Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει απαντηθεί πριν λίγα posts.

Στις 10/12 ο molot12 αναφέρει ότι μετά το In transit DBY_GRC_UND_161231***** ακολουθεί in transit...airline....μπλα μπλα.

Καταλαβαίνω κάτι λάθος;

Και αν καταλαβαίνω σωστά, σε πόσο διάστημα θα εμφανιστεί το "in transit airline ή road...";;;

Ευχαριστώ προκαταβολικά....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 10/12 ο molot12 αναφέρει ότι μετά το In transit DBY_GRC_UND_161231***** ακολουθεί in transit...airline....μπλα μπλα.

Καταλαβαίνω κάτι λάθος;

Και αν καταλαβαίνω σωστά, σε πόσο διάστημα θα εμφανιστεί το "in transit airline ή road...";;;

Ευχαριστώ προκαταβολικά....

Σε 2 παραγγελίες που έχω κάνει με αυτόν τον τρόπο, το "in transit airline" μου το έχει εμφανίσει την επόμενη ημέρα.

Εμενα η παραγγελια απο τις 25/12 ειναι ακομα στο αεροδρομιο στην Αγγλια. Και η δευτερη που εγινε στις 1/1 ειναι ετοιμη και περιμενει να την παραλαβει ο κουριερ απο το SD.

εμένα ήρθε σήμερα από 25/12 όλα οκ

Σημειώνω ότι τα piere cardin παντελόνια μου βγήκαν όπως τα levis 501 στα νούμερα

Εγω παρελαβα απο 25/12 χθες και η νεα παραγγελια απο 1/1 παρεληφθη ηδη απο τον courier (standard delivery)!

Δηλαδη; Στενη εφαρμοστη γραμμη;

Σχετικό - άσχετο αλλά είδα στο paypal κάποιων χωρών εκτός Ευρώπης ότι ανανέωσαν την υπηρεσία refunded returns μέχρι 31/12/2017. Σε εμάς ακόμα δεν έχω δει κάποιου είδους ανανέωση αλλά θεωρώ ότι θα συνεχίσει να ισχύει.

Θεωρητικά Τετάρτη - Πέμπτη θα είναι στη Speedex για delivery.

Δυστυχώς, μάλλον δεν θα συνεχίσει δεδομένου και τις καθυστερήσεις τελευταία στα αιτήματα.

Μακάρι να το επεκτείνουν και για το 2017.

Απο τις 19/12 έκανα την αίτηση και ακόμα τπτ. Την Κυριακή έστειλα email στην TELUS αλλά ακόμα δεν έχω απάντηση.

Πρώτη φορά τέτοια καθυστέρηση, τις προηγούμενες φορές σε 5 μέρες το πολύ γινόταν η πίστωση.

Τώρα πάμε για 3 βδομάδες και βλέπουμε...

Για να λέμε και τα καλά. Επέστρεψα δέμα με τα ΕΛΤΑ πίσω στο SD στις 28/12 το απόγευμα και 02/01 στις 12 το βράδυ (?!?!) μου ήρθε μήνυμα από το SD ότι μου έκαναν το exchange. 2 (!) εργάσιμες. 

Εγώ χρειάστηκε να τους "ενοχλήσω" μέσω email για να πάρω το refund.

Για το exchange σου έδωσαν tracking nr;

Το ρωτάω γιατί και μένα με ενημέρωσαν πως έγινε κανονικά το exchange αλλά δεν μου είπαν πώς και πότε θα μου στείλουν το πακέτο.

Δυστυχώς, μάλλον δεν θα συνεχίσει δεδομένου και τις καθυστερήσεις τελευταία στα αιτήματα.

https://en.paypal-returns.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=60702

Η σελίδα δήλωσης είναι εκεί. Δεν είδα να έχει κάποιον περιορισμό ούτε έχει καμία λογική να συνεχίζει σε κάποιες χώρες και σε κάποιες άλλες όχι. Μπείτε και κάντε την αίτηση όσοι θέλετε κι αν θέλουν ας αρνηθούν...

https://en.paypal-returns.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=60702

Η σελίδα δήλωσης είναι εκεί. Δεν είδα να έχει κάποιον περιορισμό ούτε έχει καμία λογική να συνεχίζει σε κάποιες χώρες και σε κάποιες άλλες όχι. Μπείτε και κάντε την αίτηση όσοι θέλετε κι αν θέλουν ας αρνηθούν...

Ναι πράγματι.

Επίσης τώρα που ξαναδιάβασα τους όρους έχουν αφαιρέσει τις ημερομηνίες για το 2015/2016 και δεν υπάρχει καμία αναφορά όπως προηγουμένως.

Δεν ξέρω, εγώ έκανα την αίτηση πριν την αλλαγή του έτους άρα ας μας πει κάποιος εάν "περνάει" το claim τώρα.

Απο τις 19/12 έκανα την αίτηση και ακόμα τπτ. Την Κυριακή έστειλα email στην TELUS αλλά ακόμα δεν έχω απάντηση.

Πρώτη φορά τέτοια καθυστέρηση, τις προηγούμενες φορές σε 5 μέρες το πολύ γινόταν η πίστωση.

Τώρα πάμε για 3 βδομάδες και βλέπουμε...

Εγώ χρειάστηκε να τους "ενοχλήσω" μέσω email για να πάρω το refund.

Για το exchange σου έδωσαν tracking nr;

Το ρωτάω γιατί και μένα με ενημέρωσαν πως έγινε κανονικά το exchange αλλά δεν μου είπαν πώς και πότε θα μου στείλουν το πακέτο.

Θεωρώ ότι θα συνεχίσει και το 2017, με τους ίδιους ή διαφορετικούς όρους.

Τώρα όσον αφορά το exchange, δεν έχω πάρει άλλο mail αλλά στέλνουν (συνήθως την επόμενη μέρα που σου γράφουν ότι έγινε exchange) το tracking number. Δεν μου έχει έρθει ακόμα κάτι και είναι η πρώτη φορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παρελαβα απο 25/12 χθες και η νεα παραγγελια απο 1/1 παρεληφθη ηδη απο τον courier (standard delivery)!

Δηλαδη; Στενη εφαρμοστη γραμμη;

Κανονική, έγραφε κιόλας strait

http://gr.sportsdirect.com/pierre-cardin-plain-jeans-mens-649055?colcode=64905503

Οχι slim, τα slim φοβάμαι

Σημειώνω ότι το Indigo είναι ωραίο χρώμα, περίπου μπλέ σκουρο αλλά όχι το συνηθισμένο μπλου μπλάκ

Σημειώνω ότι το Indigo είναι ωραίο χρώμα, περίπου μπλέ σκουρο αλλά όχι το συνηθισμένο μπλου μπλάκ

Επεξ/σία από coyote2

Για τα pierre cardin polo καποια παντως που πηρα ενω ήταν καλα στους ομους/μανικια ήταν κοντα στη μέση με αποτελεσμα να μη φοριούνται ουσιαστικά εκτος σπιτιού... (μια φορά συνέβη με δυο μπλουζακια, ισως ήταν καποια μουφα παρτίδα)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...