Vasilenia Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά δε ξέρει κανείς να μου απαντήσει πού θα συμπληρώσω τον αριθμό φορτωτικής? Το δοκίμασα στο tracking my order της wnDirect, στο site της Speedex και σε αυτό της DHL και δε λειτουργεί σε κανένα... Η παραγγελία έγινε στις 14/12 κι ακόμα δε μπορώ να παρακολουθήσω πού βρίσκεται..Έχω να παραγγείλω από το Μάιο και πάντα έκανε 5-6 εργάσιμες μέρες. Αλλά αυτή τη φορά σα να άργησε νομίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά δε ξέρει κανείς να μου απαντήσει πού θα συμπληρώσω τον αριθμό φορτωτικής? Το δοκίμασα στο tracking my order της wnDirect, στο site της Speedex και σε αυτό της DHL και δε λειτουργεί σε κανένα... Η παραγγελία έγινε στις 14/12 κι ακόμα δε μπορώ να παρακολουθήσω πού βρίσκεται..Έχω να παραγγείλω από το Μάιο και πάντα έκανε 5-6 εργάσιμες μέρες. Αλλά αυτή τη φορά σα να άργησε νομίζω... Σε εσένα αυτός ο αριθμός φορτωτικής μάλλον είναι άχρηστος. Ή τουλάχιστον δεν έχω βρει κάποιο link που να επιστρέφει αποτελέσματα. Μετά από αυτό το mail θα έπρεπε να σου έχουν έρθει 2 πανομοιότυπα mail (ένα από SD και ένα από Barlin) που κάπου δεξιά σου δίνει ένα consignment number του τύπου DI*********, το οποίο σε οδηγεί κατευθείαν στο site της wndirect με όλες τις πληροφορίες (όπως το tracking της speedex και παρακολούθηση πορείας μέχρι να φτάσει στη speedex). Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσεις με SD να σου δώσουν αυτόν τον αριθμό, αν και πολύ πιθανό να σου χτυπήσει μέχρι αύριο την πόρτα ο courier. Το screenshot είναι από παραγγελία που περιμένω. Παραδόξως σε άλλη μια που έχω κάνει με αυτό τον τρόπο, φεύγει με αεροπλάνο την ίδια μέρα μετά από το "In transit blah blah". Σε αυτή βλέπω πως δεν έχει φύγει ακόμα από Αγγλία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Εκει που λεει in transit δεν σου λεει αριθμο πτησης;Εμενα μου εγραψε αριθμο πτησης απο τις 19 αλλα ακομα στην speedex λεει αναμονη αποστολης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Εκει που λεει in transit δεν σου λεει αριθμο πτησης; Εμενα μου εγραψε αριθμο πτησης απο τις 19 αλλα ακομα στην speedex λεει αναμονη αποστολης Συνήθως έγραφε: "In transit AIRLINE: blah blah". Έχει αλλάξει; Μετά την πτήση κάνει περίπου 2-3 εργάσιμες να έρθει speedex και να βγει έξω για delivery. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Οχι δεν εχει αλλαξει..Εμενα εγραψε στις 19 in transit airlne κτλ ..Αυτη ειναι η τελευταια ενημερωση μου!Οποτε συντομα θα γραψει και εσενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilenia Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Συνήθως έγραφε: "In transit AIRLINE: blah blah". Έχει αλλάξει; Μετά την πτήση κάνει περίπου 2-3 εργάσιμες να έρθει speedex και να βγει έξω για delivery. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου, Questioner Και σε μένα το ίδιο με τον κύριο γράφει. Από 19/12 "in transit airline κ.λ.π...." και " αναμονή αποστολής". Αν όπως λες, θέλει ακόμα 2-3 εργάσιμες συν άλλη 1 για την επαρχία, τότε θα το έχω λογικά αύριο. Θα έχει κάνει όμως 8 εργάσιμες. Δε μου έχει κάνει ποτέ τόσες. Από τις 14 του μήνα είναι η παραγγελία.. Θα περιμένουμε όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου, Questioner Και σε μένα το ίδιο με τον κύριο γράφει. Από 19/12 "in transit airline κ.λ.π...." και " αναμονή αποστολής". Αν όπως λες, θέλει ακόμα 2-3 εργάσιμες συν άλλη 1 για την επαρχία, τότε θα το έχω λογικά αύριο. Θα έχει κάνει όμως 8 εργάσιμες. Δε μου έχει κάνει ποτέ τόσες. Από τις 14 του μήνα είναι η παραγγελία.. Θα περιμένουμε όμως Έχει αλλάξει ο carrier οπότε τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Απ' ότι έχω καταλάβει είναι ελάχιστα πιο αργή η μεταφορά (1-2 μέρες). Για την ιστορία το αεροπλανάκι μου προσγειώθηκε πριν λίγο Αθήνα, οπότε θεωρητικά μιλώντας Τετάρτη - Πέμπτη θα έχω τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilenia Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Έχει αλλάξει ο carrier οπότε τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Απ' ότι έχω καταλάβει είναι ελάχιστα πιο αργή η μεταφορά (1-2 μέρες). Για την ιστορία το αεροπλανάκι μου προσγειώθηκε πριν λίγο Αθήνα, οπότε θεωρητικά μιλώντας Τετάρτη - Πέμπτη θα έχω τα πράγματα. Σε 1 βδομάδα δηλ.?? Κι άλλη (χαζή) απορία: τί θα βάλω στο google ώστε να βρω που βρίσκεται η πτήση μου? Η δική μου είναι η AIRLINE:RZ4166M/FLIGHT:ROAD/AWB:000-00000000 Μια εταιρεία από Βρυξέλλες μου έβγαλε αλλά τίποτα παραπάνω δε βρήκα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Σε 1 βδομάδα δηλ.?? Κι άλλη (χαζή) απορία: τί θα βάλω στο google ώστε να βρω που βρίσκεται η πτήση μου? Η δική μου είναι η AIRLINE:RZ4166M/FLIGHT:ROAD/AWB:000-00000000 Μια εταιρεία από Βρυξέλλες μου έβγαλε αλλά τίποτα παραπάνω δε βρήκα.. Δεν το έχω ξαναδει αλλά φαίνεται πως τα πράγματά σου έρχονται οδικώς. Μετά το "FLIGHT" θα σου είχε τον αριθμό πτήσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilenia Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δεν το έχω ξαναδει αλλά φαίνεται πως τα πράγματά σου έρχονται οδικώς. Μετά το "FLIGHT" θα σου είχε τον αριθμό πτήσης. Αυτό καταλαβαινω κι εγώ από το "road". Σε μένα βρήκαν να εφαρμόσουν την πατέντα?? Κι εντάξει να αργήσουν αλλά να μην έχω ούτε tracking? Να μη γνωρίζω πού βρίσκονται? Μόλις ανανεώθηκε το status και τώρα γράφει : " In transit 0100 HEAD OFFICCE ". Tί να είναι αυτό πάλι?.. Edit : "Η αποστολή αναχώρησε από το σταθμό. Κέντρο διαλογής Κηφισιάς". Άντε να δούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Εμενα ακομα στην πτηση εχει μεινει και η speedex στην αναμονη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό καταλαβαινω κι εγώ από το "road". Σε μένα βρήκαν να εφαρμόσουν την πατέντα?? Κι εντάξει να αργήσουν αλλά να μην έχω ούτε tracking? Να μη γνωρίζω πού βρίσκονται? Μόλις ανανεώθηκε το status και τώρα γράφει : " In transit 0100 HEAD OFFICCE ". Tί να είναι αυτό πάλι?.. Edit : "Η αποστολή αναχώρησε από το σταθμό. Κέντρο διαλογής Κηφισιάς". Άντε να δούμε! Έπεσα μέσα μάλλον Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσεις με SD να σου δώσουν αυτόν τον αριθμό, αν και πολύ πιθανό να σου χτυπήσει μέχρι αύριο την πόρτα ο courier. -------------- Εμενα ακομα στην πτηση εχει μεινει και η speedex στην αναμονη.. Το προηγούμενο δέμα μου έφτασε στη speedex την 3η εργάσιμη μετά την πτήση του προς Αθήνα (όπου και παραδόθηκε αυθημερόν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ε εμεις παμε για την 4η εργασιμη..:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ε εμεις παμε για την 4η εργασιμη..:Ρ Πότε έφτασε Αθήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μου εγραψε in transit airline κτλ στις 19 δεκεμβριου 5 το απογευμα.Η speedex γραφει ακομα 16 δεκεμβριου αναμονη αποστολης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα