Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να σου πω ρε φιλε οταν παιρνεις κατι χωρις να μπορεις να το δοκιμασεις υπαρχει ρισκο εγω ειπα απλα τι εγινε σε μενα τωρα παιζουν ρολο πολλα το παπουτσι το ποδι το αν θες να σου ειναι εφαρμοστα αν θες να τα παιρνεις παντα με λιγο αερα μεσα για ποιο ανετο κτλπ...

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εγώ φοβάμαι πλέον να συμβουλεύω

3 χρόνια αγοράζω karimor για άλλους

Ελάχιστα μεγαλύτερα τα παραγγέλναμε, πχ μισό νούμερο

Αν όμως αλλάξουν προμηθευτή πχ στην Κίνα για ένα παπούτσι αλλάζουν φόρμες

Κάθε σχέδιο είναι διαφορετικό. Άλλο ορειβατικο άλλο τρέξιμο

Γενικά μισό νούμερο παραπάνω εγώ τα φοράω

Αλλά αυτό είναι προσωπικό

Δημοσ.

Καλημερα παιδες. Λοιπον θελω να κανω αγορα απο SD. Θα ειναι η πρωτη φορα που κανω. Αλλη μια φορα εδωσα την παραγγελια μου για μια μπλουζα σε αλλον και το εκανε αυτος για μενα. Η μπλουζα αρκετα καλη. Επειδη ειναι δυσκολο να κοιταξω 396 σελιδες οπου θα υπαρχουν τυχον διασπαρτες οι αποριες μου αν ειναι ευκολο οποιος μπορει να μου απαντησει.

Πρωτον για την πληρωμη. Χρειαζεται να χω λογαριασμο paypal? Στο Site λεει οτι δεχεται διαφορες καρτες οπως Viza, mastercard κ.α. Εγω εχω mastercard. Μπορω να βαλω το ποσο που θελω και να τα τραβηξει απευθειας ή πρεπει να την δηλωσω στο paypal και απο εκει να γινει η συναλλαγη?

Δευτερον. Παραγγελνω ενα ποσο π.χ 10 προϊοντων. Αυτα φθανουν απευθειας σπιτι μου ή τα παραλαμβανω απο καπου π.χ ΕΛΤΑ στα δεματα ή τελωνιο αναλογα δλδ με το βαρος των προϊοντων και την ποσοτητα τους?

Τριτον. Αναλογα με το βαρος των τεμαχιων καθος και την ποσοτητα αυτων αλλαζουν τα μεταφορικα? Αυτο ειναι το λιγοτερο βεβαια που με απασχολει για να ειμαι ειλικρινης αλλα πρεπει να το γνωριζω.

Τεταρτον. Γιαυτους που εχουν αγορασει κυριως παντελονια. Πως ξερουμε οταν τα αγοραζουμε οτι το υφασμα ειναι ας το πουμε ζεστο? Μην παρω κανενα παντελονι και μου βγει με λεπτο υφασμα στυλ καλοκαιρινης εποχης?

Και πεμπτον το οποιο ξεφευγει λιγο απο το παρων τοπικ και γιαυτο μπορει και να μην απαντηθει. Υπαρχει site παρομοιο με αυτο με τετοιες προσφορες αλλα σε περισσοτερη γκαμα ρουχων κυριως παντελονιων?

Γενικα ειναι ωραιο το SD αλλα αυτο που εχω παρατηρησει και ισως κανω λαθος ειναι οτι ναι μεν εχει μεγαλη γκαμα προϊοντων αλλα δεν εχω δει να υπαρχει καποια ανανεωση σε αυτα το τελευταιο εξαμηνο. Σαν να πουλαει συνεχεια τα ιδια και τα ιδια. Διορθωστε με αν κανω λαθος γιατι δεν ειμαι και φανατικος θεατης του site τους. 

Ευχαριστω εκ των προτερων και καλες αγορες μας!!!

Δημοσ.

Καλημερα παιδες. Λοιπον θελω να κανω αγορα απο SD. Θα ειναι η πρωτη φορα που κανω. Αλλη μια φορα εδωσα την παραγγελια μου για μια μπλουζα σε αλλον και το εκανε αυτος για μενα. Η μπλουζα αρκετα καλη. Επειδη ειναι δυσκολο να κοιταξω 396 σελιδες οπου θα υπαρχουν τυχον διασπαρτες οι αποριες μου αν ειναι ευκολο οποιος μπορει να μου απαντησει.

Πρωτον για την πληρωμη. Χρειαζεται να χω λογαριασμο paypal? Στο Site λεει οτι δεχεται διαφορες καρτες οπως Viza, mastercard κ.α. Εγω εχω mastercard. Μπορω να βαλω το ποσο που θελω και να τα τραβηξει απευθειας ή πρεπει να την δηλωσω στο paypal και απο εκει να γινει η συναλλαγη?

Δευτερον. Παραγγελνω ενα ποσο π.χ 10 προϊοντων. Αυτα φθανουν απευθειας σπιτι μου ή τα παραλαμβανω απο καπου π.χ ΕΛΤΑ στα δεματα ή τελωνιο αναλογα δλδ με το βαρος των προϊοντων και την ποσοτητα τους?

Τριτον. Αναλογα με το βαρος των τεμαχιων καθος και την ποσοτητα αυτων αλλαζουν τα μεταφορικα? Αυτο ειναι το λιγοτερο βεβαια που με απασχολει για να ειμαι ειλικρινης αλλα πρεπει να το γνωριζω.

Τεταρτον. Γιαυτους που εχουν αγορασει κυριως παντελονια. Πως ξερουμε οταν τα αγοραζουμε οτι το υφασμα ειναι ας το πουμε ζεστο? Μην παρω κανενα παντελονι και μου βγει με λεπτο υφασμα στυλ καλοκαιρινης εποχης?

Και πεμπτον το οποιο ξεφευγει λιγο απο το παρων τοπικ και γιαυτο μπορει και να μην απαντηθει. Υπαρχει site παρομοιο με αυτο με τετοιες προσφορες αλλα σε περισσοτερη γκαμα ρουχων κυριως παντελονιων?

Γενικα ειναι ωραιο το SD αλλα αυτο που εχω παρατηρησει και ισως κανω λαθος ειναι οτι ναι μεν εχει μεγαλη γκαμα προϊοντων αλλα δεν εχω δει να υπαρχει καποια ανανεωση σε αυτα το τελευταιο εξαμηνο. Σαν να πουλαει συνεχεια τα ιδια και τα ιδια. Διορθωστε με αν κανω λαθος γιατι δεν ειμαι και φανατικος θεατης του site τους. 

Ευχαριστω εκ των προτερων και καλες αγορες μας!!!

1-εξαιτίας CapitalControls η πιο ευκολη λύση ήταν το paypal ( και revolut κλπ) αν τωρα εχουν χαλαρωσει τα CC και δεχονται τις ελληνικες καρτες προχωρας.

2-DHL εχει αναλαβει στην ελλαδα την παραδοση, αν δεν σε βρουνε ή ειναι παρα πολυ μεγαλο και δεν κουβαλιεται σου αφηνουν ειδοποίηση και πας απο εκει , αν δεν εχει dhl στην περιοχη σου τοτε με καποιον θα συνεργαζεται

3-ναι αλλαζουν

4-απο το υφασμα θα το δεις αυτό (το τζιν ειναι πιο κρύο απο το μαλλινο ) το λεει στην περιγραφη του προϊοντος

5-σαν το sportsdirect δεν υπάρχει αλλο (που κυριως να πουλαει αθλητικά αλλα να έχει και τοσα αλλα)

μάλλον πέφτεις στα ίδια προϊόντα γενικα ανανεωνεται ικανοποίητικα

(όλα τα παραπανω τα εχουμε πει 1000φορες)

Δημοσ.

(όλα τα παραπανω τα εχουμε πει 1000φορες)

Σευχαριστω παρα πολυ. Ειμαι σιγουρος οτι εχουν ξαναειπωθει απλα οπως ειπα και αρχικα ειναι δυσκολο σε 396 σελιδες να βρω διασπαρτες απαντησεις.

Αλλη μια τελευταια ερωτηση. Μια απλη καρτα mastercard μπορει να δηλωθει στο paypal για να γινει η αγορα ειτε στο SD ειτε ebay ή πρεπει να ειναι prepaid για αγορες μεσω internet?

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

σκέφτομαι να κάνω παραγγελία απο SD αλλά θέλω να με διαφωτίσει όποιος μπορεί και ξέρει.θέλω να πάρω μποτάκι firetrap και karimmor αθλητικό για τρέξιμο.γενικά το νούμερό μου σε αθλητικό είναι 44.έχω πάρει κάτι nike απο SD νούμερο UK 9(44 EU) και μου ήταν απλά κουτί, τέλειο.κάποιος που να έχει πάρει απο τις 2 μάρκες που προανέφερα μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Αλλη μια τελευταια ερωτηση. Μια απλη καρτα mastercard μπορει να δηλωθει στο paypal για να γινει η αγορα ειτε στο SD ειτε ebay ή πρεπει να ειναι prepaid για αγορες μεσω internet?

ρε συ η prepaid είναι απλά για την δικιά σου "ευκολία" όπου ευκολία = να μην φοβάσαι 

λες ο κόσμος να αγοράζει μόνο με prepaid ; (όχι δεν τρώμε όλοι τα λεφτά μας στο να "γεμίζουμε" prepaid κάρτες)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες

Εκανα μια παραγγελία απο sports direct και μου έστειλαν λάθος νούμερο απο αυτο που ειχα παραγγείλει

Ξερει κάποιος την διαδικασία της επιστροφής; και αν επιστρέφουν τα χρήματα που θα βαλω για να τα στείλω;

(Η αγορά δεν εγινε με PayPal)

Το κουτί αλλο γράφει και αλλο ειναι το παπούτσι

(Στην φόρμα επικοινωνίας δεν εχει καπου να τους στείλω φωτο να το δουν)

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες

Εκανα μια παραγγελία απο sports direct και μου έστειλαν λάθος νούμερο απο αυτο που ειχα παραγγείλει

Ξερει κάποιος την διαδικασία της επιστροφής; και αν επιστρέφουν τα χρήματα που θα βαλω για να τα στείλω;

στειλτους στο facebook(αν εχεις) αλλιώς mail με φωτο. επίσης συμπλήρωσε την φόρμα επιστροφής που ειχε μαζί και βάλε στο return code το C(item is faulty) και γράψε στα comments οτι είναι λάθος νούμερο/παπούτσι. 

Δημοσ.

στειλτους στο facebook(αν εχεις) αλλιώς mail με φωτο. επίσης συμπλήρωσε την φόρμα επιστροφής που ειχε μαζί και βάλε στο return code το C(item is faulty) και γράψε στα comments οτι είναι λάθος νούμερο/παπούτσι.

Ok Ευχαριστω θα δοκιμάσω με facebook
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες

Στο facebook ή στο mail τους στείλε: [email protected], αριθμό παραγγελίας, τι παρήγγειλες και τι ήρθε εν τέλει, φωτογραφίες επισύναψε και ανάμενε απάντηση (2-3 μέρες συνήθως). Σε εμένα είχαν πάρει τηλέφωνο τη μεταφορική να έρθει να παραλάβει τα πράγματα. Μέσα πρέπει να είναι έτοιμη και η φόρμα επιστροφής προιόντων που σε έχουν στείλει.

Δημοσ.

Στο facebook ή στο mail τους στείλε: [email protected], αριθμό παραγγελίας, τι παρήγγειλες και τι ήρθε εν τέλει, φωτογραφίες επισύναψε και ανάμενε απάντηση (2-3 μέρες συνήθως). Σε εμένα είχαν πάρει τηλέφωνο τη μεταφορική να έρθει να παραλάβει τα πράγματα. Μέσα πρέπει να είναι έτοιμη και η φόρμα επιστροφής προιόντων που σε έχουν στείλει.

Δεν εχει κάποια φόρμα επιστροφής μονο ενα αυτοκόλλητο που λέει σε περίπτωση επιστροφής να το κρατήσω

Λεω να παω ετσι στο courier και να τους πω αν γινεται να χρεώσουν στον παραλήπτη τα μεταφορικά

Δημοσ.

Δεν εχει κάποια φόρμα επιστροφής μονο ενα αυτοκόλλητο που λέει σε περίπτωση επιστροφής να το κρατήσω

Λεω να παω ετσι στο courier και να τους πω αν γινεται να χρεώσουν στον παραλήπτη τα μεταφορικά

Κάθε φορά που παίρνω είναι μέσα στο πακέτο αποδείξεις προιόντων/μεταφορικών και μια φόρμα επιστροφής. Αν δεν την έχει πρέπει να κατεβάσεις ένα έγγραφο από το site τους. 

Δύσκολα να στο δεχτεί έτσι απλά η courier, πρέπει να γίνει επικοινωνία από το SD για να πληρώσουν αυτοί τα μεταφορικά. Δε χάνεις να μιλήσεις και μαζί τους πάντως.

Δημοσ.

δε σου ηρθε αυτο?:

50526681.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...