john_shadow Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 εκανα χτες το βραδυ την 1η παραγγελια 9 πραγματα συνολο. Τo 1o email επιβεβαιωνε τα αντικειμενα που πηρα και μετα απο 15 λεπτα ηρθε ακυρωτικο μηνυμα: Order Amendment Note A cancellation request has been processed for the reasons listed below. ο λογος οτι δεν υπαρχει stock σε ενα αντικειμενο. Τωρα τι γινεται? την στελνουν χωρις αυτο και μου επιστεφουν το ποσο ή πρεπει να τους στειλω mail? επισης η πληρωμη στο paypal λέει pending authorization. εβαλα καρτα πειραιως για πληρωμη στο paypal. Περνάνε ή θα την μπλοκαρει η τραπεζα? είναι ανάλογα, εμένα μια φορά που ακύρωσαν όλη την παραγγελία και μια άλλη μου βγάλαν απλά αυτο που δεν είχαν και στειλαν τα υπόλοιπα. τώρα απ οτι βλέπω μάλλον στην ακύρωσαν, μπες στο sd και δες απο κει στο order history... μπορώ να στείλω πίσω κάτι και να ζητήσω αλλαγή (με το ίδιο ακριβώς προϊόν) σε άλλο μέγεθος, με δωρεάν μεταφορικά; ναι, χρησιμοποίησε αυτόν τον τρόπο: http://www.insomnia.gr/topic/466957-to-topic-του-sportsdirectcom/?p=54542590 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_87 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 είναι ανάλογα, εμένα μια φορά που ακύρωσαν όλη την παραγγελία και μια άλλη μου βγάλαν απλά αυτο που δεν είχαν και στειλαν τα υπόλοιπα. τώρα απ οτι βλέπω μάλλον στην ακύρωσαν, μπες στο sd και δες απο κει στο order history... βλεπω εχουν ακυρωσει μονο αυτο που δεν εχει stock και η παραγγελια ειναι ακομα στο Order status: Processing τωρα δε λεει αν θα στειλουν τα υπολοιπα και θα επιστρεψουν τη διαφορα. Στο faq λεει: In such circumstances we will allocate goods to the customers on a first come, first served basis. αρα μπορει και να την καθυστερησουν για να στειλουν και αυτο που λειπει απο οτι καταλαβα. εντωμεταξυ αυτο το προιον το εχουν ακομα σε στοκ αν πας να το αγορασεις τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilenia Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά καλησπέρα! Σίγουρα θα έχουν απαντηθεί κάπου οι απορίες μου,οπότε συγχωρέστε μου που ρωτάω, όμως δεν έχω καθόλου χρόνο για ψάξιμο... Ο άντρας μου σκέφτεται να πάρει - για πρώτη φορά- παντελόνι Pierre Cardin και τζην Lee Cooper. Μπλουζάκια αυτών των εταιρειών τα παίρνει στο κανονικό του νούμερο. Ισχύει το ίδιο και στα παντελόνια όμως?? Επίσης, πώς είναι από θέμα ποιότητας? Αξίζουν καθόλου ή είναι χάλια? Και τέλος,τα σύμβολα R και L δίπλα στο μέγεθος υποδηλώνουν το "κανονικού μήκους" και "μακρύ" αντίστοιχα? Ποιο να προτιμήσουμε για ύψος 1.75 (και 60 κιλά)? Σας ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Και τέλος,τα σύμβολα R και L δίπλα στο μέγεθος υποδηλώνουν το "κανονικού μήκους" και "μακρύ" αντίστοιχα? Short , Regular, Long 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, έχω βρει αθλητικά karrimor. Νούμερο φοράω 46. Στην επιλογή μεγέθους γράφει 12(46) αλλά στον οδηγό για το νούμερο το 12 το δίνει 47. Τι από τα 2 ισχύει;Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marakyr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 καλημέρα... θα ηθελα να κανω μια επιστροφή μέσω της υπηρεσίας πέυπαλ επιστροφης μεταφορικών. ενδέχεται το κοστος μεταφορικών να ξεπερασει τα 30 ευρω... γνωρίζετε αν μου επιστρέψουν το ανωτατο ποσο..δηλ μονο τα 30 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 μέχρι 30 επιστρέφουν ακόμα και παραπάνω να κάνεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, έχω βρει αθλητικά karrimor. Νούμερο φοράω 46. Στην επιλογή μεγέθους γράφει 12(46) αλλά στον οδηγό για το νούμερο το 12 το δίνει 47. Τι από τα 2 ισχύει; Ευχαριστώ. Προσπάθησε να βρεις τι φοράς στο αγγλικό σύστημα διαφορετικά δεν θα βγάλεις άκρη. Στην περίπτωσή σου θα επέλεγα το 12(46) της karrimor αν πραγματικά φοράς το αγγλικό 12 και όχι το 47 του γενικού οδηγού του sportdirect που τα μπερδεύει ακόμα περισσότερο. Στο ντύσιμο οι Αγγλοί κυριολεκτούν, εξαιρείται η περίπτωση που η ίδια η εταιρεία λέει οτι είναι στενή γραμμή ή φαρδύ το καλούπι (narrow ή wide) έχουν κωδικούς για όλα αυτά (αλλά δεν τους θυμαμαι τώρα google it...), όπως και στα παντελόνια τους που έχουν Short - Regular - Long (ακόμα και στα σακκάκια τους για το μήκος των χεριών) και πάει λέγοντας.... Προσωπικά φοράω 9 uk (περιπου 43). Πχ παραγγέλνω Timberland, Clarks, Nike (όλα σε 9 UK). Στην ετικέτα στα Timberland, Clarks βλέπεις αντιστοιχία του 9uk σε 43 eu και στα Nike αντιστοιχία του 9uk σε 44 eu Σε κάποιες περιπτώσεις που η ίδια εταιρεία έλεγε για στενό καλούπι πήρα το 9,5uk (δετά όχι παντοφλέ) και ήταν ΟΚ ! Eλπίζω να σε κάλυψα...karrimor δεν έχω φορέσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Προσπάθησε να βρεις τι φοράς στο αγγλικό σύστημα διαφορετικά δεν θα βγάλεις άκρη. Στην περίπτωσή σου θα επέλεγα το 12(46) της karrimor αν πραγματικά φοράς το αγγλικό 12 και όχι το 47 του γενικού οδηγού του sportdirect που τα μπερδεύει ακόμα περισσότερο. Στο ντύσιμο οι Αγγλοί κυριολεκτούν, εξαιρείται η περίπτωση που η ίδια η εταιρεία λέει οτι είναι στενή γραμμή ή φαρδύ το καλούπι (narrow ή wide) έχουν κωδικούς για όλα αυτά (αλλά δεν τους θυμαμαι τώρα google it...), όπως και στα παντελόνια τους που έχουν Short - Regular - Long (ακόμα και στα σακκάκια τους για το μήκος των χεριών) και πάει λέγοντας.... Προσωπικά φοράω 9 uk (περιπου 43). Πχ παραγγέλνω Timberland, Clarks, Nike (όλα σε 9 UK). Στην ετικέτα στα Timberland, Clarks βλέπεις αντιστοιχία του 9uk σε 43 eu και στα Nike αντιστοιχία του 9uk σε 44 eu Σε κάποιες περιπτώσεις που η ίδια εταιρεία έλεγε για στενό καλούπι πήρα το 9,5uk (δετά όχι παντοφλέ) και ήταν ΟΚ ! Eλπίζω να σε κάλυψα...karrimor δεν έχω φορέσει Ευχαριστώ για την απάντηση. Φοράω uk11 που στα asics πηγαίνει σε 46.5. Απλά δεν ξέρω στα karrimor αν υπάρχει άλλη αντιστοίχηση. Θα τσιμπήσω το 11άρι και αν δεν κάνει θα προλάβω να το γυρίσω με τα μεταφορικά του paypal αυτό το χρόνο. Πολύ μπέρδεμα αυτά τα νούμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Φοράω uk11 που στα asics πηγαίνει σε 46.5. Απλά δεν ξέρω στα karrimor αν υπάρχει άλλη αντιστοίχηση. Θα τσιμπήσω το 11άρι και αν δεν κάνει θα προλάβω να το γυρίσω με τα μεταφορικά του paypal αυτό το χρόνο. Πολύ μπέρδεμα αυτά τα νούμερα. Αν δεν το βιάζεσαι περίμενε να σου πω το βράδυ τι νουμερο έχω πάρει εγώ. Στείλε και ποια θες να πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Αν δεν το βιάζεσαι περίμενε να σου πω το βράδυ τι νουμερο έχω πάρει εγώ. Στείλε και ποια θες να πάρεις. ok, θα περιμένω. Ευχαριστώ. http://gr.sportsdirect.com/karrimor-excel-2-support-mens-running-shoes-210150?colcode=21015092 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 ok, θα περιμένω. Ευχαριστώ. http://gr.sportsdirect.com/karrimor-excel-2-support-mens-running-shoes-210150?colcode=21015092 Εγώ έχω πάρει μποτάκια. Στο κανονικό μου νούμερο και δεν είχα θέμα, 13 uk ~ 47 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ έχω πάρει μποτάκια. Στο κανονικό μου νούμερο και δεν είχα θέμα, 13 uk ~ 47 Μπορείς να μου πεις επίσης αν τα εκατοστά που λέει είναι στο 13 είναι όπως τα άλλα παπούτσια που έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltre Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 αν θυμαμαι καλα παλια το 13 πριν το site να γινει με gr ηταν 14 ελληνικο τωρα αν μπεις μεσα το 13 ειναι 47 δηλαδη αμερικανικο οχι αγγλικο επειδη και εγω φοραω σε ναικ 13 αλλα σε καριμορ 14 ελληνικο δηλαδη 48 για να βοηθησω σε καριμορ ηθελα μισο μενα νουμερο παραπανω οποτε σε ελληνικο 13 σε ναικ σε καριμορ ηθελα αγγλικο 13 δηλαδη ελληνικο 14, 48 σε ελληνικα νουμερα 47.5 σε καριμορ 48 το 47.5 σε ναικ ειναι 31 εκατοστα αν αυτο βοηθαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsanakalykos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 καλησπέρα σας! είμαι νέος εδώ! μπήκα εδώ να σας γράψω τι παίχτηκε με μία παραγγελία μου στην SD! έχω κάνει 3 παραγγελίες από εκεί, 2 με standard και 1 με express! η 1η και η 3η ήρθαν, που ήταν με standard και η 2η χρονικά από 29/11 η express δεν έχει έρθει ακόμα! Στέλνουν το 1ο mail ότι έγινε prosessed και 2ο mail άλλη μέρα ότι έγινε collected από την DHL με αριθμό κανονικά. Μπαίνω στην DHL, βλέπω την πορεία. Στις 02/12 γράφει ότι η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης, είναι 02/12 στο τέλος της μέρας!! Και την επόμενη μέρα γράφει ότι δεν ξέρουν τον χρόνο παράδοσης και να δοκιμάσω αργότερα! Σκέφτηκα ότι θα είναι Αθήνα, αλλά με τις απεργίες τότε των πλοίων θα έχει κολλήσει εκεί. Περνάει και η απεργία και τίποτα! Στο στάτους της DHL ακόμα στο ίδιο. Δείχνει, εσείς που ξέρετε καλά, ότι έχει φύγει από Αγγλία, έχει φθάσει αεροδρόμιο Γερμανίας και προωθείται για Ελλάδα! Αυτό ακριβώς γράφει!!!! Επικοινωνώ πρώτα με SD για αυτή την παραγγελία. Στέλνουν αυτοματοποιημένο λογικά μήνυμα (σύνηθες) ότι την έχουν πακετάρει και ετοιμάσει και απλά περιμένουν τον courier να την παραλάβει! Και στην DHL φαίνεται Γερμανία!!!!! Επικοινωνώ με DHL και μου ζητούσαν 10-ψήφιο κωδικό αποστολής! Τους δίνω ότι στοιχεία έχω και δεν κάνω δουλειά! Τους στέλνω την φωτογραφία με το status τους και μου απαντάνε ότι από το σύστημά τους φαίνεται ότι η αποστολή έχει περάσει σε τρίτο courier από τις 02/12 και ότι δεν μπορούν να δώσουν άλλα στοιχεία από την SD για αποστολές! Μετά έστειλα κάποια μηνύματα στην SD και την Barlin αλλά καμία απάντηση! Στο τέλος έκανα Dispute στο PayPal !!! Ξέρετε τι μπορεί να έχει παιχτεί; Το ίδιο πρόβλημα έχουν πάρα πολλοί πελάτες παγκοσμίως! το μήνυμα από DHL On our records show that your shipment was passed over to a third party delivery company on 02/12. As Sports Direct contract DHL Express to undertake carriage of their items, DHL is unable to discuss details relating to Sports Direct shipments with anyone other than Sports Direct Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα