Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα νούμερα που δίνει το SD είναι άλλα αντί άλλων μου φαίνεται. Παρήγγειλα κάτι παπούτσια Salomon 11,5 νούμερο (υποτίθεται με βάση τα λεγόμενα κάποιων εδώ μέσα ότι τα νούμερα στο SD είναι όλα UK), το παπούτσι γράφει μέσα στη γλώσσα "11,5 UK-12USA-46 2/3 EUR", τα ίδια ακριβώς γράφει και σε αυτοκόλλητο πάνω στο κουτί, όμως πάνω από αυτό το αυτοκόλλητο, έχει κολλημένο άλλο αυτοκόλλητο που γράφει 11,5(45,5). Τα παπούτσια δεν παίζει με τίποτα να είναι 46 2/3 Ευρωπαϊκό! Μου πέφτουν μάλλον μικρά, άρα θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι είναι 45,5 Ευρωπαϊκό όπως γράφει το 2ο εξωτερικό αυτοκόλλητο! Ο δε πίνακας με τις γενικές αντιστοιχείες του SD στα ανδρικά παπούτσια, δίνει αντιστοίχιση του 11,5 UK με 12,5 USA (και όχι με 12) και με 46 2/3 EUR. Τώρα εγώ τι πρέπει να καταλάβω και να πιστέψω από όλο αυτό το μπέρδεμα; Εκτός από το ...πόδι μου που λέει ότι μάλλον είναι 45,5. Δεν γίνεται δουλειά έτσι...

λες να έχει γίνει λάθος από το εργοστάσιο και να κολλήσανε κι άλλο αυτοκόλλητο την πορεία αλλά το βάλανε σε κουτί για μεγαλύτερα και τελικά τα στείλανε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λες να έχει γίνει λάθος από το εργοστάσιο και να κολλήσανε κι άλλο αυτοκόλλητο την πορεία αλλά το βάλανε σε κουτί για μεγαλύτερα και τελικά τα στείλανε?

Μα αυτό που γράφουν τα παπούτσια στο εσωτερικό μέρος της "γλώσσας" τους, συμφωνεί με το αρχικό αυτοκόλλητο του κουτιού! Και ισχυρίζεται ότι είναι 46 και 2/3! Το 2ο αυτοκόλλητο από πάνω που ενώ κρατάει το ίδιο UK (ή USA ή ό,τι είναι τέλος πάντων) μετατρέπει σε μικρότερο EUR νούμερο δεν καταλαβαίνω τι ρόλο παίζει! Μήπως αυτά τα Salomon είναι στενή φόρμα και ανοίγουν τελικά με τον καιρό;

Αυτό εδώ είναι: http://gr.sportsdirect.com/salomon-aztek-vent-mens-walking-shoes-183889?colcode=18388903

Και κατά την επιλογή νούμερου το δίνει σαν 45,5 το 11,5 βλέπω αλλά αυτό δεν έχει καμία λογική με τον οδηγό αντιστοιχίας που δίνουν ούτε με αυτά που γράφει το παπούτσι!

Ρε παιδιά αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα:

Έκανα την Τετάρτη μία παραγγελία ύψους 38+μεταφορικά και πλήρωσα με προπληρωμένη κάρτα moneysafe (μέσω paypal).

Τα χρήματα τραβήχτηκαν άμεσα από την κάρτα και έμεινε ένα υπόλοιπο ύψους περίπου 1,22 ευρώ.

Η παραγγελία έφυγε την Πέμπτη και είναι ήδη Αθήνα. 

Σήμερα που πήγα να φορτώσω ξανά την κάρτα με έναν κωδικό moneysafe παρατήρησα ότι έχω υπόλοιπο 48,50 ευρώ και στο ιστορικό δεν φαίνεται η συναλλαγή.

Πηγαίνοντας όμως στο paypal, βλέπω κανονικά τη συναλλαγή προς το SD. Τί μπορεί να έχει γίνει;

Καμιά ιδέα κανείς;

Παιδιά επιστροφή πως κάνουμε; Στέλνουν κούριερ αυτοί -γιατί κάπου στο topic είδα να αναφέρεται ότι σε κάποιον έστειλαν τη DHL αυτοί- ή εμείς επιλέγουμε όποιον τρόπο θέλουμε και μετά ζητάμε τα έξοδα από το Paypal; Υπάρχει χρονικό όριο που μπορεί να επιστραφεί κάτι αν δεν κάνει το νούμερο;

Λέτε να μαζεύουν τις αστοχίες και τα 2α από τα εργοστάσια και να τα έχουν τόσο χαμηλά σε τιμές;

Αρχίζω να πιστεύω ότι παίζουν σαν ενδεχόμενα και τα δύο. Κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Δεν έμεινα ευχαριστημένος από την πρώτη εμπειρία με το SD...

Σε καμια περιπτωση δε σε αμφισβητω και προφανως ταλαιπωρηθηκες. Ωστοσο, σε αυτο το προϊον το size chart (πατα το σχετικο tab) αναγραφει ο,τι αναγραφεται και στο παπουτσι σου: 11,5->12->46,6. Με μια αναζητηση στο google θα δεις οτι ολα τα νουμερα ειναι ετσι για τα Salomon. Το size chart του SD ειναι της πλακας, εχω δει τετοιες διαφορες ουκ ολιγες φορες σε οσα εχω τσεκαρει απο αυτους εδω και πολλα χρονια.

Σε ο,τι εχω αγορασει ως σημερα απο εκει παντως (και ειναι πολλα, για πολλα χρονια) μονο μια φορα την πατησα με προϊον που βγηκε σκαρτο, σε ευτελες ποσο. Με ενα μνμ στο ινμποξ του ΦΒ της εταιρειας + μια φωτο μου εβαλαν πισω τα χρηματα και κρατησα το προϊον. Αλλα αυτο το ποσοστο μπορει να επιτευχθει και σε καταστημα οπου πηγες-προβαρες-αγορασες στην Ελλαδα.

Σε ολα τα αλλα προϊοντα που ειχα προβλημα κι αναγκαστηκα να επιστρεψω, το λαθος ηταν ειτε δικο μου ειτε της εταιρειας απο την οποια αγορασα (με size conversion). Π.χ. νουμερο 9 γαντια τερματοφυλακα στα Sondico ειναι το νουμερο 9,5 στην Reusch. Μονο το trial and errror σε σωζει εκει, διοτι στην Ελλαδα δεν βρισκω κανενα απο τα δυο προϊοντα. Στειλε τα παπουτσια πισω, παρε τα μεταφορικα απο το ΡΡ και εισαι κομπλε. No stress :)

Σε καμια περιπτωση δε σε αμφισβητω και προφανως ταλαιπωρηθηκες. Ωστοσο, σε αυτο το προϊον το size chart (πατα το σχετικο tab) αναγραφει ο,τι αναγραφεται και στο παπουτσι σου: 11,5->12->46,6. Με μια αναζητηση στο google θα δεις οτι ολα τα νουμερα ειναι ετσι για τα Salomon.

Μα το θέμα είναι ότι δεν παίζει να είναι 46,6 νούμερο το συγκεκριμένο παπούτσι! Δεν έχω πάρει ποτέ παπούτσια μεγαλύτερα από 46 νούμερο και πάντα είχα 1-1,5 πόντο "αέρα" μπροστά. Σε αυτό που υποτίθεται είναι όπως λες 46,6 (η SD έχει βέβαια άλλη γνώμη και το δίνει 45,5 όπως είπα στο 2ο αυτοκόλλητο και μπορείς να δεις και στη σελίδα της επιλογής), εκτός του ότι μου πέφτουν και σχετικά στενά (ίσα ίσα είναι), το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού τερματίζει. Μετράω εν τω μεταξύ με μεζούρα το ωφέλιμο μήκος (εσωτερικά αλλά κατ' εκτίμηση και εξωτερικά) και μου βγαίνουν κάτω από 30cm. Προς το 29. Δεν ξέρω τι λέει η Salomon, αλλά τέτοια διάσταση μην πω ότι ούτε καν 45 νούμερο δεν είναι. Έκανα σήμερα πρώτη φορά μια βόλτα 1 χλμ. και κυριολεκτικά με πέθαναν! Γύρισα πίσω και τα έβγαλα αμέσως. Για αυτό έχω φορτώσει τόσο...

σε ποιο μαγικό κόσμο η SD σας απαντούσε στο fb και σε μηνύματα mail;

Θελεις πολλη τυχη (ισως και λιγα μπινελικια) ειναι η αληθεια... Τρεις φορες παντως τους χρειαστηκα, τη μια για ενα προϊον που μου ακυρωσαν χωρις λογο (ηθελαν επιθετικη προσεγγιση για να μου απαντησουν τελικα επειτα απο πεντε μερες), τη δευτερη για επιστροφη και αλλαγη προϊοντος (λαθος νουμερο) οπου απαντησαν σε μια μερα και την τριτη για το ελατωματικο προϊον, για το οποιο συνενοηθηκαμε σε τρεις "δοσεις" (ανταλλαγη μνμ σε διαστημα τριων ημερων). Στην τελευταια περιπτωση χρειαστηκε να τους στειλω 1-2 εξτρα πμ για να μου απαντησουν.

σε ποιο μαγικό κόσμο η SD σας απαντούσε στο fb και σε μηνύματα mail;

σε εμενα απανταει παντα στο fb, λιγο αργα βεβαια 3-4 μερες..

Μα το θέμα είναι ότι δεν παίζει να είναι 46,6 νούμερο το συγκεκριμένο παπούτσι! Δεν έχω πάρει ποτέ παπούτσια μεγαλύτερα από 46 νούμερο και πάντα είχα 1-1,5 πόντο "αέρα" μπροστά. Σε αυτό που υποτίθεται είναι όπως λες 46,6 (η SD έχει βέβαια άλλη γνώμη και το δίνει 45,5 όπως είπα στο 2ο αυτοκόλλητο και μπορείς να δεις και στη σελίδα της επιλογής), εκτός του ότι μου πέφτουν και σχετικά στενά (ίσα ίσα είναι), το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού τερματίζει. Μετράω εν τω μεταξύ με μεζούρα το ωφέλιμο μήκος (εσωτερικά αλλά κατ' εκτίμηση και εξωτερικά) και μου βγαίνουν κάτω από 30cm. Προς το 29. Δεν ξέρω τι λέει η Salomon, αλλά τέτοια διάσταση μην πω ότι ούτε καν 45 νούμερο δεν είναι. Έκανα σήμερα πρώτη φορά μια βόλτα 1 χλμ. και κυριολεκτικά με πέθαναν! Γύρισα πίσω και τα έβγαλα αμέσως. Για αυτό έχω φορτώσει τόσο...

Μισο, μην παρεξηγηθουμε. Δεν αμφισβητησα οτι δεν σου κανουν, προφανως εσυ που τα φορας και ξερεις καλυτερα απο ολους :) Ουτε "οπως λεω", η φωτο που σου εδειξα ειναι αυτη που λεει κατι. Δεν ξερω καν αν ειναι επισημο καταστημα της εταιρειας. Αυτο που σιγουρα σου ειπα ειναι οτι τα στελνεις πισω με μεταφορικα απο ΡΡ και εισαι κομπλε ;)

ναι, χρησιμοποίησε αυτόν τον τρόπο: http://www.insomnia.gr/topic/466957-to-topic-του-sportsdirectcom/?p=54542590

Αυτό το γνωρίζω.

Να το θέσω πιο σωστά, έχω αγοράσει 10πράγματα, θέλω τα 2 από αυτά σε άλλο μέγεθος και 3  απ' αυτά για refund χρημάτων.Μπορώ να τα στείλω ολα πίσω μέσω pp και για τα μεν 2 να μου στείλουν δωρεάν το μέγεθος που θέλω, για τα δε 3 να πάρω επιστροφή χρημάτων?

Αυτό το γνωρίζω.

Να το θέσω πιο σωστά, έχω αγοράσει 10πράγματα, θέλω τα 2 από αυτά σε άλλο μέγεθος και 3  απ' αυτά για refund χρημάτων.Μπορώ να τα στείλω ολα πίσω μέσω pp και για τα μεν 2 να μου στείλουν δωρεάν το μέγεθος που θέλω, για τα δε 3 να πάρω επιστροφή χρημάτων?

Μπορείς απλά να έχεις στο νου σου ότι το refunded returns καλύπτει μέχρι συγκεκριμένο ποσό μεταφορικών (30€).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...