλαγή και έτσι την κράτησα,μέγεθος Medium,τιμή 13€ συν τα μεταφορικά,αντικαταβολή ή paypal http://gr.sportsdirect.com/adidas-3-stripe-estro-t-shirt-mens-623106?colcode=62310630 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Εκανα παραγγελεια πρωτοχρονια, εδωσαν το δεμα χθες στην μεταφορικη και σημερα πριν τις 11 ηταν σπιτι. Οντως το express ειναι ταχυτατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Γιατί πιστεύουμε ότι το paypal δεν επιστρέφει τα μεταφορικά πλέον? 2) εβαλα 3 ζευγάρια παπούτσια στο ελληνικό 140 ευρω και δε μου έβγαλε 3 ευρω μεταφορικά Μήπως εννοείς το womie? Μέχρι 31 Δεκεμβρίου δεν έλεγε? αν επιστρέφουν ακόμα να στείλω το μπουφάν πίσω άμα είναι... ναι το womie εννοει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ε είναι προφανές νομίζω ότι έχουν σχέση τα αντικείμενα που παρήγγειλε ο καθένας μας. Δεν είναι όλα το ίδιο άμεσα διαθέσιμα. Και ούτε φυσικά τίθεται θέμα να διεκπεραιωθούν ταυτόχρονα και την ίδια μέρα όλες οι παραγγελίες που έπεσαν 1/1. Και 10 λεπτά διαφορά ακόμα μπορεί να στείλουν μια παραγγελία για εκτέλεση την επόμενη μέρα. Εγώ πήρα αυτή τη φορά κι ένα ποδήλατο (ζήλεψα το συμφορουμίτη και πήρα ιδέα! ). Μόλις χθες ολοκληρώθηκε το processing και τώρα ακόμα δεν έχει παραλάβει η DHL. Υ.Γ. Όσο για τα Pierre Cardin, θα πρότεινα να μην τα κοιτάτε καν! Τέτοια σκουπίδια από άποψη ποιότητας δεν έχω ξαναδεί! Χειρότερα κι από τα χειρότερα κινέζικα που μπορείς να βρεις στα υπόγεια των Κινέζων στο Μεταξουργείο (κυριολεκτικά). Τα δε νούμερα είναι όχι για Κινέζους αλλά για Πυγμαίους. Καμία σχέση με την πραγματικότητα! Ένα μπουφανάκι των 20€ που πήρα την τελευταία φορά εκτός του ότι είναι σίγουρα 3 νούμερα κάτω από αυτό που υποστηρίζει, ούτε 5€ δεν θα έδινα για να το πάρω αν το έβλεπα σε μαγαζί... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Το παντελόνι που πηρα εγω ειναι πολύ καλό Εχω πάρει και βερμούδες. Μπλουζάκι δεν έχω πάρει Μέχρι 31 Δεκεμβρίου δεν έλεγε? αν επιστρέφουν ακόμα να στείλω το μπουφάν πίσω άμα είναι... ναι το womie εννοει.. δε βλέπω κάπου το 31/12 αντίθετα βλέπω νέους όρους από 1/12 https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns/general-conditions 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipoOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 1st Jan 2017 20:02 Order Collected 1st Jan 2017 20:02 Dear Order reference number is: APPSD4013084199 Your order has been collected by your nominated courier. Please find below the delivery tracking. Please only use the tracking link on the day of delivery Delivered By: Consignment Number: Wn Direct DI0019131585 wn direct com No tracking information found Please check your reference numbers. :shifty: Για εξηγήστε μου Ευχαριστώ, Καλή χρόνια να έχουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα