Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάντως είχα μία έκπτωση γιατί πήρα 2 εσώρουχα και την αφαιρέσανε μόλις έβαλα τα δωρεάν μεταφορικά

Αντε και είχα καιρό να πάρω κα΄τι...

ουσιαστικά πήρα μόνο όσα βρήκα σε τιμή σκοτωμα 

Δημοσ.

Είχα διαβάσει τι λέει στους όρους αλλά και στο παρελθόν είχαν δώσει express delivery χωρίς επιπλέον χρέωση όταν κάνανε αντίστοιχη προσφορά.

Δοκίμασα το express delivery στην παραγγελία μου από την εφαρμογή και δεν με χρέωσε τίποτα απολύτως επιπλέον (Delivery £0.00 Discount -£14.16).

Τώρα αν στην πράξη το στείλουν με απλή αποστολή ή ζητήσουν επιπλέον χρήματα δεν το ξέρω. Εγώ σας αναφέρω ότι ο κωδικός αυτός δίνει δωρεάν μεταφορικά στις παραγγελίες μέσα από την εφαρμογή δοκιμασμένα. Όποιος θέλει το δοκιμάζει, δεν έχει να χάσει και πολλά.

Η αγορά σε λίρες Αγγλίας συμφέρει οριακά γιατί η ισοτιμία είναι περίπου στα 1,18€ σήμερα.

Αληθεια και σε εμενα για express delivery δεχτηκε τον κωδικο και δεν χρεωσε καθολου μεταφορικα!

Δημοσ.

Πρεπει να εχει θεμα η εφαρμογη απο το κινητο. Γιατι και σε εμενα οταν βαζω express χρεωνει μεταφορικα απλης μεταφορικης και το αντιστροφο. Προφανως και δεν ισχυει.

Γνωριζει καποιος για ποιο λογο εχουν αφαιρεθει οι αξιολογησεις και τα σχολια απο τα προϊοντα; Εχουν πει κατι;

Δημοσ.

Πρεπει να εχει θεμα η εφαρμογη απο το κινητο. Γιατι και σε εμενα οταν βαζω express χρεωνει μεταφορικα απλης μεταφορικης και το αντιστροφο. Προφανως και δεν ισχυει.

Hρθε και email επιβεβαίωσης  http://prntscr.com/dnypbw  

Παραγγελία απο κινητό με κόστος μεταφορικών (παράδοση express delivery) μηδέν - 0  :-D

Δημοσ.

εγω τα έστειλα με απλό για να είμαι σίγουρος....  Δεν είχα όρεξη για πειραματισμούς

Ευχαριστω για το info σε κάθε περίπτωση

Δημοσ.

Πήρα κι εγώ επιβεβαιωτικό mail αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μας τα στείλουν με express. Όπως και να χει πήρα κάτι μικροπράγματα 13ε για δοκιμή πιο πολύ. Η μεγάλη παραγγελία που έβαλα είναι on the way (και πλήρωσα και μεταφορικά  :devil:).

Δημοσ.

Παιδιά, έχει κανένας άλλος θέμα όταν πληρώνει με paypal στο συγκεκριμένο site; Είναι η δεύτερη φορά που μου απορρίπτει την πληρωμή (ή τουλάχιστον έτσι δείχνει στο revolut,ενώ στο site του paypal δείχνει να ειναι pending η πληρωμή).

Δημοσ.

Παιδιά, έχει κανένας άλλος θέμα όταν πληρώνει με paypal στο συγκεκριμένο site; Είναι η δεύτερη φορά που μου απορρίπτει την πληρωμή (ή τουλάχιστον έτσι δείχνει στο revolut,ενώ στο site του paypal δείχνει να ειναι pending η πληρωμή).

πριν 2 χρόνια είχα ένα θέμα με την πληρωμή μέσω paypal από Πειραιώς.. 

εχεις μέσα όλο το ποσό κανονικά?

μήπως πας να κάνεις την παραγγελία σε άλλο νόμισμα?

στο sportsdirect στην έχει πάρει την παραγγελία η όχι?

Δημοσ.

γεια σας παιδιά έχω κάνει και εγώ μια παραγγελία  από sportdirect 19/12 το βράδυ και μου έστειλαν εμαιλ που έλεγε για τα στοχεια και οτι η παραγγελία επιβαιβεωθηκε η μεταφορική λέγετε berlin delivery ξέρει κανείς πότε θα μου έρθουν, έπεσα και στο τριήμερο γιορτών ...

Δημοσ.

γεια σας παιδιά έχω κάνει και εγώ μια παραγγελία  από sportdirect 19/12 το βράδυ και μου έστειλαν εμαιλ που έλεγε για τα στοχεια και οτι η παραγγελία επιβαιβεωθηκε η μεταφορική λέγετε berlin delivery ξέρει κανείς πότε θα μου έρθουν, έπεσα και στο τριήμερο γιορτών ...

δεν σου εχει ερθει tracking number?

Δημοσ.

Το ποσο υπηρχε στην καρτα και το ειχα μετατρεψει σε λιρες (αφου θα εκανα την αγορα σε λιρες), αλλα μου εβγαλε μηνυμα στην εφαρμογη οτι υπηρξε προβλημα με το paypal. Δεν εχω δει ακομα αν υπαρχει η παραγγελια κανονικα στο sd.

Δημοσ.

το order reference number ειναι το tracking ?

δεν σου εχει ερθει tracking number?

μου εστειλε πρωτα εμαιλ το sportdirect και μετα η barlin delivery που εχει εικονα στο εμαιλ την διαδικασια της μεταφορας αλλα ειναι ακομα στο πρωτο σταδιο και μου λεει μονο τον αριθμο αναφορας της παραγγελιας αυτον μπορω να τον χρησιμοποιησω καπου να δω που βρισκεται το δεμα μου?

Δημοσ.

πριν 2 χρόνια είχα ένα θέμα με την πληρωμή μέσω paypal από Πειραιώς.. 

εχεις μέσα όλο το ποσό κανονικά?

μήπως πας να κάνεις την παραγγελία σε άλλο νόμισμα?

στο sportsdirect στην έχει πάρει την παραγγελία η όχι?

Τελικα, το sd δειχνει να εχει περασει μονο η παραγγελια απευθειας με την καρτα (χωρις paypal) η οποια εγινε αφου μου εβγαλε το προβημα με το paypal. Εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα;

Δημοσ.

Τελικα, το sd δειχνει να εχει περασει μονο η παραγγελια απευθειας με την καρτα (χωρις paypal) η οποια εγινε αφου μου εβγαλε το προβημα με το paypal. Εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα;

εκανες και εσυ παραγγελια με καρτα και δεν σου εχει ερθει?

Δημοσ.

εκανες και εσυ παραγγελια με καρτα και δεν σου εχει ερθει?

Περιμενω να μου επιστραφουν καποια πραγματα, τα οποια εστειλαν 20/12 και προφανως δεν εχουν ερθει ακομα λογω εορτων, οποτε μην ανησυχεις!

Απλα εκανα μια δευτερη παραγγελια χθες και ειχα καποιο θεμα με το paypal και ηθελα αν το εχει παθει καποιος αλλος να με κατατοπισει στο τι να κανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...