Razor_7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Και εδώ ήρθε το 40άρι εντέλει χθες Έπρεπε να σπάσεις την παραγγελία αν μιλάμε για χιλιάρικο κοντά απ' ο,τι καταλαβαίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 550, αλλά λέει και για each customer, οπότε μάλλον θα έπρεπε να το κάνω από διαφορετικούς λογαριασμούς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασιλης 123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια καλημερα.Ιn transit DBY_GRC_UND_1612050078 αυτο μου στειλανε και οτι η παραγγελια εχει δρομολογηθει απο τις αποθηκες προς εμενα και θα την εχω λειαν συντομως με εναν μικρο αριθμο φορτωτικης.Τ σημαινει?Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, γνωρίζετε μήπως (εμπειρικά) αν αξίζει να ψωνίσω τώρα από sportsdirect ή αν θα βγάλει εκπτώσεις και προσφορές το προσεχές διάστημα; Με μια μάτια που έριξα στη σελίδα ούτε τρομερές τιμές έχει όπως έχω πετύχει πολλές φορές ούτε μεγάλη ποικιλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Έκανα την πρώτη μου παραγγελία χθές το πρωί κ το status είναι processing. Γνωρίζετε εαν μπορώ να κάνω αλλαγή σε ένα είδος της παραγγελίας εφόσον δεν έχει ακόμη δρομολογηθεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipoOS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 οχι αυτοματοποιημένο σύστημα δεν μπαινουν καν στον κοπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 (ναι shadow απο νεο λογαριασμο εννοω) Επισης εχοντας αγορασει απο πολλες μαρκες στο sd νομιζω οτι μακραν τα πιο ποιοτικα ειναι τα firetrap συνολικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Εκανα μια παραγγελία εδω και 4 ημέρες και το status της είναι It's with the courrier ! Οταν επιλέγω Track your order δεν εμφανίζεται τίποτα. Τracking number δεν έχουν στείλει μόνο τον κωδικό της παραγγελίας (ενα νούμερο που ξεκινά με SD). Αυτή η εταιρεία μεταφορών που συνεργάζονται η Barlin ειναι για .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Εγω όταν επιλέγω track your order, με πάει στην Dhll . Είναι ενταξει αυτό; είναι το ίδιο με την Barlin? Είναι η πρώτη μου παραγγελία κ δεν τα γνωρίζω καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Στη μεταφορική τους βγάζει πλέον αυτό--Closed by system AUTOMATICALLY GENERATED BY DELIVERY MANAGER 00:28 Mon 28 Nov 2016 GMTVisit tracking site: SpeedEx Greece In transit AIRLINE:A3/FLIGHT:609/AWB:390-94252325 14:57 Thu 03 Nov 2016 GMT In transit DBY_GRC_UND_16110200479 07:20 Wed 02 Nov 2016 GMT Despatched DESPATCHED 05:35 Wed 02 Nov 2016 GMT In transit SCANNED TO CONTAINER 04:19 Wed 02 Nov 2016 GMT Awaiting Despatch 04:03 Wed 02 Nov 2016 GMT In transit PROCESSED DOWN PACKET LINE 04:03 Wed 02 Nov 2016 GMT και στον εδώ μεταφορέα που είναι η speedex αυτό-- 02/11/2016 6:03:38 πμΑναμονή αποστολής από τον αποστολέα. η speedex όσες φορές μίλησα μου είπε οτι δεν είναι δικό τους θέμα, είναι του αποστολέα. Ο μεταφορέας barlin κάτι, είναι δικός τους και δεν έχει στοιχεία επικοινωνίας. αν έχετε κάτι πέστε μου. παρόλα αυτά είναι απαράδεκτοι που δεν απαντάνε σε μηνύματα. customer service μηδέν. στο facebook στη σελίδα διαπίστωσα οτι υπάρχουν ανάλογα ζητήματα.δηλαδή παραγγελίες που δεν παρελήφθησαν και δεν απαντάνε σε μηνύματα. Γι αυτό ρωτάω αν καποιος έχει παραγγείλει- παραλάβει απο Νοέμβρη και μετά. 02/11/2016 6:03:38 πμ Αναμονή αποστολής από τον αποστολέα Λοιπόν επειδή έπαθα το ίδιο imitsus μην ανησυχεις, η παραγγελία σου φτανει σήμερα Παρασκευή 9-12 το βραδυ στις 4:10 τα ξημερώματα Σαββάτου Αθήνα με Aegean. Αρα αν μένεις Αθήνα απο Δευτέρα θα φανεί στη Speedex και θα το παραλάβεις. http://prntscr.com/dhisum Εχουν τελικά πολύ @#%^& σύστημα tracking μεσω WnDirect οχι με τον κωδικο της παραγγελίας (SDXXXXXXX) αλλά με τον κωδικό που λογικά σου στέλνει η Barlin DIXXXXXXX (σε εμενα ξεχασαν να στειλουν και μου τον εστειλε το support του sportsdirect μετα απο παραπονα) και ουσιαστικά σου λεει με ποια πτήση έφυγε απο UK και μετά αναλαμβάνει η speedex gr Παλιά θυμάμαι σου εδιναν εξ'αρχης ενα κωδικό και σου ερχόταν με DHL....τσιγκουνιές ΥΓ. Το δικο μου πακετο φτανει αυριο Σάββατο βράδυ Ελλάδα http://prntscr.com/dhiye0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Φίλε μου, πως βλεπεις σε ποια πτήση είναι το δέμα σου;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Φίλε μου, πως βλεπεις σε ποια πτήση είναι το δέμα σου;;. Απο τον κωδικο της Barlin IDXXXXXX "βλεπεις" με ποια πτηση θα φυγει το δεμα σου (εκει που γραφει ...in transit A3/603...κλπ). Το googlareis στο διαδικτυο και βρισκεις λεπτομερειες για την πτηση ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Σ ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_87 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 εκανα χτες το βραδυ την 1η παραγγελια 9 πραγματα συνολο. Τo 1o email επιβεβαιωνε τα αντικειμενα που πηρα και μετα απο 15 λεπτα ηρθε ακυρωτικο μηνυμα: Order Amendment Note A cancellation request has been processed for the reasons listed below. ο λογος οτι δεν υπαρχει stock σε ενα αντικειμενο. Τωρα τι γινεται? την στελνουν χωρις αυτο και μου επιστεφουν το ποσο ή πρεπει να τους στειλω mail? επισης η πληρωμη στο paypal λέει pending authorization. εβαλα καρτα πειραιως για πληρωμη στο paypal. Περνάνε ή θα την μπλοκαρει η τραπεζα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 μπορώ να στείλω πίσω κάτι και να ζητήσω αλλαγή (με το ίδιο ακριβώς προϊόν) σε άλλο μέγεθος, με δωρεάν μεταφορικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα