theopan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μισο, μην παρεξηγηθουμε. Δεν αμφισβητησα οτι δεν σου κανουν, προφανως εσυ που τα φορας και ξερεις καλυτερα απο ολους Ουτε "οπως λεω", η φωτο που σου εδειξα ειναι αυτη που λεει κατι. Δεν ξερω καν αν ειναι επισημο καταστημα της εταιρειας. Αυτο που σιγουρα σου ειπα ειναι οτι τα στελνεις πισω με μεταφορικα απο ΡΡ και εισαι κομπλε Καμία παρεξήγηση. Κατάλαβα τι λες. Εγώ το άχτι μου βγάζω τώρα γιατί νομίζω ότι επιβεβαιώνονται οι υποψίες μου ότι κάνει "λαδιές" το μαγαζί και δεν είναι και τόσο φθηνό όσο διαφημίζεται (στα "καλά" κομμάτια το έχω βρει ακόμα και ακριβότερο και από Ελληνικά μαγαζιά όπως είχα γράψει και σε παλιότερο ποστ). Αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο παπούτσια δεν το βλέπω να πουλιέται σχεδόν πουθενά τώρα πια, δεν το βρήκα καν στο επίσημο site της εταιρείας (δηλαδή στην καλύτερη περίπτωση ίσως είναι πολύ παλιό μοντέλο). Και είναι και "Made in Vietnam" (όλα τα μοντέλα της Salomon και αυτά τα 150 και 200€ άραγε στον τρίτο κόσμο φτιάχνονται; ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δεν αποκλειεται. Διαβασε εδω το ριβιου του τυπου σε παπουτσια Salomon, οπου "επιβεβαιωνει" (οκ, δεν ημουν μπροστα ) οτι φτιαχνονται προϊοντα της εταιρειας σε δυο διαφορετικα εργοστασια. Μια συντομη αναζητηση στον κυριο γκουγκλη δειχνει οτι η Salomon ηταν εταιρεια που ανηκε στην Adidas, η οποια φυσικα εχει εργοστασια ακομα και μεσα στο σπιτι μου (αρκει να ειναι φτηνα τα εργατικα χερια). Παροτι η Adidas πουλησε την Salomon, δε θα μου κανει καμια εντυπωση αν στο πλαισιο της συνεργασιας εχει προσφερει τα εργοστασια της για να συνεχιστει η παραγωγη (με καποιο κοστος για τη νεα ιδιοκτητρια φυσικα). Επειδη δεν ειμαι σιγουρος αν το εχω ξαναγραψει εδω μεσα (νομιζω πώς ναι, αλλα επαναληψη μητης πασης μαθησεως): υπαρχει κανεις εδω μεσα που να μην αντιλαμβανεται οτι οι εταιρειες βγαζουν το ιδιο προϊον σε διαφορετικες ποιοτητες; Π.χ. ειναι δυνατον ενα παπουτσι ΝΙΚΕ που στην Αμερικη κοστιζει 200 δολαρια, να πωλειται στην ιδια τιμη στη Βουλγαρια ή τη Λετονια (τυχαια παραδειγματα λογω χαμηλοτατων μισθων); Ωστοσο η (καθε) ΝΙΚΕ δραστηριοποιειται στις συγκεκριμενες χωρες και ναι, εκπληξη, υπαρχει κοσμος που αγοραζει ΝΙΚΕ σε αυτες. Αλλα σε αλλες τιμες. Διοτι υπαρχουν αλλες ποιοτητες, αρα μειωμενο κοστος. Και ναι, εκπληξη, τετοια προϊοντα πωλουνται και απο εταιρειες οπως η SD. Αυτα αγοραζουμε μερικες φορες ακομα και στα "εκπτωτικα χωρια" της χωρας μας ή στα Factory ή σε αλυσιδες ηλεκτρικων ειδων που κανουν δηθεν μπαζααρ κλπ. Επισης, υπαρχουν προϊοντα που ειναι ελλατωματικα ή αλλα που εχουν ηδη πουληθει, αλλα για διαφορους λογους επιστραφησαν στις αποθηκες και δεν εχουν δυνατοτητα να ξαναπουληθουν. Αυτα προωθουνται με τη μορφη bargain σε διαφορες χωρες, ακομα και του πλουσιου (του λεγομενου "Δυτικου") κοσμου, οπου μεταπωλουνται (ξαναδιαβαστε την τελευταια γραμμη της παραπανω παραγραφου). Τα ανωτερω ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ τα προϊοντα, ουτε βεβαια για το SD αποκλειστικα. Αλλα ας μην τρεφουμε ψευδαισθησεις οτι αγοραζουμε top class ποιοτητα σε τιμες Γεωργιας επειδη ο Μαικ Ασλει αγαπησε τους καταναλωτες, ειναι γνωστο αλλωστε οτι οι συνθηκες εργασιας ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ μαγαζια ειναι το λιγοτερο τριτοκοσμικες. Μιλαμε για ενηλικες στο ΗΒ ετσι; Οχι για τα 10χρονα που φτιαχνουν Salomon κι Adidas στο Βιετναμ και το Χονγκ Κονγκ, που δεν εχουν τη δυνατοτητα αντιδρασης... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Είπαμε και παλιά τσιμπάει προιόντα που δε θα πουληθούν ξανά και τα δίνει χαμηλά Από υπόλοιπα Δε πουλάει μαιμού Παράδειγματα τέτοια βλέπω και στα φωτογραφικά. Πχ μηχανές 2 έτη μοντέλο στο Mediamark τα σκοτώνει. Μάλλον η Nikon τα εχει απούλητα και τα δίνει όλα μαζί και ο Media τα αγοραζει και τα σπρώχνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Καπως ετσι, οπως τα λες @κογιοτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 έτσι ειναι ΠΧ το 501 που πήρα εγω με 20 ευρω ήταν απούλητο μάλλον χρόνια Επίσσης τα σαλομον που πήρα δεν είναι το κορυφαίο του μοντέλο αλλά με 20 ευρω που τα πήρα... τι να λεει... Αν όμως θέλω να πάρω τα καρυ για το μπάσκετ δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρω σε αυτό το μαγαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsanakalykos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Βρήκα άκρη με την παραγγελία μου από SD. Η DHL GR με ενημέρωσε ότι λόγω της απεργίας Π.Ν.Ο, η παραγγελία κανονικότατα έφθασε στην ώρα της στις 02/12 και την έχει η Speedex με αριθμό αποστολής που δείχνει ότι η παραγγελία είναι στο κέντρο διαλογής στην Κηφισιά! Άρα η αποκλειστική ευθύνη ανήκει στην Speedex και μόνο σε αυτήν! ΑΝ γίνανε έτσι τα πράγματα όντως! καχύποπτος ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgis_veroia Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 παιδια θελω να παρω 2-3 παντελονια φορμας londsdale και everlast. ειμαι 190 υψος και 95 κιλα, το XL θα μου κανει η να παρω XXL (μην μ ειναι και τεραστια.) εχει παρει κανεις τετοια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Ε ναι, εισαι περισσοτερο καχυποπτος απ' ο,τι πρεπει Στο #6053 σου εγραψα ουσιαστικα ο,τι σου ειπαν. Τι σχεση να εχει το SD; Η DHL παραδιδει στα "συνορα" (ας πουμε) με εναν αριθμο αποστολης, μια αλλη εταιρεια (σου ειπαν αρκετοι για την πιθανοτητα της Speedex) παραλαμβανει με νεο αριθμο αποστολης. Τεσπα, τελος καλο ολα καλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Βρήκα άκρη με την παραγγελία μου από SD. Η DHL GR με ενημέρωσε ότι λόγω της απεργίας Π.Ν.Ο, η παραγγελία κανονικότατα έφθασε στην ώρα της στις 02/12 και την έχει η Speedex με αριθμό αποστολής που δείχνει ότι η παραγγελία είναι στο κέντρο διαλογής στην Κηφισιά! Άρα η αποκλειστική ευθύνη ανήκει στην Speedex και μόνο σε αυτήν! ΑΝ γίνανε έτσι τα πράγματα όντως! καχύποπτος ε; αμα πας από κει και κάποιος φοράει το μπλουζάκι σου..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsanakalykos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 αμα πας από κει και κάποιος φοράει το μπλουζάκι σου..... εννοείς ότι τα ανοίγουν τα δέματα και κλέβουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilenia Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μου ήρθε σήμερα το εξής μέηλ από wnDirect : " Σας ευχαριστούμε για την πρόσφατη παραγγελία σας. Η παραγγελία σας έχει δρομολογηθεί από την αποθήκη μας και θα παραδοθεί σε εσάς λίαν συντόμως. Ο μοναδικός αριθμός φορτωτικής της αποστολής είναι ο εξής: 58.......... Μπορείτε να παρακολουθήσετε την κατάσταση διακίνησης της αποστολής σας στο διαδικτυακό χώρο του μεταφορέα: click εδώ Με Εκτίμηση,wnDirect Team" Όμως το λινκ που παραθέτει δε λειτουργεί.... Σε ποια μεταφορική θα βάλω τον αριθμό φορτωτικής? Το δοκίμασα και στη DHL και στη Speedex αλλά δε λειτουργεί σε κανένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 εννοείς ότι τα ανοίγουν τα δέματα και κλέβουν; Αστειεύομαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 έχω έτοιμη μια παραγγελία, λέτε να περιμένω μερικές μέρες μήπως παίξει κωδικός? πέρυσι έδωσαν κωδικό έκπτωσης για τα χριστούγεννα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά επιστροφή πως κάνουμε; Στέλνουν κούριερ αυτοί -γιατί κάπου στο topic είδα να αναφέρεται ότι σε κάποιον έστειλαν τη DHL αυτοί- ή εμείς επιλέγουμε όποιον τρόπο θέλουμε και μετά ζητάμε τα έξοδα από το Paypal; Υπάρχει χρονικό όριο που μπορεί να επιστραφεί κάτι αν δεν κάνει το νούμερο; Τελικά με αυτό το θέμα τι ισχύει; Στέλνω εγώ συστημένο με ΕΛΤΑ; Έχοντας κολλήσει πάνω στη συσκευασία το κουπόνι που έχει το πακέτο μέσα σαν διεύθυνση παραλήπτη (με ένα United Kingdom στο τέλος υποθέτω); Τι φακέλο/πακετάρισμα προτείνετε για ένα κουτί με παπούτσια 25cmX13cmX35cm 1200gr βάρους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anodynos13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Τροποι αποστολης Καλησπερα...εχω να παραγειλω 2 χρονια και εχουν αλλαξει οι τροποι αποστολης...μου εχει 3 επιλογες και οι 2 ειναι barlin delivery που δεν ξερω καν τι ειναι.....μπορει καποιος να μου εξηγησει και να μου προτινει τι να διαλεξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα