Razor_7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Εμένα δείχνει να χει γινει η αποστολή αλλά ακόμα δεν ήρθε κάτι. Είδωμεν μέχρι αύριο. Βασίλη σε συμφέρει με λίρες πάντως αυτή τη στιγμή για αγορά αν έχεις ρεβο (1Λ =1.17Ε)
guido Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ούτε σε έμενα έχει έρθει το κουπόνι και έχει φύγει ήδη η παραγγελία. Με ανησυχεί λίγο αυτό "If a discount code was applied to the order, no voucher will be issued." Δεν χρησιμοποίησα discount code, αλλά μπήκε ένα αυτόματα για παραγγελία 2x2 πακέτων Lonsdale boxerακια Λέτε να χάσουμε το κουπόνι για τα σώβρακα χαχα; (συνολική παραγγελία 170 ευρώ)
john_shadow Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ούτε σε έμενα έχει έρθει το κουπόνι και έχει φύγει ήδη η παραγγελία. Με ανησυχεί λίγο αυτό "If a discount code was applied to the order, no voucher will be issued." Δεν χρησιμοποίησα discount code, αλλά μπήκε ένα αυτόματα για παραγγελία 2x2 πακέτων Lonsdale boxerακια Λέτε να χάσουμε το κουπόνι για τα σώβρακα χαχα; (συνολική παραγγελία 170 ευρώ) ναι φίλε εγω που τους έστειλα μήνυμα αυτό μου είπαν(πλαγίως) ετοιμάζω χεστηρι με το που μου απαντήσουν πάλι... Hi, Thank you for your message. I am afraid that as the discount code has been used for this order, the voucher has been cancelled. Sorry for any inconvenience caused. Kind regards, Magdalena 1
karinakis30 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 ναι φίλε εγω που τους έστειλα μήνυμα αυτό μου είπαν(πλαγίως) ετοιμάζω χεστηρι με το που μου απαντήσουν πάλι... φίλε μου και εγώ έκανα παραγγελία από την προηγούμενη Δευτέρα 28/11 αλλά με το κουπόνι τίποτα. ΣΤην παραγγελία δεν χρησιμοποίησα πουθενά κανένα κουπόνι εκπτωτικό....το μόνο που με έχει βάλει σε αμφιβολία είναι ότι υπήρχαν εσώρουχα lonsdale στα οποια με δυο συσκευασιες ειχες έκπτωση. Λες να φταιει αυτο;;;; τελοσπάντων μπορείς να μου στειλεις το mail τους για να τους ρίξω και εγώ ενα καλό στόλισμα Ευχαριστω εκ των προτέρων 1
Βασιλης 123 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια.Τ γνωμη εχετε γενικα για τα προιοντα karrimor?Εχω κανει παραγγελια ενα μπουφαν καλτσες μπλουζες ειδικες για τρεξιμο κ αλλα τετοια.Θα φαω ηττα?Ευχαριστω.
john_shadow Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 φίλε μου και εγώ έκανα παραγγελία από την προηγούμενη Δευτέρα 28/11 αλλά με το κουπόνι τίποτα. ΣΤην παραγγελία δεν χρησιμοποίησα πουθενά κανένα κουπόνι εκπτωτικό....το μόνο που με έχει βάλει σε αμφιβολία είναι ότι υπήρχαν εσώρουχα lonsdale στα οποια με δυο συσκευασιες ειχες έκπτωση. Λες να φταιει αυτο;;;; τελοσπάντων μπορείς να μου στειλεις το mail τους για να τους ρίξω και εγώ ενα καλό στόλισμα Ευχαριστω εκ των προτέρων ναι για τα lonsdale ειναι ξεκαθαρα γιατι και γω τα ειχα.. το mail είναι αυτό: [email protected], αν και εγώ τους στέλνω στο facebook. 1
Razor_7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 πωωω εβαλα κι εγω δυο lonsdale τελευταια στιγμη γι αυτο δεν εστειλαν κουπονι; Θα στειλω να τους ξεχεσω γιατι εγω κουπονι δεν εβαλα,ας μην τα ειχαν προσφορα. 1
guido Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 ωωωχ! λοιπόν όταν πήγα να κάνω την παραγγελία, είδα πως είχε κάπου -2,5 ευρώ νομίζω, γιατί έχει discount για τα 2 πακέτα των 2 Lonsdale. ετοιμάζω rage mail
g0dfather Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παίδες! Κι εγώ το ίδιο έπαθε σε παραγγελία 120+ ευρώ περίμενα δύο κουπόνια αλλά τα έχουν φάει λόγω της έκπτωσης στα lonsdale. Αν βγάλετε άκρη με τους γύφτους πείτε μας να στείλουμε κι εμείς. 1
beatshooter Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Φωραω 43 νο παπιυτσι. Στις καλτσες ποθο νουμερο απ αυτα τα 6-8κτλ διαλεγω? Επισης ζεστες καλτσες απι κει εχετε καμια προταση;
garc4 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 ρε μαγκες δεν καταλαβα τα voucher codes ερχονται σε email? επισης εγω που πηρα ενα μπουφαν που πανω εγγραφε mega value δεν δικαουμε voucher code?
guido Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μου απάντησαν και έμενα τα ίδια. Τους έστειλα ότι να δίνουν μια προσφορά για κουπόνι, και μετά να κάνουν αυτόματα apply codes για να το χάσουμε είναι scam. Τους ζήτησα να μου αναφέρουν ξεκάθαρα ποιος έβαλε το code (εγώ ή το σύστημα τους), και να μου προωθήσουν μαζί κάποιο email υπευθύνου/προϊσταμένου για επίσημα παράπονα. Επίσης ανέφερα πως ειμαι πελάτης χρόνια και έχω σπαταλήσει μερικές χιλιάδες ευρώ εκεί, και πως δεν θα ανεχθώ τέτοιες τακτικές. Αυτά και βλέπουμε. Στα @@ μου το κουπόνι, αλλά δεν γαμιόμαστε με τους μαλάκες λέω εγώ; 1
Lnk Hlk Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Πόσες μέρες διαρκεί η αποστολή για Ελλάδα? Καμια βδομάδα?
theopan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Πόσες μέρες διαρκεί η αποστολή για Ελλάδα? Καμια βδομάδα? Σε 4 εργάσιμες παραλαμβάνεις με την αργή αποστολή. Για τη γρήγορη δίνουν ακόμα λιγότερες.
Lnk Hlk Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντησή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα