tsanakalykos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Τροποι αποστολης Καλησπερα...εχω να παραγειλω 2 χρονια και εχουν αλλαξει οι τροποι αποστολης...μου εχει 3 επιλογες και οι 2 ειναι barlin delivery που δεν ξερω καν τι ειναι.....μπορει καποιος να μου εξηγησει και να μου προτινει τι να διαλεξω? με το 2ο Barlin που είναι φθηνό και κάνει 1 εβδομάδα να έρθει. άσε που την στέλνουν με wnDirect που νομίζω είναι καλύτερη από DHL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Τελικά με αυτό το θέμα τι ισχύει; Στέλνω εγώ συστημένο με ΕΛΤΑ; Έχοντας κολλήσει πάνω στη συσκευασία το κουπόνι που έχει το πακέτο μέσα σαν διεύθυνση παραλήπτη (με ένα United Kingdom στο τέλος υποθέτω); Τι φακέλο/πακετάρισμα προτείνετε για ένα κουτί με παπούτσια 25cmX13cmX35cm 1200gr βάρους; ναι το στέλνεις με Ελτα. κόβεις την φόρμα επιστροφής και κολλάς απ έξω αυτό με την διεύθυνση και μέσα βάζεις αυτό με τα πράγματα που θες να αλλάξεις. εγώ τα τυλίγω όλα με το καφέ χαρτί που έχουν στα βιβλιοπωλεια για δέματα.. Τροποι αποστολης Καλησπερα...εχω να παραγειλω 2 χρονια και εχουν αλλαξει οι τροποι αποστολης...μου εχει 3 επιλογες και οι 2 ειναι barlin delivery που δεν ξερω καν τι ειναι.....μπορει καποιος να μου εξηγησει και να μου προτινει τι να διαλεξω? Barlin Express Delivery - 2-3 εργάσιμες Barlin Standard Delivery - 5-6 εργάσιμες Collect from the UK Warehouse - το ξεχνάς, εκτός αν θες να πας από κει να τα πάρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 ναι το στέλνεις με Ελτα. κόβεις την φόρμα επιστροφής και κολλάς απ έξω αυτό με την διεύθυνση και μέσα βάζεις αυτό με τα πράγματα που θες να αλλάξεις. εγώ τα τυλίγω όλα με το καφέ χαρτί που έχουν στα βιβλιοπωλεια για δέματα.. Το δέχονται σαν αποστολή με επιστολικό ταχυδρομείο αν είναι τυλιγμένο με χαρτί δεμάτων; Έλεγα μήπως θέλει κάτι τέτοιο καλύτερα: http://www.elta.gr/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/eshop/tabid/557/CategoryID/12/List/1/Level/a/ProductID/30/language/el-GR/Default.aspx Αμφιβάλλω αν θα χωράει βέβαια το κουτί ακόμα και μέσα σε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 ναι το δέχονται κανονικότατα. απλό συστημένο κάνω εγώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anodynos13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστω για την βοηθεια...ειναι 2 ρουχα που δεν εχω ξαναπαραγειλει και δεν ξερω τις γραμμες τους...το ενα ειναι το μπουφαν καριμορ 3 σε 1 και το αλλο ειναι ενα φουτερ της αντερ αρμορ,,,,τα εχει ψωνισει κανεις για να μπορεσει να με βοηθησει?Ειμαι 1.76 και 70 κιλα και πιστευω πως και στα 2 ειμαι για μιντιουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsanakalykos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Τελικά η παραγγελία ήρθε σήμερα. Αλλά στην 3η που είχα κάνει, ήρθε αυτό έτσι! Τους την έστειλα την φωτογραφία, έκανα και dispute για damage στο PP και μετά από 5 μέρες, το μόνο που έστειλαν σε mail, είναι ότι αν θέλω να πάρω έκπτωση από την τιμή ένα 10%! Αντί να το στείλω πίσω εγώ ή να μου το ζητήσουν οι ίδιοι! Τα σχόλια δικά σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Η δικη μου παραγγελια εγραψε την δευτερα in transit airline ba 632...Στις 5 το απογευμα.Κοιτα τηννπρηση και ειδα οτι περιπου εκεινη την ωρα εφτασε ελλαδα..Εκτος και αν δεν εφυγε με την συγκεκριμενη πτηση...Η speedex δεν εχει καμια ανανεωση, τωρα δεν επρεπε να ειχε αναλαβει εκεινη το δεμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anodynos13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Γιντεται κανονικα η πληρωμη με πιστωτικη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lp95 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 ειμαι 1.86 και 86 κιλα και θελω να αγορασω το παρακατω http://www.sportsdirect.com/vans-core-basic-zip-hoodie-528811?colcode=52881102 το xl νουμερο(το οποιο ειναι το μονο σε διαθεσιμοτητα) πιστευετε θα μου κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 ειμαι 1.86 και 86 κιλα και θελω να αγορασω το παρακατω http://www.sportsdirect.com/vans-core-basic-zip-hoodie-528811?colcode=52881102 το xl νουμερο(το οποιο ειναι το μονο σε διαθεσιμοτητα) πιστευετε θα μου κανει? Πας σε ενα μαγαζί Ελλάδα που έχει Vans το φοράς και αποφασίζεις . Προσωπικά δεν θα έδινα τόσα χρήματα για ενα φούτερ με κουκούλα και ας είχε στάμπα Porsche Yπάρχουν καλύτερες και πιο οικονομικές λύσεις φίλτατε. Τελικά η παραγγελία ήρθε σήμερα. Αλλά στην 3η που είχα κάνει, ήρθε αυτό έτσι! Τους την έστειλα την φωτογραφία, έκανα και dispute για damage στο PP και μετά από 5 μέρες, το μόνο που έστειλαν σε mail, είναι ότι αν θέλω να πάρω έκπτωση από την τιμή ένα 10%! Αντί να το στείλω πίσω εγώ ή να μου το ζητήσουν οι ίδιοι! Τα σχόλια δικά σας! Και πολύ μεγάλο ποσοστό σου έδωσαν (10%). Καλά μια μικρή βλάβη στο φερμουάρ και dispute...δεν πάμε καλά. Μπορεί όντως να ήταν ελλατωματικό το φερμουάρ απο το εργοστάσιο αλλά μπορεί και να οφείλεται σε δικό σου σφάλμα...πως θα το αποδείξεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsanakalykos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 @molot12 εσύ τι θα έκανες δηλαδή αν έβρισκες αυτό το ελάττωμα στο φερμουάρ; άσε το dispute! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D_artagnan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχει περίπτωση να δεκτούν αν κάνω επιστροφή 2 μπλούζες, να γίνει ανταλλαγή με 2 διαφορετικές όμως μπλούζες? Η αξία τους μάλιστα θα ειναι κ λίγο μικρότερη απο τις αγορασμένες. Το χει κανει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Τελικά η παραγγελία ήρθε σήμερα. Αλλά στην 3η που είχα κάνει, ήρθε αυτό έτσι! Τους την έστειλα την φωτογραφία, έκανα και dispute για damage στο PP και μετά από 5 μέρες, το μόνο που έστειλαν σε mail, είναι ότι αν θέλω να πάρω έκπτωση από την τιμή ένα 10%! Αντί να το στείλω πίσω εγώ ή να μου το ζητήσουν οι ίδιοι! Τα σχόλια δικά σας! γιατί δε το στέλνεις πίσω και να πάρεις τα μεταφορικά από το paypal όσο προλαβαίνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Το δεμα μου εχει φτασει στο αεροδρομιο απο τις 19..αλλα η speedex ακομα λεει αναμονη αποστολης απο τον αποστολεα...Ποτε περιπου πανε να το παρουν ξερετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsanakalykos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) γιατί δε το στέλνεις πίσω και να πάρεις τα μεταφορικά από το paypal όσο προλαβαίνεις? υποτίθεται ότι περίμενα να το προτείνουν οι ίδιοι, αλλά μάλλον πολλά ζητούσα! πήρα απάντηση για έκπτωση το τεράστιο 10%, περίπου 1,7€ για ένα μικρό προβληματάκι στο φερμουάρ που δεν ανεβοκατεβαίνει! άσε που έτσι όπως το σήκωσα με την τεράστια μου δύναμη του έκανα εγώ τη ζημιά!! Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2016 από tsanakalykos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα