dimigar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Πόσες μέρες κάνουν για να έρθουν (περίπου) ? Εγώ αγόρασα ποδήλατο (16 κιλά) με εξπρές αποστολή δωρεάν!! Με revolut σε λίρες μου χρεώθηκαν 132€ αντί 135€ που έγραφε στην ιστοσελίδα.. Πύραυλος το ποδήλατο: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agisxrist1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 ρε μαγκες εγω εχω παραγγειλει απο 19/12 το βραδυ και τιποτα ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 E-mail επιβεβαίωσης αναχώρησης της αποστολής από τη wndirect με αριθμό φορτωτικής: "Μπορείτε να παρακολουθήσετε την κατάσταση διακίνησης της αποστολής σας στο διαδικτυακό χώρο του μεταφορέα: click εδώ" Ενεργό link όμως στο "click εδώ" δεν υπάρχει... Που στο καλό βλέπω την πορεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marianna.95 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 E-mail επιβεβαίωσης αναχώρησης της αποστολής από τη wndirect με αριθμό φορτωτικής: "Μπορείτε να παρακολουθήσετε την κατάσταση διακίνησης της αποστολής σας στο διαδικτυακό χώρο του μεταφορέα: click εδώ" Ενεργό link όμως στο "click εδώ" δεν υπάρχει... Που στο καλό βλέπω την πορεία; Βρες τον λογαριασμο τους στο twitter και στειλτους ονομα και αριθμο παραγγελιας και θα σου στειλουν το σωστο λινκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δεν έχω twitter και ούτε πρόκειται να ανοίξω επειδή αυτοί είναι ό,τι να' ναι... Το παράξενο είναι ότι ούτε εδώ http://wndirect.com/tracking.php όταν γράφω τον υποτιθέμενο αριθμό αποστολής βρίσκει τίποτα σε οποιαδήποτε από τις 2 επιλογές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilenia Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 E-mail επιβεβαίωσης αναχώρησης της αποστολής από τη wndirect με αριθμό φορτωτικής: "Μπορείτε να παρακολουθήσετε την κατάσταση διακίνησης της αποστολής σας στο διαδικτυακό χώρο του μεταφορέα: click εδώ" Ενεργό link όμως στο "click εδώ" δεν υπάρχει... Που στο καλό βλέπω την πορεία; Aκριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ πριν 1 βδομάδα. Ανενεργό το λινκ. Μην ανησυχείς όμως, σε 1-2 μέρες που θα προχωρήσει λίγο η παραγγελία σου, το λινκ θα γίνει ενεργό. Δοκίμασε ξανά το βράδυ ή αύριο. Μια καθυστέρηση υπάρχει,θα δουλέψει! Εγώ ακόμα και τώρα που πάτησα στο λινκ, παρόλο που έχω παραλάβει εδώ και μέρες το δέμα, και πάλι το λινκ με βγάζει στο σωστό tracking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agisxrist1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 παιδια εσας τι σας εστειλαν στο εμαιλ για την παραγγελια σας καθως εμενα μονο μου εστειλαν μετα απο 10 λεπτα απο την παραγγελια οτι πειραν την παραγγελια μου και μου εχουν μονο το order refence number δεν εχω tracking number και δεν ξερω τι γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 H δικιά μου παραγγελία 25 Δεκεμβρίου με δωρεάν μεταφορικά (express παρακαλώ ) ειναι ετοιμη, και περιμένουν τον courier (barlin) να την παραλάβει. Aυριο λογικά θα μου στείλει η wnDirect το tracking number. @theopan Στείλε email στο sportsdirect με τον αριθμό παραγγελίας και πες οτι το λινκ που σου έστειλαν δεν δουλεύει και σε λίγο την ίδια μερα θα σου το στείλουν. (ετυχε και σε μενα σε άλλη παραγγελία ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Πύραυλος το ποδήλατο: Screenshot - 28_12_2016 , 02_16_42.png Πως σας φαίνεται; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agisxrist1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Πως σας φαίνεται; Screenshot - 28_12_2016 , 17_02_57.png μπορεις να μου πεις πως βλεπουμε που ειναι η παραγγελια μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Πως σας φαίνεται; Screenshot - 28_12_2016 , 17_02_57.png Πύραυλος όντως Το ποδηλατάκι θα το δούμε σε καμιά φωτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 μπορεις να μου πεις πως βλεπουμε που ειναι η παραγγελια μας? Στο Track your order: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agisxrist1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 μαγκες τωρα ειδα οτι ενα απο τα πραγματα θα ειναι διαθεσιμο 31 ιανουαριου στο ακκ μου δεν λεει οτι δεν εχω κανει παραγγελια ενω τα λευτα τα εχουν δεσμευσει εστειλα εμαιλ αμα γινεται να αφαιρεσουν αυτη την μπλουζα σε τετοιες περιπτωσεις ξερετε τι γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Παρέλαβα σήμερα δύο ζευγάρια παππούτσια που είχα παραγγείλει από 18/12 (σε γενικές γραμμές 1 εβδομάδα + αργίες). Karrimor Mount Mid Mens Walking Boots: Στα περισσότερα φοράω 42 (8) αλλά το συγκεκριμένο το πήρα 42,5 (8,5) μιας και θα φοριέται με πιο χοντρή κάλτσα. Έπεσα μέσα και έκατσε κουτί. Ποιοτικά φαίνεται πολύ καλό για τα λεφτά που ζητάει (είχα δει στην τοπική αγορά μποτάκια τέτοιου είδους και τιμής και μου φάνηκαν πολύ ψεύτικα συγκριτικά με αυτά) και έχει πολύ καλό grip. SoulCal Sunrise LC Mens Canvas Shoes: Με την παραπάνω λογική και το ότι είναι casual παπούτσι έκανα το λάθος να το πάρω 42 (8). Το πόδι μου μπαίνει οριακά με ψιλή κάλτσα οπότε το δώρισα στον πατέρα μου που του κάθεται κουτί. Ένα νούμερο πάνω θα ήταν καλό. Δεν έχει και την καλύτερη ποιότητα αλλά μιλάμε για παπούτσι που κοστίζει όσο κοστίζει ένα ποτό στην Ελλάδα. Οπότε το θεωρώ πολύ καλό value for money. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kob6931 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 μαγκες τωρα ειδα οτι ενα απο τα πραγματα θα ειναι διαθεσιμο 31 ιανουαριου στο ακκ μου δεν λεει οτι δεν εχω κανει παραγγελια ενω τα λευτα τα εχουν δεσμευσει εστειλα εμαιλ αμα γινεται να αφαιρεσουν αυτη την μπλουζα σε τετοιες περιπτωσεις ξερετε τι γινεται? Δυστυχώς πρέπει να ακυρώσεις όλη την παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα