Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδικά με τέτοια μπουφάν σπάνια καλύτερα αγορά με paypal για να είσαι σίγουρος

Αν και είσαι λεπτός και λογικά θα σου είναι φαρδύ σχετικά

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειδικά με τέτοια μπουφάν σπάνια καλύτερα αγορά με paypal για να είσαι σίγουρος

Αν και είσαι λεπτός και λογικά θα σου είναι φαρδύ σχετικά

Γενικα τα Size guide που χουν διπλα ισχυουν ?

Δημοσ.

Καλημερα παιδες 

Διαβαζωντας προηγουμενες σελιδες λυθηκαν αρκετες αποριες σχετικα με το καταστημα μιας και ειμαι καινουργιος.Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με νουμερακια μπουφαν αν εχεις καποιος αναλογη εμπειρια ή αν γνωριζει. Ειμαι 1.82 και 78 κιλα αν αυτο βοηθαει. Σκεφτομαι για ΧL ?!

Το μπουφανακι ειναι το παρακατω:

Source.png Πηγή: http://gr.sportsdirect.com/firetrap-bayhurst-bomber-jacket-mens-600578?colcode=60057816

εγω παντως, 1.79 που ειμαι και 80κιλα, ακομα και μερικα μπουφαν που πηρα medium, μου βγηκαν μεγαλα. θα σου προτεινα Large το πολυ.

Δημοσ.

Γενικα τα Size guide που χουν διπλα ισχυουν ?

δε νομίζω να είναι φανατικά εν ισχύ

Οτι αγοράζεις στην Ελλάδα

Για παράδειγμα εγω παίρνω μόνο XXL στην ελλάδα και στο εξωτερικό στα μπουφάν

Φόρμες όμως XL (είμαι κοντός που λεει το ανέκδοτο 1,80 93 κιλα :-)

Δημοσ.

Λογικά ναι.

Αφού περνάνε όλες οι ελληνικές κάρτες, θα περνάνε και οι προπληρωμένες.

Συνίσταται πάντως, η ενδιάμεση χρήση Paypal. Αν κάτι δεν πάει καλά και θες επιστροφή, θα είναι πληρωμένη από Paypal.

Ρωταω επειδη παλαιοτερα δε με αφηνε και εκανα αγορες μεσω revolut. Λογω capital control. Μια προπληρωμενη της Πειραιως εχω.

Δημοσ.

Παραγγελία από 18/11 (την προηγούμενη Παρασκευή) την παρέλαβα Αθήνα, σήμερα πριν λίγο.4 εργάσιμες ουσιαστικά (με την αργή αποστολή). Δεν ήρθαν με DHL όμως όπως γράφεται πιο πίσω, αλλά με SPEEDEX. Ούτε αναφέρεται σε κανένα αυτοκόλλητο πάνω στο πακέτο πουθενά η DHL. Από wndirect κατευθείαν στη SPEEDEX. Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, απλά για να ξέρει που να απευθύνεται όποιος αντιμετωπίσει πρόβλημα. Το tracking στο site του sportsdirect δεν δείχνει πρακτικά τίποτα.

Δημοσ.

Ποσο πιο κατω να πανε οι τιμες;

Πάντα υπάρχει πιο κάτω. Όπως έγραψα πριν λίγες μέρες σε αρκετά πράγματα που έψαξα, τιμές skroutz.gr έβρισκα στο SD. Όχι κάτι συγκλονιστικό δηλαδή... Εντάξει σε αρκετά έχει χαμηλές τιμές πραγματικά αλλά όχι σε όλα.

Δημοσ.

Επειδή δεν βρήκα κατι σχετικό, Black Friday προσφορές δεν εχουν;

Πέρσι αν θυμάμαι καλά είχανε δώσει 12ε ανα 60ε αγορών, και πριν κάτι χρόνια είχες έκπτωση 10-20% στο τέλος ότι είχες πάρει (δε θυμάμαι πως ακριβώς ήταν και μπορεί να θυμάμαι λάθος).

Λογικά αύριο θα δούμε τι θα δώσουν φέτος.

Δημοσ.

Ηρθε μειλ παιδες: μειον 20% σ ολες τις τιμες με κουπονι BF20 και μειον 10 λιρες για καθε 50 λιρες αγορων,μειον 20£ για 100£ καθως επισης και μειον 40£ για καθε 200£ αγορες!!!

Δημοσ.

Ηρθε μειλ παιδες: μειον 20% σ ολες τις τιμες με κουπονι BF20 και μειον 10 λιρες για καθε 50 λιρες αγορων,μειον 20£ για 100£ καθως επισης και μειον 40£ για καθε 200£ αγορες!!!

BF20 - This discount code is not valid.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...