kezm Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστω πολυ...1.85 95 κιλα μαλλον θα παω σε xl ναι τα pg εχουν αρκετα καλη ποιοτητα φαινεται κ στη φωτο οτι ειναι ψιλοχοντρουλικο..βασικα πανω απο πουκαμισο θελω να το φορεσω κ δουλευω σε κλειστο χωρο...ειανι οτι πρεπει χωρις πολλες σταμπες κ περιεργα στα λαστιχα κ στα φερμουαρ...ευχαριστω για την βοηθεια Φίλος μου 1.89, 95 κιλά, το πήρε σε XL και του ήταν "λιγάκι" μεγάλο! Επειδή τα πήραμε μαζί στην ίδια παραγγελία έτυχε να φορέσει και το δικό μου (L) και το βρήκε πιο εφαρμοστό (αυτός φοράει κυρίως εφαρμοστά). Αν ξαναγόραζε θα το έπαιρνε σε L. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Εχω βρει ενα τζιν που θελω, αλλα μπερδευομαι με το μηκος του. Μηκος θελω 34''. Το site για το μηκος γραφει Short/Regular/Long. Μεσω google ειδα αλλου να λενε οτι: α) Short = 30'', Regular = 32'', Long = 34'' β) αλλου ειδα να λενε οτι Short = Waist - 2'', Regular = Waist, Long = Waist + 2''. Το καλο ειναι οτι σε καθε περιπτωση το 32L θα μου πηγαινει (αφου το L θα ειναι 34"), προτιμω ομως 34" Waist αλλα δεν εχει το 34"L (για την περιπτωση α). Αν ισχυει το β (που δειχνει και πιο λογικο), τοτε μπορω ανετα να παρω 34R. Help Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Εχω βρει ενα τζιν που θελω, αλλα μπερδευομαι με το μηκος του. Μηκος θελω 34''. Το site για το μηκος γραφει Short/Regular/Long. Μεσω google ειδα αλλου να λενε οτι: α) Short = 30'', Regular = 32'', Long = 34'' β) αλλου ειδα να λενε οτι Short = Waist - 2'', Regular = Waist, Long = Waist + 2''. Το καλο ειναι οτι σε καθε περιπτωση το 32L θα μου πηγαινει (αφου το L θα ειναι 34"), προτιμω ομως 34" Waist αλλα δεν εχει το 34"L (για την περιπτωση α). Αν ισχυει το β (που δειχνει και πιο λογικο), τοτε μπορω ανετα να παρω 34R. Help το Α ειναι το σωστο, το Β που το ειδες? πρωτη φορα το ακουω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 το Α ειναι το σωστο, το Β που το ειδες? πρωτη φορα το ακουω... Δε θυμαμαι σε ποιο απ' ολα τα sites με size chart το πετυχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 κάπου σε προηγούμενο post είχαμε αγοράσει levis και γράφαμε κάποια σχόλια νομίζω κανε find levis εν το μεταξύ υπάρχουν post που αναφέρονται και στα παλιά σχόλια του site που εχουν σβηστεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leokatana Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Λοιπόν,να γράψω κι εγώ την κριτική μου.Η παραγγελία τοποθετήθηκε στις 20/10/2016 19:33:28 ακριβώς και ήρθε σήμερα,31/10/16,δλδ 11 μέρες μετά,με την απλή "φθηνή" ταχυδρομική,όχι το express. To δέμα ήτανε σχετικά καλά συσκευασμένο,σε δύο χοντρές πλαστικές σακούλες και από κει και πέρα κάθε προιον στο δικό του σακουλάκι.Τελωνεία,φόροι και ιστορίες τίποτα.Η πληρωμή (200€ πρπ) έγινε με Paypal,όπου τα λεφτά τα τράβαγε από προπληρωμένη κάρτα.Οι τιμές είναι άπαικτες και σποπεύω να ξαναπαραγγείλω τα Χριστούγεννα ξανά με κάτι φίλους... Η ποιότητα είναι άριστη! Όχι μαιμου,ψεύτικα πανηγυριώτικα και βλακείες...όλα αυθεντικά! Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με το σαιτ και γενικά ήταν πολύ εξυπηρετικοί και είχα επικοινωνήσει μαζί τους και μέσω facebook... Όλες οι ερωτήσεις σας απαντόνται εδώ http://gr.sportsdirect.com//customerservices Καλησπερα, μπορεις να βαλεις λινκ με το τι αγορασες? Ελεγα να κανω μια παραγγελια μεσα στο μηνα και θελω να παρω μια ιδεα ποιες μαρκες ειναι ποιοτικες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 το Α ειναι το σωστο, το Β που το ειδες? πρωτη φορα το ακουω... Δε θυμαμαι σε ποιο απ' ολα τα sites με size chart το πετυχα Οντως το Α ειναι το σωστό οχι απόλυτα (πχ στα Marks&Spencers εχει 31 αντι 32 και 33 αντι 34 !). Μην εμπιστεύεστε το sizing chart του sportdirect, προσπαθήστε (google) να βρείτε στο επισημο site του προιόντος που θέλετε να αγοράσετε το size chart της ομώνυμης εταιρείας, η κάθε μια έχει διαφορετικά προτυπα σωματότυπου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jroum Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδία, Σκέφτομαι να κάνω μία παραγγελία και ανησυχώ μήπως υπάρξει κάποια έξτρα χρέωση ,πέραν των προγραμματισμένων μεταφορικών.Η παραγγελία είναι περίπου 400 Ε.Μήπως έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία ?Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Σχετικα με τα μεγεθη, εγω μετρησα chest, waist και hip και με βαση αυτα ειμαι medium σε οσα πηρα. Αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι ασπουμε για παντελονια παει με waist και οχι με hip. Μηπως εννοει hip? Επισης ξερει κανενας τι ειναι η κατηγορια Chinos? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδία, Σκέφτομαι να κάνω μία παραγγελία και ανησυχώ μήπως υπάρξει κάποια έξτρα χρέωση ,πέραν των προγραμματισμένων μεταφορικών. Η παραγγελία είναι περίπου 400 Ε. Μήπως έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία ? Ευχαριστώ όχι δεν θα χρεωθείς τίποτα εξτρά. Σχετικα με τα μεγεθη, εγω μετρησα chest, waist και hip και με βαση αυτα ειμαι medium σε οσα πηρα. Αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι ασπουμε για παντελονια παει με waist και οχι με hip. Μηπως εννοει hip? Επισης ξερει κανενας τι ειναι η κατηγορια Chinos? Chinos είναι υφασμάτινα και συνήθως εφαρμοστά παντελόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Επισης ξερει κανενας τι ειναι η κατηγορια Chinos? chinos είναι αυτά τα παντελόνια, που δεν είναι τζην, δεν είναι υφασμάτινα, συνήθως μπεζ, ανοιξιατικοφθινοπωρινά, ωραία είναι https://www.google.gr/search?q=chinos&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiEpOSWsaDQAhUEB8AKHSEKAKUQ_AUICCgB&biw=1920&bih=912 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasg87 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Είχε γίνει στο παρελθόν πολύ κουβέντα και τα σχόλια των χρηστών ήταν ότι τα παπούτσια αυτά , karimor, είναι λίγο μικρότερα από τα κανονικά. Ίσως τώρα αυτό αποτυπώνεται στο γεγονός ότι γραφουνε δίπλα στο αγγλικό νούμερο και το ευρωπαϊκό καλησπέρα. εγώ σε nike φοράω 44 σε ευρωπαικό δηλαδή UK 9.επειδή θέλω να πάρω karrimor θα πρέπει να πάρω μεγαλύτερο νούμερο?το αντίστοιχο ευρωπαικό νούμερο 44 σε karrimor είναι UK 10.τί νούμερο θα πρέπει να πάρω. ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ted Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Εγω πηρα 10(uk) karrimor και φοραω 45μισο και μου ειναι μπαμ και ειχα παρει το 46 λογο του οτι διαβασα οτι ειναι μικρα και μουναι βαρκα τωρα και δεν εχω τι να το κανω ολοκαινουργιο ζευγαρι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasg87 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Οπότε σύμφωνα με αυτό που λες το 10 UK σε karrimor αντιστοιχεί σε 45,5 ευρωπαικό, δηλαδή είναι μεγαλύτερα κατά 1,5 νούμερο περίπου.οπότε εγώ που φοράω 9 UK(44) σε nike , σε karrimor προφανώς θα πρέπει να πάρω το 8,5 UK (42,5) με 9 UK (43).Σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 λολ ενταξει.. οριστε που λεγατε που θα μας χρησιμευσουν οι advanced μαθηματικες γνωσεις στην ζωη μας . για να υπολογιζουμε τα μεγεθη στα eshops! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα