theopan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 12ε ανα 60 αγορων εχει τελικα "As a gift voucher". Όχι άμεση έκπτωση στο καλάθι από όσο καταλαβαίνω. Κι ένα φούτερ που μεταξύ των άλλων παρέλαβα χθες, ενδεικτικά από 8,40€ βλέπω ότι έχει πάει στα 14,40€.
beatshooter Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 ναι δλδ ξανακανε παραγγελια να παρεις την εκπτωση,ξαναδωσε μεταφορικα....
filipoOS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 NOVEMBER BLACK FRIDAY 2016. £10 VOUCHER FOR EVERY £50 SPENT http://www.sportsdirect.com/black-friday-2016 1. Online promotion runs from 00:00 25th November 2016 until 23:59 November 28th 2016 (all times listed are GMT). 2. All successful orders placed between these dates are eligible to receive a £10 voucher for every £50 spent (excluding postage costs for online orders).Spend is cumulative. Example: spend £50 in one transaction and receive £10, spend £100 and receive £20. Each customer can only have a maximum of four vouchers to the value of £40. 3. Vouchers will be issued automatically upon despatch of your order or on Tuesday 29th November 2016, whichever is the latter, vouchers will relate to the net value of that order, excluding postage fees. 4. Click and Collect customers will only receive their voucher(s) once their order is in store or on Tuesday 29th November 2016, whichever is the latter.
antonis121 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 καλησπερα να ρωτησω κατι..για under armour ζακετες δεν ξερω ποιο νουμερο να διαλεξω.Ειμαι 1,90 υψος και 70 κιλα λετε medium η large?
john_shadow Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 καλησπερα να ρωτησω κατι..για under armour ζακετες δεν ξερω ποιο νουμερο να διαλεξω.Ειμαι 1,90 υψος και 70 κιλα λετε medium η large? θα σου προτινα Large για να μην σου ειναι κοντα τα μανικια. παιδια τα karrimor ειναι κομπλε τα νουμερα τους? θελει μια φιλη ενα μπουφαν και γενικα φοραει large, οποτε να της το παρω σε large?
Szirup Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα και παλι μαγκες για να προλαβω την προσφορα του καταστηματος να ρωτησω αν ξερει καποιος στα κοντομανικα tommy hilfiger, lee cooper kai franklin marshall...medium η large? ξαναλεω ειμαι 1.82 - 78 κιλα
Luxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δέχεται αγορά με προπληρωμενη Πειραιώς; Με χρεωστικη Πειραιώς; Αν όχι, υπάρχει κάποιος τρόπος να προλάβω μέχρι αύριο το βράδυ να κάνω αγορά, ώστε να μη χάσω τα κουπόνια; Η revolut θέλει κάποιες εργάσιμες, οπότε την αποκλείω.
Razor_7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Εντωμεταξύ λέει ως 28/11 23:59 και δίπλα weekend only; Τί πίνουν; Επίσης κατάλαβε κανείς τι ισχύει σε περίπτωση που επιστραφούν πράγματα και ζητηθεί refund μελλοντικά;
billstrong Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Επίσης κατάλαβε κανείς τι ισχύει σε περίπτωση που επιστραφούν πράγματα και ζητηθεί refund μελλοντικά; Σ'αυτή την περίπτωση,διατηρούν το δικαίωμα να ακυρώσουν το voucher.Εκανα παραγγελία και έστειλαν διευκρινιστικό email: Thank you for shopping on Sports Direct Greece. Our initial checks show that your most recent purchase has qualified for the voucher offer. Courier Delivery Vouchers will be issued automatically on 29 November 2016 or upon despatch of your order, whichever is the latter, vouchers will relate to the net value of that order, excluding postage fees. Click and Collect Click and Collect customers will only receive their voucher(s) on 29 November 2016 or once their order is in store, whichever is the latter. Please note the following terms and conditions Once the order has been despatched we will complete our remaining checks to ensure that your order meets the voucher requirements. The requirements are as follows: Total spend excluding Postage is £50 (GBP) (or multiples of) £10 (GBP) voucher for every £50 (GBP) spend. Voucher will be valid until 29 November 2018. In the event of refunded goods, we reserve the right to cancel vouchers or charge for used vouchers. The voucher cannot be used in conjunction with any other offer. Cancelled / exchanged / pre-order items will NOT be included in the total spend. Giftcard products will NOT be included in the total spend. If a discount code was applied to the order, no voucher will be issued. Total spend does not include delivery charge. Thanks The Sports Direct Greece team. Επειδή παρήγγειλα άνω των 120E,θα πάρω 2 voucher των 12Ε.Ξέρει κανείς αν μπορώ να εξαργυρώσω 2 ή περισσότερα voucher στην ίδια παραγγελία; 1
Razor_7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 "The Sports Direct Greece team." Δεν ηξερα οτι υπαρχει αυτο(εντωμεταξυ γιατι οχι Greek?) Σχετικα με τα voucher τουλαχιστον προπερσι ηταν ενιαιο δηλαδη δεν εστελναν πολλαπλα, εκτος αν θυμαμαι λαθος.
theopan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 "The Sports Direct Greece team." Δεν ηξερα οτι υπαρχει αυτο(εντωμεταξυ γιατι οχι Greek?) Γιατί είναι Sportsdirect Greece (η επωνυμία του υποκαταστήματος), (κόμμα) team. Σωστά το γράφει λοιπόν.
garc4 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 καλησπερα παιδια σημερα το πρωι εκανα μια παραγγελια θα ηθελα αν καποιος ξερει να με ενημερωσει γτ δεν το κατεχω εχω κανει παραγγελια χωρις τα μεταφορικα 240 ευρω δλδ οπως διαβασα θα εχω κουπονι?κουπονια? αξιας 48 ευρω περιπου αν καταλαβα επισης καλα θα μπορω να τα ξοδεψω στην επομενη παραγγελια μου μπορω ολα μαζι να τα ξοδεψω? θα ειναι ενα ενιαοι κουπονι μου το στελνουν σε email το κουπονι/κουπονια? πχ θα ηθελα να παρω ενα μπουφαν που κοστιζει 60 ευρω βαζω τα κουπονια και αλλα 12 ευρω συν τα μεταφορικα και μου το στελνουν? τελος με μεταφορικα αεροπωρικος ποσες μερες περιπου να υπολογιζω ? ευχαριστω προκαταβολικα
john_shadow Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 σε μενα οχι ακομα, λογικα αυριο με την αποστολη..
billstrong Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Εμένα το έστειλαν σήμερα στις 19.00.Ενα των 20GBP.Γιατί όμως σε GBP και όχι 24 EUR; Αφού πλήρωσα σε ευρώ και θα ξαναπληρώσω,εννοείται,σε ευρώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα