vrnsst Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Γιατι εδω τι λενε ρε φιλε? Πως τους εφαγαν τα λεφτα? Ποτε το ονειρευτηκες αυτο? diavase olo to topic k meta mila.....oxi diavasei 5-6 selides k milas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a8eofovos Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 καληπσερα σε ολη την παρεα...θα ηθελα να ρωτησω κατι.....σημερα παρελαβα μια παραγγελια.....2-3 polo μπλουζακια εκανα λαθος στο νουμερο και ειναι μεγαλυτερα....μηπως μπορειτε να με βοηθησετε στην διαδικασια της επιστροφης??? ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crupo Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 diavase olo to topic k meta mila.....oxi diavasei 5-6 selides k milas Ολο το ειχα διαβασει πριν παραγγειλω. Απο πουθενα δεν βγαινει αυτο που λες. Το οτι ανεφεραν ισως 1-2 ατομα καποια προβληματα δεν σημαινει πως ειπαν πως τους εφαγαν τα λεφτα. Για δειξε κανενα post με αυτα που λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoukiMan Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 να κανω μια ερωτηση εγω που εχω προπληρωμενη ποιον τροπο πληρωμης πρεπει να διαλεξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 diavase olo to topic k meta mila.....oxi diavasei 5-6 selides k milas διαβασε με τη σειρά σου τους όρους του insomnia για τα greeklish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marley Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 καληπσερα σε ολη την παρεα...θα ηθελα να ρωτησω κατι.....σημερα παρελαβα μια παραγγελια.....2-3 polo μπλουζακια εκανα λαθος στο νουμερο και ειναι μεγαλυτερα....μηπως μπορειτε να με βοηθησετε στην διαδικασια της επιστροφης??? ευχαριστω πολυ ναι και εγω μια απ τα ιδια ξερει καποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zodiacfree Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 ηρθε η παραγγελια,ολα καλα... δυο ρακετες,δυο φορμες-μονο το παντελονι, 3 μπλουζακια russell τρομερη ποιοτητα(6 με 6,5 ευρω τα μπλουζακια-δεν περιμενα τοσο καλη ποιοτητα τα συνιστω..),2 ζευγαρια running και δωρο ειχαν μεσα στο δεμα μια τεραστια κουπα με το λογοτυπο του σαιτ... εμεινα απολυτα ευχαριστημενος και αναμενω μελλοντικη νεα παραγγελια που θα ειναι πολυ συντομα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 ναι και εγω μια απ τα ιδια ξερει καποιος? συμπληρώνεις τη φορμα επιστροφης που εχει με τα προϊόντα, τα πακεταρεις και τα στελνεις ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ με ελτα στη διευθυνση που γραφει η φορμα επιστροφης (το κοστος για παπουτσια ηταν 13 ευρω, για μπλουζακια θα ειναι πιο μικρο). Οταν τα παραλαβουν σου στελνουν email και κανουν τη πιστωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crupo Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 ηρθε η παραγγελια,ολα καλα... δυο ρακετες,δυο φορμες-μονο το παντελονι, 3 μπλουζακια russell τρομερη ποιοτητα(6 με 6,5 ευρω τα μπλουζακια-δεν περιμενα τοσο καλη ποιοτητα τα συνιστω..),2 ζευγαρια running και δωρο ειχαν μεσα στο δεμα μια τεραστια κουπα με το λογοτυπο του σαιτ... εμεινα απολυτα ευχαριστημενος και αναμενω μελλοντικη νεα παραγγελια που θα ειναι πολυ συντομα.... zodiacfree για πες λιγο για τα μπλουζακια russell καμια πληροφορια για το μεγεθος. Ειναι στενη γραμμη, κανονικη, φαρδια? Αν πεις και ποσα κιλα εισαι και πως σου ερχεται το νουμερο που αγορασες ακομα καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zodiacfree Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 zodiacfree για πες λιγο για τα μπλουζακια russell καμια πληροφορια για το μεγεθος. Ειναι στενη γραμμη, κανονικη, φαρδια? Αν πεις και ποσα κιλα εισαι και πως σου ερχεται το νουμερο που αγορασες ακομα καλυτερα. φιλε ειμαι 1,87 92-93 κιλα πηρα large και μου ειναι ανετο...δεν ειναι φαρδια γραμμη και αν εχεις λιγοτερα κιλα μπορει και στο medium να εισαι ενταξει....δηλαδη αν φορας large πας εκει...ειναι το large της nike sta t shirt... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.boor Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Καλησπέρα παιδιά, πριν λίγο έστειλα την τρίτη κατά σειρά παραγγελία και την μεγαλύτερη σε αξία. Θα ενημερώσω για τα νούμερα μόλις παραλάβω. Είναι πολλά παπούτσια και μπλουζάκια σε διάφορες μάρκες. Βέβαια έχω μια απορία συνολικά τα μεταφορικά ήταν μόνο 15 ευρώ και συνολικό βάρος 21 κιλά, ορίστε και η φωτογραφία http://prntscr.com/17jlyu . Υπάρχει περίπτωση όταν θα έρθει το κούριερ να μου ζητήσει κάτι παραπάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Είπαμε αλλάξε η ισοτιμία ευρώ - λίρας και μειώθηκαν τα μεταφόρικά. Καλύτερα φυσικά μας συμφερε να έμενε η προηγούμενη ισοτιμία ,αφού πλέον όλα είναι +20% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.boor Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Α γιαυτό μου φάνηκαν λίγο πιο τσιμπημένα τώρα ... Να'σαι καλά φίλε. Ευχαριστώ. Θα ενημερώσω για τα νούμερα κλπ κλπ όταν παραλάβω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoukiMan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 εκανα μια παραγγελια και εκει που λεει το ποσο πληρωμης εχει απο κατω 10 ευρω delivery. οταν τα φερουν σπιτι πληρωνω και αλλα μεταφορικα? http://imageshack.us/f/705/66685857.jpg/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 οχι ότι πληρώνεις στο check out Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα