Agathoklis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Να κάνω μια χαζή ερώτηση... Στο APP δεν με αφήνει ούτε το express delivery να διαλέξω, αλλά ούτε να πληρώσω με pp... Εσάς παίζει το ίδιο? Περίεργα πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 αρα να παω σιγουρα στο xl αναλογικα??? και εγω τα θελω ανετα .... γενικα δηλαδη εχουν στενη γραμμη? σαν ποιοτητα ειναι καλα? Ο,τι έγραψα και έγραψε από πάνω ο @kopeli. Τώρα αν πας σε XL καλή τύχη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
supermarioarv Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Kαλησπέρα και καλή χρονιά! Τα Pierre Cardin γενικα έχουν φαρδιά γραμμή. Για παράδειγμα, εγώ είμαι 1,79 80 κιλά και θέλω Μedium. Έχω αγοράσει κυρίως polo μπλουζάκια,σορτάκια και γιλέκα. Η ποιότητα είναι συμπαθητική.Να κοιτάτε στο product info να είναι cotton(τουλάχιστον 50-60 %).. Τα acrylic και τα polyester δεν τα προτιμώ. Στη προσφορά των δωρεάν μεταφορικών ισχύει και πάλι κανονικά express delivery. Καλές αγορές!Πιο πίσω διάβασα ένα ποστ δεν θυμάται ακριβώς που το είδα και έλεγε ένα παλικάρι ακριβώς το ανάποδο...και μάλιστα το είχε και με κόκκινα γράμματα...ότι είναι στενή γραμμή και ότι θέλει οπωσδήποτε ένα νούμερο πάνω. Τέλος πάντων τώρα την έριξα την παραγγελία. Έβαλα μισά large (τα καλοκαιρινά ) και μισα extra large (τα χειμωνιατικα) Οπότε ας έρθουν πρώτα με το καλό και βλέπουμε...πρώτη παραγγελία από sd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Παίδες ψάχνω ένα μπουφάν που να ταιριάζει και με αθλητικές φόρμες και με σπορ ντύσιμο εν γένει, που να φοριέται από φθινόπωρο έως άνοιξη, δλδ να είναι κάπως ζεστό αλλά αν φοριέται ανοιχτό ή με ελαφρύτερα ρούχα να μην βαραίνει τόσο. ...και να είναι οικονομικό... τα γούστα μου σε σχέδια και χρώματα είναι πολύ συντηρητικά, προτιμώ γενικά μαύρο ή σκούρο μπλε. Βρήκα τα ακόλουθα ως υποψήφιες λύσεις, αλλά θα ήθελα τη συμβουλή σας και ενδεχομένως τις προτάσεις σας http://gr.sportsdirect.com/lee-cooper-solid-padded-jacket-mens-609659?colcode=60965903 http://gr.sportsdirect.com/slazenger-panel-jacket-mens-602006?colcode=60200622 http://gr.sportsdirect.com/pierre-cardin-padded-jacket-mens-609233?colcode=60923322 σόρρυ για την επανάληψη, αλλά μιας και λήγει η προθεσμία των δωρεάν μεταφορικών, θα ήθελα τη συμβουλή σας, αν έχετε πάρει κάποιο από τα παραπάνω μπουφάν ή τα έχετε δει από κοντά κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδιά,όσον αφορά τα εσώρουχα,οι διαστάσεις πως κυμαίνονται ? Θέλω να πάρω κάτι μποξεράκια και ανησυχώ για το μέγεθος (μήπως δεν μου κάνουν ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Είναι λογικό ? Οχι δεν είναι αλλά μην ανησυχεις, την ίδια λαχτάρα πήρα και εγώ πριν κάποιους μήνες Να υποθέσω οτι είσαι κάπου κεντρική Ελλάδα, ή Μακεδονία και ενω ''περιμένεις'' το πακέτο το βλέπεις να έρχεται Θεσσαλονίκη και να ξαναφεύγει αντι να έρθει στην πόλη σου. Πρόσεξε όμως επάνω δεξιά θα πρέπει να λεει με κόκκινα γράμματα την εκτιμώμενη ημέρα παράδοσης, αν δεν το γράφει κάνε ένα τηλέφωνο στην DHL της πόλης σου. Σε μια παραγελλία χριστουγεννιάτικη που περιμένω τώρα γράφει ακριβώς τα ίδια με εσένα αλλά λέει πάνω δεξιά ημερομηνία παράδοσης 2 Ιανουαρίου προς το τέλος. Σιγά μην περιμένω...πρωι πρωί θα πάω στα γραφεία τους για Χρόνια Πολλά και θα πάρω το πακέτο (είναι και μεγαλούτσικο...δωρεάν μεταφορικά βλέπεις ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μπορείτε να πληρώσετε με paypal? Αν ναι από ποια επιλογή του App? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ρε παιδιά,όσον αφορά τα εσώρουχα,οι διαστάσεις πως κυμαίνονται ? Θέλω να πάρω κάτι μποξεράκια και ανησυχώ για το μέγεθος (μήπως δεν μου κάνουν ). Ανάλογα με την εταιρεία και το νούμερο μέσης που έχεις σε ιντσες. Ενας πρακτικός κανόνας θα έλεγα είναι αν φοράς ενα σχετικά εφαρμοστό jean σε μέγεθος πχ. 36'' ιντσες πάρε το αντίστοιχο της εταιρείας εσωρουχο σε 36'' (στην χειρότερη περίπτωση θα έχεις κάποια άνεση αλλά δεν θα σου πέφτει κιόλας), ή πάρε επειδή τα περισσότερα είναι ελαστικά στη μέση ενα νούμερο μικρότερο απο το jean. Είναι λίγο ρίσκο....τα εσώρουχα δεν επιστρέφονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Αν παραγγείλω σήμερα με express, πιστεύετε θα είναι στα Γιάννενα μέχρι την Παρασκευή το αργότερο; επειδή από βδομάδα θα είμαι θεσσαλονίκη, είμαι σε δίλημμα, να ορίσω παραλαβή εδώ (Γιάννενα) ή Σαλόνικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μπορείτε να πληρώσετε με paypal? Αν ναι από ποια επιλογή του App? Μόλις πλήρωσα με paypal και επειδή το balance είναι 0 τα τράβηξε απο τη revolut. Στο τέλος της παραγγελίας αφου βάλεις και τον κωδικό σου προτείνει διάφορους τρόπους πληρωμής (card, paypal, voucher) Αν παραγγείλω σήμερα με express, πιστεύετε θα είναι στα Γιάννενα μέχρι την Παρασκευή το αργότερο; επειδή από βδομάδα θα είμαι θεσσαλονίκη, είμαι σε δίλημμα, να ορίσω παραλαβή εδώ (Γιάννενα) ή Σαλόνικα Χλωμό το βλέπω.... η μισή Ελλάδα θα έχει παραγγείλει (τζάμπα μεταφορικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Οχι δεν είναι αλλά μην ανησυχεις, την ίδια λαχτάρα πήρα και εγώ πριν κάποιους μήνες Να υποθέσω οτι είσαι κάπου κεντρική Ελλάδα, ή Μακεδονία και ενω ''περιμένεις'' το πακέτο το βλέπεις να έρχεται Θεσσαλονίκη και να ξαναφεύγει αντι να έρθει στην πόλη σου. Πρόσεξε όμως επάνω δεξιά θα πρέπει να λεει με κόκκινα γράμματα την εκτιμώμενη ημέρα παράδοσης, αν δεν το γράφει κάνε ένα τηλέφωνο στην DHL της πόλης σου. Σε μια παραγελλία χριστουγεννιάτικη που περιμένω τώρα γράφει ακριβώς τα ίδια με εσένα αλλά λέει πάνω δεξιά ημερομηνία παράδοσης 2 Ιανουαρίου προς το τέλος. Σιγά μην περιμένω...πρωι πρωί θα πάω στα γραφεία τους για Χρόνια Πολλά και θα πάρω το πακέτο (είναι και μεγαλούτσικο...δωρεάν μεταφορικά βλέπεις ) Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.Βόλο μένω και αγχώθηκα λίγο...Και εμένα στις 2 του μηνός μου έχει εκτιμώμενη ημέρα παράδοσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Εμένα δεν το βγάζει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μπορείτε να πληρώσετε με paypal? Αν ναι από ποια επιλογή του App? Eιχα το ιδιο ακριβως προβλημα(το ειχα αναρτησει πριν καποιες σελιδες).Δε μπορουσα με τιποτα να βγαλω ακρη. Τελικα ξεκολλησε μονο του μετα απο 2-3 μερες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Τελικά έβαλα την χρεώστικη και τελείωσα αν και έχασα κάτι καλά κομμάτια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, πρίν 2 χρόνια είχα αγοράσει 2 ζευγάρια μποτάκια περπατήματος αδιάβροχα μάρκας Donnay. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Μου κρατήσαν 2.5 χρόνια.Ωστόσο δέν βρίσκω την ίδια κατηγορία παπουτσιών στην συγκεκριμένη μάρκα. Είμαι ανάμεσα Karrimor (που τα έχω δοκιμάσει ως μάρκα) και στα Gelert. Είναι καλή μάρκα η 2η ? Συγκεκριμένα έχω δεί : http://gr.sportsdirect.com/gelert-ottawa-mid-mens-walking-boots-182202?colcode=18220226 Επιπλέον για μπουφάν ανδρικο αμάνικο με μεγάλη σχετικά γραμμή έχετε κάποιο δοκιμασμένο? Κοιτάω πρός τα Everlast Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα