Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και εγώ χθες 29/12 παρέλαβα την παραγγελία που μπήκε τα Χριστούγεννα με την προσφορά των δωρεάν μεταφορικών.Είχα επιλέξει express shipping.

Είχα παραγγείλει κατά λάθος γυναικείες κάλτσες ο μπούφος και μου ήρθαν μαύρες μεν, με ροζουΛλί λογοτυπα δε.

Τα υπόλοιπα όλα καλά, φορέθηκαν ήδη τα πρώτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιστευω το βλεμμα ολων σημερα θα ειναι στραμενο στο θρεντ του sportsdirect λογω της ημερας και της πρωτοχρονιατικης προσφορας(αν δεησουν να κανουν μια προσφορα της προκοπης).Προσωπικα εχω ετοιμη παραγγελια και περιμενω μηπως δωσουν κανα δωρεαν μεταφορικο η κανα 10% στο συνολικο ποσο...

Αυτη τη φορα γεμισα τη prepaid,την οποια εχω συνδεδεμενη με το πευπαλ,οποτε αν δε δεχτει με τη καρτα,λογικα θα τα τραβηξει απο εκει.Σωστα?

Μου ηρθε μια ειδοποιηση απο την εφαρμογη για δωρεαν μεταφορικα πριν λιγο αλλα δεν προλαβα να την διαβασω. Μηπως ειναι ευκολο να με ενημερωσει καποιος για ποσες μερες ισχυει;

Πριν λίγο μου χτύπησε ειδοποίηση το app ότι ξεκίνησε το free delivery. Όταν μπαίνω μέσα όμως δεν βλέπω κάτι.

κι εγω μια απο τα ιδια!αμα δει κανεις τον κωδικο ασ το γραψει!!!

Πρεπει να κατεβασω την εφαρμογη στο κινητο και να παραγγειλω απο εκει για να εχω δωρεαν μεταφορικα?

Η μπορω και απο το pc με το κωδικο NY2017?

Ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...